|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Da się to jeszcze odbudować?
Hej.Wyobrazcie sobie taką sytuacje dziewczyna jest z chlopakiem rok kocha go.I zrywają ze sobą.Po 2 miesiącach znów są ze sobą, ale dziewczyna nie czuje już do niego tego co wcześniej.Myślicie, że da się to jeszcze odbudować?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Da się to jeszcze odbudować?
Cytat:
Da się, u mnie się dało, ale to już i tak przeszłość. Zaraz po powrocie nie czułam już do niego "tego czegoś". Wróciłam raczej chyba ze strachu przed samotnością. Z biegiem czasu zaczęło mi zależeć na nim ponownie, ale i tak zerwałam. Za pierwszym razem zerwałam ja, za drugim też, tylko tym razem definitywnie. Zrozumiałam, że nie da się zbudować związku na siłe i że nigdy nie będę przy nim szczęśliwa, pomimo jego starań...
23.07.2011 - I found You ![]() 07.09.2011 - You're mine "Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko." niderlandzki już NIE chudniemy ćwiczymy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jeśli nie jest pewna swoich uczuć, zabiera się do tego związku tak od niechcenia, to gdzie tu sens?...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Czy da się odbudować to kwestia indywidualna, zależna od dwojga tych ludzi, którym wzajemnie zależy na sobie bądź nie. Niektórym parom może udać się stworzyć na nowo świetny związek, a niektórym udaje się lecz na chwile, i koniec końców zrywają ze sobą, bo dochodzą do wniosku,że jednak nie wychodzi im, że nie ma sensu bycie razem po to tylko,żeby być ze sobą i nie czuć nic głębszego. Tak więc uważam,że kwestia odbudowy związku jest współmierna z intensywnością uczuć jakimi darzą się dwoje ludzi.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
My tak wróciliśmy po pół roku. Facet bardzo starał się, bym mu zaufała i udało się... Do tego stopnia, że zaczęłam myśleć o nim jak o mężu. Stara historia i już nieaktualna, ale jeśli chodzi o Twoje pytanie, to tak, można to odbudować. I myślę, że taki związek jest dojrzalszy. Jednak trzeba włożyć w to trochę pracy. W końcu nie tak łatwo ponownie zaufać. A rodzaj owej pracy zależy od powodu i otoczki zerwania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Wszystko da się odbudować na swój sposób, ale na cholerę być z kimś skoro się do tego kogoś nic nie czuje
![]() Często mylimy sentyment z miłością, niestety... :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
bez kija nie podchodz
|
Da się, ale trzeba się zastanowić czy warto, bo skoro raz się zakończyło związek to coś musiało się zepsuć
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Wszystko zależy od tego dlaczego poprzedni związek się zakończył i w jakich okolicznościach.
Jeśli obojgu zależy na tym aby tym razem się udało, szanse są duże. Ostatnim pytaniem jest to, dlaczego Ta dziewczyna wróciła do chłopaka? Miłość czy przyzwyczajenie i strach przed samotnością...? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Trzeba porozmawiać z nim o tym co się czuję, czemu sie rozstali, żeby nie popełnili juz tych samych błędów i dać sobie szansę, nie jestem zwolennikiem obietnic , ale szansę trzeba zawsze sobie umieć dać i spróbować , żeby nie żałować potem.
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jeszcze jedno, jest taki kawałek polski, bardzo dobry, i brzmi tak: ,,Trzeba zawsze żyć biegnącą chwilą Na co komu dziś wczorajszy dzień (...) Na co komu dziś wczorajsza miłość Na co komu dziś wczorajszy sen Po co dalej pić to samo piwo Kiedy czujesz, że uleciał gaz?"
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 03.2018: Pasjonatka Fotografii ![]() FB: ARIKA - Fotografia Edytowane przez Friese Czas edycji: 2012-04-07 o 20:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:01.