|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Paula's Choice w Europie :)
Pewnie czesc juz z was wie, ale co tam
![]() ![]() Popatrzcie tutaj: http://www.paulaschoice-eu.com
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Paula's Choice w Europie :)
cale szczescie Svenja,ze w Niemczech mieszkasz,bo dziewczyny kiedys pisaly,ze koszty wysylki sa porazajace...nawet z tej europejskiej strony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
a gdzie to w Niemczech mozna kupic? Tylko mi svenja nie pisz, ze tylko na tej stronce,bo bedze mies problem.
Sunapee a balsamik z tymi kwaskami super, taka wygladzona jestem i nic mnie nie szczypalo, tylko sie juz konczy i by sie przydal w duzym opakowaniu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Monis, na tej stronce wlasnie, ale koszty wysylki nie sa powalajace (z Holandii, da sie przezyc, jesli zamowi sie wiecej), no i mozna placic przelewem, bo wczoraj o to spytalam, zreszta blyskawicznie odpowiadaja na pytania, chyba po 15 minutach
![]()
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
no to juz sobie kupilam, ja nie jestem anglojezyczna, wiec nici z zakupow.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Monia, jak cos to Ci pomoge, potlumacze, a wizazanki ze Stanow tez moga doradzic, ktore produkty sa najbardziej warte uwagi (bo ja sie wspieram tylko ocenami na makeupalley
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
no i sie skupilam i znalazlam sklep. ale tego czego szukam tam nie ma. A szukalam balsam do ciala´o zawartosci 10% kwaskow. Sunapee, a ile on u ciebie kosztuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Monika ten balsam musi byc ![]() ![]() ![]() a balsamik jest serio swietny....mi super wygladzil ramiona,ktore byly wysuszone i lekko pomarszczone po oparzeniach slonecznych z Florydy ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
o cholera...rzeczywiscie w Europie go nie ma......
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ja sie juz na zakupy zaczaiłam, ale jak pomyślę o tych 16+ za wysyłkę, to mnie krew zalewa, trzeba będzie się z kims umówic na wspólne zakupy z Polski, zawsze wyjdzie ciut taniej.
Chyba jutro muszę z mężem pogadać o upłynnieniu kilku jewro z konta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Temat mocno nieakatualny, ale nowszego nie znalazłam - może ktoś mi doradzi. Znalazłam recenzję liquidu z 2% BHA Paula's Choice:
xxxxx Efekty całkiem niezłe, ale jestem ciekawa innych opinii - czy używałyście tego na trądzik i rzeczywiście pomaga? Jakie tam jest pH tego kwasu, czytałam że to ma znaczenie - wcześniej używałam kremu Bandi, i wiele mi nie pomógł, wręcz zapchał (mam tłustą skórę). Czy konsytencja tego rzeczywiście jest jak toniku?
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2013-10-08 o 11:55 Powód: cd reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.