|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wstydliwy celibat?
Jestem w przymusowym celibacie, bo od 10 lat jestem singlem. Przez ten czas były zauroczenia, spotkania były, ale jakoś nie rozwijało się to dalej. Dobrze dogaduję się z facetami, mam sporo kolegów, wyglądam bez szału ale w porządku. Jestem raczej introwertykiem, ale chodzę na koncerty, do kina itp., ale jakoś nikogo nie poznaję. Tylko ta 10-letnia seksualna abstynencja jest dla mnie dużym kompleksem. Bo jak tu się komuś przyznać jeśli w końcu i o ile w ogóle, do czegoś dojdzie, a być może już to zapomniałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: wstydliwy celibat?
A kto Ci się każe przyznawać? Nie popełniłaś żadnej zbrodni, więc możesz spać spokojnie. Ja też miałam w swoim życiu długą abstynencję, z którą nie żyło mi się najlepiej, ale tak po prostu wyszło. I przeżyłam, i nie zapomniałam jak to się robi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dot.: wstydliwy celibat?
Przeszkadza ci sam fakt, że nie uprawiasz seksu, czy to, że chciałabys, ale nie możesz nikogo poznać?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.