|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Poszukiwania prawdziwego 'jasnego brązu'
Witam Was serdecznie
![]() Od początku : Mam brązowe włosy, jednak kolor wydaje mi się być nijaki. Wg. palet z farbami do włosów mój kolor to 'ciemny blond', ale jak dla mnie to jest po prostu zwyczajny brąz ![]() Chciałabym zafarbować włosy na jakiś ładny, w miarę jasny brązowy odcień. I to jest właśnie najważniejsze - czy wiecie może czy istnieje farba, dzięki której uzyskam odcień jasnego brązu - czy też ciemnego blondu. (nakładanie wszelakich brązowych farb kończy się naprawdę ciemnym brązem na włosach lub rudością - tego chcę uniknąć). Chodzi mi o podkreślenie koloru, nadaniu wyrazistości. Raz w życiu farbowałam włosy, był to 'jasny brąz' z Castingu, lecz oczywiście wyszedł bardzo ciemny ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Poszukiwania prawdziwego 'jasnego brązu'
Może jakiś złocisty brąz, lub spróbuj balejażu tak by były delikatne ale widoczne refleksy
![]() Pozdrawiam!
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Polecam Ci średni blond z syossa, wychodzi jasny brąz - karmel, mnie przypadł bardzo do gustu, mój wymarzony
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
może coś w stylu miodowego brązu? najlepiej będzie po prostu iść do dobrej drogerii typu rossmann, gdzie jest ogromny wybór farb, i wybrać jedną z nich
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki wielkie !
![]() Przejdę się więc do Rossmanna i mam nadzieję, że po spędzeniu chwili czasu przed półką z farbami coś znajdę ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.