![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: MArCOWAWYMIANKA ZSK REJUVI NATURALIS TULI
Coś u mnie?
![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Tak, chętnie wszystko ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- 1. Mydełko naturalne z Glinką czerwoną - mydlarnia TULI- nowe zafoliowane , waga 36 g 2. Hydrolat z Kwiatów Pomarańczy Słodkiej - z ZSK - 200 ml - użyty 2 razy dla wypróbowania ( niestety nie przypadł mi do gustu)- ( około 90-95% go zostało) 4. REJUVI - facial Sun Block SPF 40 UVA tinted - filtr do twarzy lekko kooryzujący (dobry dla bledszych osób) - zostało 1/3 opakowania , ważny do 04.2014 6.Olej konopny - z Naturalisa - opakowanie 30 ml -zużycie na zdjęciu (zostało ok 90%) to mi się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. Mydełko naturalne z Glinką czerwoną - mydlarnia TULI- nowe zafoliowane , waga 36 g
2. Hydrolat z Kwiatów Pomarańczy Słodkiej - z ZSK - 200 ml - użyty 2 razy dla wypróbowania ( niestety nie przypadł mi do gustu)- ( około 90-95% go zostało) 3. Ekstrakt z owoców malin - z ZSK - 5 g - nowy, nieużyty 5. Olej z nasion czarnej porzeczki 13% GLA - z ZSK - opakowanie 30 ml - na zdjęciu pokazane ile go zostało ( około 80%) 6.Olej konopny - z Naturalisa - opakowanie 30 ml -zużycie na zdjęciu (zostało ok 90%) Coś u mnie? ![]() Jakie perfumy Cię interesują - mogę zrobić próbki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Tu masz skład:
Micronized Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Oxybenzone. Deionized Water, Aloe Vera Gel, Decyl Olate, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Stearic Acid, Shea Butter, Glycerin, Sorbitan Oleate, Tocopheryl Acetate, Iron Oxides, Essential Oil. :P bo się nie znamjeszcze tak za bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Niezły skład
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
lekko kryje
![]() Oj kupowałam u kosmetyczk iwiec pewnie troche przebitki było, ale w internecie widziałam chodzi za około 22 dolary za nowy. jest jeszcze wersjaa bez koloru ale faktor ma niższy bo spf25 chyba. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
2. Hydrolat z Kwiatów Pomarańczy Słodkiej - z ZSK - 200 ml - użyty 2 razy dla wypróbowania ( niestety nie przypadł mi do gustu)- ( około 90-95% go zostało) 3. Ekstrakt z owoców malin - z ZSK - 5 g - nowy, nieużyty 5. Olej z nasion czarnej porzeczki 13% GLA - z ZSK - opakowanie 30 ml - na zdjęciu pokazane ile go zostało ( około 80%) ? ![]()
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
ważny do 04.2014 otwarty na przełomie list/grudzień trzymany w zaciemnieniu
![]() to napisz mi co chcesz za ten rozświetlacz i za pixie podkład ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem, że próbki perfum Cię jednak nie interesują?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Mydełko naturalne z Glinką czerwoną - mydlarnia TULI- nowe zafoliowane , waga 36 g 2. Hydrolat z Kwiatów Pomarańczy Słodkiej - z ZSK - 200 ml - użyty 2 razy dla wypróbowania ( niestety nie przypadł mi do gustu)- ( około 90-95% go zostało) 3. Ekstrakt z owoców malin - z ZSK - 5 g - nowy, nieużyty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za 1,2,3,5,6?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos za:
1. Mydełko naturalne z Glinką czerwoną - mydlarnia TULI- nowe zafoliowane , waga 36 g 3. Ekstrakt z owoców malin - z ZSK - 5 g - nowy, nieużyty 5. Olej z nasion czarnej porzeczki 13% GLA - z ZSK - opakowanie 30 ml - na zdjęciu pokazane ile go zostało ( około 80%) 6.Olej konopny - z Naturalisa - opakowanie 30 ml -zużycie na zdjęciu (zostało ok 90%)
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
witaj! bardzo zależy mi na tym mydle, może znajdziesz coś u mnie w zamian za nie? te 2 pozostałe też kuszące, jak używa się tego ekstraktu? odpisz proszę u mnie. pozdrawiam
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do mnie, poza wątkiem mam również sporą ilość firmowych nowych próbek perfum
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Cos za:
2. Hydrolat z Kwiatów Pomarańczy Słodkiej - z ZSK - 200 ml - użyty 2 razy dla wypróbowania ( niestety nie przypadł mi do gustu)- ( około 90-95% go zostało) 6.Olej konopny - z Naturalisa - opakowanie 30 ml -zużycie na zdjęciu (zostało ok 90%) ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Hydrolat z Kwiatów Pomarańczy Słodkiej - z ZSK - 200 ml - użyty 2 razy dla wypróbowania ( niestety nie przypadł mi do gustu)- ( około 90-95% go zostało
5. Olej z nasion czarnej porzeczki 13% GLA - z ZSK - opakowanie 30 ml - na zdjęciu pokazane ile go zostało ( około 80%) Cos u mnie za?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie oba oleje oraz hydrolat
![]()
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
wiesz, hydrolat i kwas hialuronowy chyba jednak sobie zostawię. może znajdziesz coś innego za to mydełko??
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Czy masz może jakiś atomizerek na odlewkę? Bo ja mam tylko fiolki - mogę Ci przesłać te 10 ml w kilku
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic, dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Może być mniejsza ilość Coco M. w zamian za olejki
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.