|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
makijaz slubny-podklad i puder do cery mieszanej
Dziewczyny!Makijaz slubny zrobi mi makijazystka, ale na poprawiny tez chce ladnie wygladac
, ale tym razem bede musiala poradzic sobie sama...Musze kupic podklad i puder sypki (=bo taki lubie) do cery mieszanej. Moim problemem jest swiecacy sie po jakims czasie nosek i czolo. Czy mozecie mi cos polecic? Chce uniknac efektu maski a jednoczesnie zmatowic na dlugi czas skore na czole i nosie. Do tej pory uzywalam roznych podkladow i pudrow z Avonu i Oriflame'u, tym razem chce sprobowac czegos nowego. Czy ktos mi cos doradzi
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: makijaz slubny-podklad i puder do cery mieszanej
Dołączam sie do prosby Katrin, bo planuje sama wykonac dyskretny makijaz a niestety mam problem ze swiecącymi policzkami i noskiem. Mój makijaz bedzie to "cos" w kolorze lila róż
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
co do podkładu proponuje uzywany juz przeze mnie od kilku lat i nie zawodny (bo probowalam innych w miedzyczasie super-nowosci ;/// ) MaxFactor FaceFinity-tam gdzie trzeba matuje super a tam gdzie trzeba nabłyszczy-jest swietny-cudownie sie stapia ze skórą-jako puder proponuje taki brązujący z drobinkami złota MaxFactora.Jest w granatowym okrągłym opakowaniu ze słoneczkiem na wieczku-wydaje sie bardzo ciemny ale wcale nie jest-zalezy ile sie uzyje taki jest efekt-zreszta jest napisane na nim ze do kazdego rodzaju cery
bużka wygląda słonecznie i świetliście ![]() naprawde polecam
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Jako podkład mogę Ci polecić L'OREAL ''Ideal Balance" świetnie się trzyma a w dodatku przykryje Ci wszystkie niedoskonałości.Jeśli chcesz mieć ciągle świeżą twarz radziłabym żebyś sobie kupiła jakiś profesjonalny krem pod podkład,uwierz mi że to świetna inwestycja.Jeśli chcesz to sprawdzić radziłabym Ci się wybrać do sklepu kosmetycznego i poprosić o próbkę(powinni takie mieć)a w dodatku zapytaj się jaki mają wybór z takich kremów. Jako puder sypki mogę Ci doradzić z inglota(sypki) zapytaj się w sklepie,są również z drobinkami które świetnie rozświetlają twarz.Tylko musisz sobie dopasować kolor.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za podpowiedź. Wybiorę się do dobrego sklepu kosmetycznego i poproszę o rade. Mam nadzieje, że nie wcisną mi "byle czego" żeby tylko sprzedać, lecz by naprawde ślicznie wyglądać w tym dniu.
Pozdrawiam ![]() P.S. Jesli macie jakies wypróbowane kosmetyki dla cery mieszanej to proszę o "ściągę" z nazwami
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...&category_id=5 Zeby przedluzyc trwalosc, mozesz uzyc bazy pod makijaz: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...category_id=40 zwroc uwage na baze art deco badz lumene. przywoita jakosc, cena rowniez
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.

, ale tym razem bede musiala poradzic sobie sama...Musze kupic podklad i puder sypki (=bo taki lubie) do cery mieszanej. Moim problemem jest swiecacy sie po jakims czasie nosek i czolo. Czy mozecie mi cos polecic? Chce uniknac efektu maski a jednoczesnie zmatowic na dlugi czas skore na czole i nosie. Do tej pory uzywalam roznych podkladow i pudrow z Avonu i Oriflame'u, tym razem chce sprobowac czegos nowego. Czy ktos mi cos doradzi