|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
czerwcowy wszystkowątek :)
Zasady jak u wszystkich
1. biała sukienka na lato, lekko prześwituje, rozm. z metki L/XL, ale wg mnie to raczej M, na S też będzie dobra, nowa. 2. biała bluzeczka z niebieskimi cekinami, na ramiączkach krzyżowanych z tyłu, miałam kilka razy na sobie, stan idealny, rozm. S/M. 3. czarne rybaczki, lekko sprane, rozm. z metki 42, ale na moje 38, stan bdb. 4. spodnie w kratkę, rozm. S, stan db+. 5. rude spodnie, rozm. 38, ogólnie stan bdb, jedynie na tylnej kieszeni są dwie dziurki - była tam przyczepiona jakby naszywka, która odpadła... 6. krem do rąk Kamill - ponad połowa. 7. mleczko do ciała owies Yves Rocher - ponad 1/3 z 400ml (ważny do końca października) 8. regenerujący balsam do ciałą Lirene - ponad połowa z 400ml (ważny do 17 lipca) 9. sól do kąpieli trawa cytrynowa i bambus - nowa. 10. resztki kremów do rąk Nivea i Ziaja kozie mleko - na wypróbowanie. Aktualne też pozostałe wątki z podpisu
Edytowane przez lovebird Czas edycji: 2012-07-09 o 20:41 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: czerwcowy wszystkowątek :)
cos za nr 5 rude spodnie 38
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
5. rude spodnie, rozm. 38, ogólnie stan bdb, jedynie na tylnej kieszeni są dwie dziurki - była tam przyczepiona jakby naszywka, która odpadła... |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za rude 38?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, ja noszę rozmiar spodni 36/38. streój kupowqałam na siebie. Mowiac szczerze to go tyolko zmierzyłam w przymerzalni rzuciłam do szafy, ale jak tylko bede w domu moge wysłać wymiarki
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
niestety albo nie w moim stylu albo nie mój rozmiar
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.