|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Jak odnaleźć nieznaną osobę ??
Cześć
![]() Zwracam się do Was o radę, jak odszukać, kogoś z kim zamieniło się jedynie kilka słów, mało szczegółowych, na dodatek w obcym języku. Spotkanie zupełnie przypadkowe, ale utkwiło i to bardzo. Chciałabym nawiązać kontakt, najlepiej za pomocą internetu. Oczywiście ta osoba w ogóle nie musi szukać, tak samo jak ja, ale dla własnego spokoju chcę się postarać i spróbować. Zamieszczenia ogłoszenia, ale jak, gdzie itd. ?? Prosiłabym o kreatywne i jeśli to możliwe, skuteczne propozycje ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak odnaleźć nieznaną osobę ??
moze na Gumtree?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Bardzo dobra alternatywa, tylko ta osoba akurat nie pochodzi z Polski.
Dziękuję za propozycję.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Gumtree nie jest polską witryną, masz ją na całym świecie.
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
dokładnie FACEBOOK DZIAŁA NIEZAWODNIE wpisz imię w wyszukiwarkę niestety czasochłonne bo pewnie wyświetli się tysiąc propozycji ale ja w ten sposób odnalazłam z 4 osoby , ogłoszenie może zadziałać na niego odpychająco... laska która się aż tak stara...ehh desperatka...- tak myślą oni- jeśli znajdziesz go na FB dodasz do znajomych a on nie przyjmie lub nie odp to wiesz , że nie jest zainteresowany
poza tym jeśli nie dał Ci żadnych namiarów na siebie...może nie jest zainteresowany Tobą tak jak Ty nim...pamiętaj , że jak ktoś chce to znajdzie więc przemyśl ale FB to sprawdzona metoda i dowiesz się jak on widzi waszą znajomość albo załóż konto na myspace albo twitter to też popularne portale za granicą |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Pierwszą rzeczą o jakiej pomyślałam był FB. Przeszukiwanie tak sporej bazy danych nie napawa optymizmem, ale jakimś rozwiązaniem niewątpliwie jest. Do desperacji jeszcze mi bardzo daleko a poszukiwania wyglądają tak zachłannie, bo nie angażowałam się w takie akcje.
Było bardzo mało czasu na wymianę słów, dlatego teraz to wygląda tak niemożliwie. Dziękuje za propozycję ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.