|
Notka |
|
Konkurs Sephora Napisz w swoim wątku, jakie kosmetyki są niezbędne w Twojej kosmetyczce i wygraj wspaniałe nagrody marki Sephora! |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Gdzie to pomieścić? Moje kosmetyki
Jakie kosmetyki są dla Ciebie niezbędne w Twojej kosmetyczce?
WSZYSTKIE i jeszcze więcej ![]() Dobre oczyszczenie? Micele tu działają - skórę twarzy nieskazitelnie czystą zostawiają. Ciężki makijaż pianką traktuję, od zanieczyszczeń mą twarz ratuję. - Vichy PURETE THERMALE Płyn micelarny do demakijażu wrażliwej skóry twarzy i oczu - Lirene DESIGN YOUR STYLE Pianka myjąca do twarzy i oczu ![]() Kocham kosmetyki, lubię dbać o siebie. Gdy aplikuję krem, czuję się jak w niebie. - Dr Irena Eris HYDROGENIC SFP 15 Podkład, korektor, puder to niezbędne trio, by na mojej twarzy niedoskonałości nie było. Koloryt wyrównany, cieni pod oczami brak - tak zrobiony makijaż odejmuje lat. ![]() Odrobina różu na policzkach czyni cuda - ze świeżym lookiem wszystko Ci się uda. Rzęsy zalotnie podkreślone maskarą - z takim spojrzeniem nie jesteś już maszkarą! Usta delikatnie kolorem muśnij i wszystkich w koło swym wyglądem olśnij. Brwi podkreślone wyostrzają spojrzenie - teraz wyglądasz niemal jak marzenie. - Sephora Ultra Vinyl Lip Pencil - L'oreal True Match róż modelujący - Astor, Look Out Mascara - Smashbox Brow Tech Brunette ![]() Pobudza zmysły pięknym zapachem, wygładzone ciało wygląda ładnie latem. To mój "must have" w pielęgnacji ciała. - Bielenda Granat, Cukrowy Peeling do ciała - Bielenda Granat, Masło do ciała ![]() Te i wiele innych kosmetyków mieści moja kosmetyczka. Wymieniłam niezbędne, ale przydatnych jest jeszcze długa lista. Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:39 ---------- Niestety w mojej kosmetyczce nie mam jeszcze ulubionej bazy pod podkład i cienie. Ostatnio testowałam próbki Smashboxa Photo Finish Foundation Primer Light (oceny ma bardzo dobre), cena trochę wysoka, ale pewnie warto. Macie jakieś sprawdzone alternatywy dla cery mieszanej w niższej cenie? Do powiek testowałam Smashbox, Photo Finish Lid Primer (Baza pod cienie) - też nie wiem co sądzić... Raczej mało kryła wszelkie "żyłki". Apropo testowania - w mojej kosmetyczce próbek nie brakuje, co tylko mogę chętnie testuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.