|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Niedostępny facet
Witam wszystkich
![]() ![]() Od pewnego czasu spotykamy się w 4 co tydzień, jak jest jakieś wolne od szkoły, a to na piwo, itp. Krystian mi się bardzo spodobał, może nie jest jakiś mega przystojny, ale przecież nie o to chodzi. Ma w sobie to coś ![]() W sobotę spotkaliśmy się w 4 u Kasi, popiliśmy piwka, ja byłam wstawiona, nie zaprzeczę ![]() ![]() ![]() Rano był taki jakiś zawstydzony, jak się coś pytałam go to tak wstydliwie odpowiadał. Zawsze taki jest, małomówny, cichy, ale rano to już na kilometr było widać, że on się mnie wstydzi. Wiem, że on się bardzo boi związku nowego, miał dziewczynę, która go bardzo zraniła i jest bardzo uczuciowy, ma dobry charakter. Tylko, że ja bym go nie zraniła ![]() W sobotę było nasze 5 spotkanie odkąd się znamy, wiem, że to mało, ale mam mieć nadzieję na cokolwiek? Jak myślicie? I jak myślicie, czy ten pocałunek mógł znaczyć dla niego coś więcej, tylko np. boi się do tego przyznać? Wiem, że on nie całuje się z byle jaką, nie jest takim typem lovelasa, albo coś podobnego. Nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim, wydaje mi się, że on ma mnie gdzieś ![]() Edytowane przez francusska Czas edycji: 2012-04-01 o 23:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Niedostępny facet
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Możliwe, że on teraz identycznie rozkminia czy ten pocałunek coś dla Ciebie znaczył. Jak dla mnie faktycznie dajcie sobie czas, by to wszystko ładnie się rozwinęło.
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
skoro wie że nie miałaś nic przeciwko to wie ze nie zrraziło cię to i że on powinien coś z tym zrobić jeśli chce to kontynuować. nie narzucaj się ttlko, nie zaczynaj poważnych rozmów, nie miej wymagań bo może jeszcze biedak się wystraszy i ucieknie. niektórzy faceci płosza się pod wpływem zobowiązań ![]() może potrzebuje czasu jeszcze - tak jak Wizażanki o tym pisały ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.