| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Konkurs - Paznokcie w stylu ART Napisz jakie masz sposoby na stworzenie pięknych, niepowtarzalnych, artystycznych wzorów stylizacji paznokci i wygraj wspaniałe nagrody marki IsaDora! | 
|  | Narzędzia | 
|  2012-04-02, 17:57 | #1 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-04 
				 |   Moje pomysly na wzorki

I.Motyl Spodobal mi sie ostatnio motyw skrzydel motyla na paznokciach.zrobilam go tak: Rozowym lakierem pomalowalam wszystkie paznokcie   Czarnym lakierem zrobilam wzroki   Bialym z cienka koncowka zrobilam kropeczki na koncach   Efekt:  Mam nadzieje, ze chociaz troche przypomina skrzydelka  Niedlugo dodam wiecej wzrokow. I przepraszam za taka zla jakosc zdjec, ale nie mam dostepu do lepszego aparatu, i musze uzywac tego w telefonie  Podobno nie widac zdjec, wiec wstawiam je w zalaczniku. Teraz dziala? II. Through The Fire&Flames  Wpadl mi dzisiaj do glowy taki pomysl. Pomalowalam zóltym lakierem caly paznokiec. Kiedy byl jescze mokry czerwonym na dole zrobilam kropki, i "rozciagnelam" je pedzelkiem III. Galaxy Kolejny motyw ktory bardzo mi sie podobal. Pomalowalam paznokiec ciemnogranatowym lakierem, a nastepnie kolorowymi lakierami zrobilam na nim plamki (zlaly mi sie w jedno). Waskim pedzielkiem zrobilam kilka bialych kropek, i na kieniec nalozylam bezbarwny lakier ze srebrnym brokatem. Edytowane przez AnetaChan Czas edycji: 2012-04-11 o 15:14 | 
|     | 
|  2012-04-03, 14:41 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 
				 | 

Dot.: Moje pomysly na wzorki

Aneto-nie dodałaś  zdjęć.

| 
|     | 
|  2012-04-03, 16:58 | #3 | 
| Raczkowanie | 

A właśnie, że dodała bo widziałam je zaraz po wstawieniu, pewnie jakiś problem techniczny strony...

| 
|     | 
|  2012-04-04, 07:57 | #4 | 
				 | 

teraz dziala?

| 
|     | 
|  2012-04-04, 08:45 | #5 | 
| Raczkowanie | 

działa wszystko

| 
|     | 
|  2012-04-04, 13:46 | #6 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2012-04-04, 15:36 | #7 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-03 Lokalizacja: Włocławek 
				 |  Dot.: Moje pomysly na wzorki 

fajne   ) 
				__________________ "Całe życie czekamy na nadzwyczajnego człowieka, zamiast zwyczajnych ludzi przemieniać w nadzwyczajnych. " Hans Urs von Balthasar 3077 | 
|     | 
|  2012-04-04, 17:21 | #8 | 
| Raczkowanie | 

Ładny wzorek    
				__________________ ,,I got beauty, I got class I got style, and I got ass!"  | 
|     | 
|  2012-04-05, 01:40 | #9 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2011-08 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Pomysłowo! Podoba mi się!    | 
|     | 
|  2012-04-05, 11:56 | #10 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 
				 | 

Bardzo ciekawy wzór    | 
|     | 
|  2012-04-05, 12:00 | #11 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-04 
				 | 

bardzo ciekawy wzorek   podoba mi się  brawo brawo | 
|     | 
|  2012-04-07, 17:15 | #12 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

Ładnie i przejrzyście widać,że skrzydełko motyla    | 
|     | 
|  2012-04-13, 16:41 | #13 | 
				 | 

Witam   dzisiaj kolejna "porcja" wzorkow Wygrzebalam w koncu normalny aparat wiec te zdjecia maja lepsza jakosc. Dodaje jescze zdjecia tych ognistych z poprzedniego posta, bo na tamtych slabo widac. To lecimy dalej: IV. Truskawki  Na paznokiec nalozylam odzywke, gdzyz skonczyla mi sie baza pod lakier. nastepnie wszystkie paznokcie pomalowalam czerwonym lakierem. Zielonym (uzywalac cienkiego pedzelka po eyelinerze) namalowalam listki. Na koniec dodalam zlote kropki V. Kwiatek To wykonalam tylko na paznokciu od kciuka, ale reszte paznokci mozna pomalowac tylko rozowym lakierem. Po pomalowaniu go nim (zanim rozowy wysechl) postawilam kropke granatowym lakierem na dole paznokcia i uzywalaj wykalaczki rozciagnelam lakier. VI. Serduszka Co prawda walentynki byly juz dawno, ale naszlo mnie dzisiaj i na serduszka. Caly paznokiec pomalowalam bialym lakierem, a czerwonym (znowu uzywajac pedzelka od eyelinera) namalowalam serduszka Co sadzicie o tych wzorkach?   Edytowane przez AnetaChan Czas edycji: 2012-04-13 o 17:00 | 
|     | 
|  2012-04-13, 17:01 | #14 | 
				 | 

Serduszka nie zmiescily mi sie tam w zalacznikach. Dodaje tutaj    | 
|     | 
|  2012-04-14, 15:14 | #15 | 
				 | 

VII. (nie?)zwykly french  Troche pracochlonne, ale mysle, ze efekt nie jest taki zly  1. Przyklejam paski do frencha na koncowki 2. maluje je bialym lakierem (klej byl chyba w nich za slaby, bo lakier wciekl mi po naklejki, ale to nie szkodzi, mozna to zakryc cekinami) 3. Po wyschnieciu caly paznokiec powinnam pomalowac bezowym lub mlecznym lakierem. Niestety, skonczyl mi sie i uzylam odzywki z eveline 8w1 ktora przy dwoch wastwach ladnie rozjasnia paznokiec. Na zdjeciu oznaczonym czworka widac paznokcie z jedna warstwa. Na tym z 6 sa juz dwie warstwy 4. Biore granatowe cekiny i pedzelkiem umieszczam je na paznokciach (za nim druga warstwa odzywki wyschnie) 5. Wszystko pokrywam TopCoatem Jak wam sie podoba? | 
|     | 
|  2012-04-18, 13:32 | #16 | 
				 | 

VIII. Arbuzowo   To slonce za oknem przypomnialo mi o arbuzach, ktore uwielbiam jesc latem. Niesety, na owoce musze jeszcze troche poczekac. Na razie musialam sie zadowolic arbuzowymi pazurkami  Cale paznokcie pomalowalam czerwonym lakierem. Na konce gabeczka nalozylam bialy, zeby byl troche roztarty. Pozniej to samo z zielonym. Czarnym dorobilam "pestki". Efekty w zalacznikach   
				__________________ SarrinkaBlog | 
|     | 
|  2012-04-18, 15:11 | #17 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-09 
				 | 

bardzo fajna interpretacja arbuzów   apetycznie wyglądają | 
|     | 
|  2012-04-18, 15:30 | #18 | 
				 |  Dot.: Moje pomysly na wzorki 

arbuziki mmmm    
				__________________ "Całe życie czekamy na nadzwyczajnego człowieka, zamiast zwyczajnych ludzi przemieniać w nadzwyczajnych. " Hans Urs von Balthasar 3077 | 
|     | 
|  2012-04-19, 16:19 | #20 | 
				 | 

Mam prosbe   kliknijcie na moj baner jezeli ktores w moich pazurkow sie wam podobaly  bede dozgonnie wdzieczna za glosy   
|     | 
|  2012-04-19, 16:22 | #21 | 
				 | 

nie moge sie napatrzec   chyba sb zrobie truskaweczki  p.s. prosze o glosy  baner ponizej    :roza  :    
|     | 
|  2012-04-21, 17:59 | #22 | 
				 | 

IX. Hemoglobinka? Wzorek bardziej na Halloween, ale ja pochodze w nim przez weekend  1. maluje paznokiec bezowym lakierem 2. nakladam na niego matujacy top coat 3. czerwonym lakierem maluje wzorki i juz nic na to nie niakladam, zeby bez pozostal matowy a czerien blyszczaca 
|     | 
|  2012-04-23, 17:47 | #23 | 
				 | 

X. Barok? Efekt mojej dzisiejszej weny tworczej 1. Majuje poaznokiec czarnym lakierem 2. Nakladam na niego matujacy top coat 3. Zlotym lakierem robie zawijasy 
|     | 
|  2012-04-24, 19:45 | #24 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2008-06 
				 | 

Cześć dziewczyny czy możecie mi coś poradzić na ten temat..bo ja już sama nie wiem co mogę zrobić ...sprawa dotyczy mojej fryzury ..a mianowicie nie wiem jaki kolor włosów będzie dla mnie najlepszy...zamieszczam link i czekam na odpowiedź http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠/wlosy-fryzurki

| 
|     | 
|  Nowe wątki na forum Konkurs - Paznokcie w stylu ART | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.