|
|||||||
| Notka |
|
| Konkurs - Paznokcie w stylu ART Napisz jakie masz sposoby na stworzenie pięknych, niepowtarzalnych, artystycznych wzorów stylizacji paznokci i wygraj wspaniałe nagrody marki IsaDora! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Szalony Nail Art
Nie masz pomysłu na wykonanie stylizacji? Nie wiesz w jaki sposób wykonać dane zdobienie? Zapraszam do czytania tego wątku! Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie
![]() Poniżej prezentuję zdobienia, krok po kroku wraz z krótkimi opisami, jak wykonać daną stylizację. Wszystkie zdobienia wykonane są przeze mnie za pomocą różnych metod: żelu, akrylu, lakierożelu (manicure hybrydowy), a także lakieru. Zapraszam!
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Szalony Nail Art
Dzisiaj zaprezentuję Wam kilka zdobień wykonanych za pomocą lakierów oraz lakierożeli
![]() Kolorowa panterka ![]() Romantyczny manicure ![]() Pastele ![]() Na bogato ![]() Klasyczna czerwień ![]() Panterka na kolorowo ![]() Już wkrótce więcej zdobień, a także opisy krok po kroku!
Edytowane przez karolinkaa3128 Czas edycji: 2012-04-05 o 20:36 |
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Ten romantyczny jest boski!
![]() Oczu nie mogę oderwac! ![]()
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
panterka jest super
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Dzisiaj krok po kroku panterki
![]() Będziesz potrzebować: ![]() * kolorowe lakiery ( u mnie Joko oraz Silcare) * bazę oraz utwardzacz * neutralny lakier podkładowy * czarną farbę akrylową (u mnie Polycolor) * cienki pędzelek do zdobień ( u mnie Kozłowski, kuna, 3/0) 1. Standardowo przygotowujemy płytkę. Nakładamy bazę oraz lakier podkładowy w delikatnym kolorze. ![]() 2. Przy użyciu kolorowych lakierów oraz pędzelka malujemy nierównomierne plamki. ![]() 3. Za pomocą czarnej farbki oraz pędzelka obrysowujemy cętki, malując 2-3 nieregularne kreski wokół cętki. Pomiędzy cętkami dorysowujemy delikatne pojedyncze kreseczki. Należy pamiętać, aby kreski nie były zbyt grube ![]() ![]() 4. Po wyschnięciu farbki oraz lakierów, nakładamy nabłyszczacz. Na dłonie nakładamy krem, a skórki nawilżamy oliwką. I gotowe ![]()
|
|
Nowe wątki na forum Konkurs - Paznokcie w stylu ART
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.