|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Perfumy, kolorówka i różne różności Marzec/Kwiecień
Witam Mam na wymianę trochę kosmetyków i próbeczek. Wszystkie kosmetyki praktycznie nowe, góra kilka razy użyte. W zamian najbardziej interesują mnie próbki/odlewki/miniaturki perfum oraz baaardzo jasnych podkładów/bb creamów. Ewentualnie oddam wszystko hurtem, może oprócz T4T za męski CK Shock 20 ml [ ten w kształcie karty kredytoej ;P ]
KOLORÓWKA 1. Lakier Wibo Crocodile Skin, bordo, raz użyty 2. Lakier Simple Beauty mini, żółty, raz użyty 3. Essence, I<3 Glam, liner pudrowy - raz użyty 4. Essence, Sparkling Romance, jasny bardzo połyskliwy róż, szminka - uzyta kilka razy - nie mój kolor 5. Astor, Rouge Couture, Nude Silk - szminka w kolorze czekolady - użyta dwa razy - ponownie nie moj kolor. 6.Essence, Holographic eyeshadow, kolor 43 mystic lemon, błyszczący szampański odcień - użyty góra 4 razy 7. Dr Irena Eris, Illu.Sphere - rozświetlająco-wygładzający podkłąd z proteinami, kolor 102 SAND - próbka 2 ml 8. Bourjois, Biodetox, podkład wzbogacony w chlorofil, kolo 52 Vanilla , 3 próbki *0,95 ml ZAPACHY: Balsamy zapachowe: 1. Lacoste- Dream of Pink -75 ml - użyty dwa razy jako krem do rąk 2. Salvatore Ferragano - Tuscan Soul - 75 ml - nie używany, otwarty w celu sprawdzenia zapachu Perfumy: 1. Diesel Zero Plus for her - tester, ok40/75 ml [ szacuje na zasadzie, że zrobiłam jedną odlewkę 30 ml i użyłam go raz czy dwa ] 2.Diesel Zero Plus for him - tester, użyty kilka razy, w najgorszym przypadku może miec 70/75 ml 3.L Artisan Parfumeur, Tea 4 Two, odlewka 10 ml Miniaturki: Escada, Incredible Me EDP - prawie cała, niestety nie wiem jaka była początkowa pojemność, ale obstawiam 5 ml Próbki [wszystkie firmowe]: I Coloniali, Spirit of Africa, Happiness 1 ml I Coloniali, Spirit of Africa, Vitality 0,8 ml L de Lubin - 1 ml Burberry, Body EDP - 2 ml Solo, Loewe EDT - 1,8/2 ml Guerlain, Shalimar Parfum Initial -1 ml - 1 psik [ ciężko stwierdzić ile - atomizerek nieprzeźroczysty ] Carla Fracci, Hamlet EDP- 1,9 ml, bez atomizera Szminki of coz zdezynfekuję przed wysłaniem. Wolałabym większe wymianki A najlepiej kilka moich rzeczy za jedną, ale bardziej mi podchodzącą Mam sporą prywatną kolekcje perfum, więc mogę zrobić odlewkę do 10 ml - pytać !
Edytowane przez Zanthia Czas edycji: 2012-04-24 o 11:35 |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Perfumy, kolorówka i różne różności Marzec/Kwiecień
Coś u mnie za te rzeczy? : ) Mam trochę odlewek poza wątkiem.
Miniaturki: Escada, Incredible Me EDP - prawie cała, niestety nie wiem jaka była początkowa pojemność, ale obstawiam 5 ml L de Lubin - 1 ml Burberry, Body EDP - 2 ml Guerlain, Shalimar Parfum Initial -1 ml - 1 psik [ ciężko stwierdzić ile - atomizerek nieprzeźroczysty ] ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Chętnie oddam Ćwieka bo zalega mi na półce : ) Co tam masz poza wątkiem? |
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapraszam do mnie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za 3.L Artisan Parfumeur, Tea 4 Two, odlewka 10 ml
L de Lubin - 1 ml Burberry, Body EDP - 2 ml Solo, Loewe EDT - 1,8/2 ml Carla Fracci, Hamlet EDP- 1,9 ml, |
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
2.Diesel Zero Plus for him - tester, użyty kilka razy, w najgorszym przypadku może miec 70/75 ml
COS U MNIE? |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
za chustę nic, bo własnie mam ją w negocjacjach i dopisalam to
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic
pozdrawiam!
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Demeter tak opium nie
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Up ;>
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety nic, pozdrawiam
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Na razie nic nie znalazłam, szukam głównie rzeczy z wish. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Niestety nic z Twoich rzeczy mi się raczej nie przyda. Pozdrawiam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.

A najlepiej kilka moich rzeczy za jedną, ale bardziej mi podchodzącą
Mam sporą prywatną kolekcje perfum, więc mogę zrobić odlewkę do 10 ml - pytać !