|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
LISTOPAD - Platek szuka:)PLATEK WITA !!!!! Poszukuję zawsze i wszędzie: ![]() ![]() ![]() - próbek Avonu (dziękuję za próbki zapachów i pomadek ![]() - próbek kosmetyków mineralnych - plasterki na wypryski dla skóry tłustej i mieszanej z tendencją do powstawania niedoskonałości Clean Care Line Cettua (bądź jakieś zestawy plasterków z tej firmy) - under twenty żel do mycia twarzy - produkty i próbki firmy Amway - avon mgiełka do ciała wanilia i mleczko sojowe, kokos i trawa cytrynowa oraz inne,których już nie ma w katalogu - ziaja med krem redukujący trądzik - bourjois kredka czarna do oczu - kokos i/lub czekolada mogą to być żele,balsamy - wszystko ![]() - lakier OPI obojętny kolor - chcę wypróbować,więc może być całkiem końcówka Zapachowo: - próbki perfum firmy Amway![]() ![]() ![]() - Avon today tomorrow always in bloom nawet mała próbka poratuje,bo to zapach wspomnień - zapachy Beyonce - Britney Spears - Calvin Klein Eternity - DKNY Woman - każda ilość Dior Forever and ever - Emilio Pucci Miss Pucci - Kim Kardashian - Kylie Minogue Showtime - L'EAU D'ISSEY FLORALE - Marc Jacobs Daisy - Rhianna Reb'l Fleur Inne: - różne gazety (Uroda,wydania specjalnie Urody,Joy,Cosmo,Glamour,T wój Styl i wiele wiele innych![]() ![]() ![]() ![]() Wszystko może być używane - oczywiście z wyjątkiem próbek ![]() Buziaki ![]()
![]() Edytowane przez platekrozy Czas edycji: 2012-05-26 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: LISTOPAD - Platek szuka:)
kulki do kąpieli bądź inne śmieszne rzeczy w postaci stworków,serduszek itp.
mogę też ci zrobić odlewki próbki z avonu ![]() Poza wątkiem mam wodę toaletową malinową z yr ale oddam za coś naprawdę mega |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Mam gazetki -trochę urody, glamour, może coś jeszcze bym znalazła, ale czy Ty znajdziesz coś z mojej listy
![]() I jakieś próbki apteczne na trądzik z Pharmaceris i AA therapy mam. Edytowane przez Kinga 72 Czas edycji: 2011-12-08 o 10:31 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Uroda
wyd. spec. marzec/maj 2008 - SPA przewodnik 2008 - Mucha, Arciuch T. 2009- J. Aniston, Iza Miko, A. Włodarczyk, Steczkowska, M. Socha, Rihanna 2010- Amanda Seyfried, E. Herbuś, Kręglicka 2011- W. Rosati, Steczkowska, P. Cruz, C. Diaz Znalazłam jeszcze Glamour z 2010 z Przybylską i 2 chyba pierwsze wyd. InStyle z 2008 kwiecień - N. Portman i maj E. Longoria Kurcze nawet nie sądziłam, że znajdę takie starocie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Hej.
No właśnie w wątku w sumie nie masz nic z tego, co szukam, chyba, że może coś znajdziesz ![]() No może jedynie co, to te perełki brązujące, ale można je kupić na all. już za 17 zł, a weź proszę pod uwagę, że te gazety sporo ważą, więc sam koszt przesyłki będzie kilkanaście zł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Hej. Przecież ja nie napisałam, że kupiłaś je na all, chodziło mi o to, że tam avon można kupić znacznie taniej, a wiem jaka jest cena regularna i promocyjna w katalogu.
I tak jak już napisałam wcześniej zależy mi na wymianie na coś z mojej listy poszukiwanych, nie chcę się wymieniać na siłę ani nikogo naciągać. Zapraszam jak będziesz miała dokładkę i znajdziesz coś "w moim typie", o ile nadal będziesz zainteresowana. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
posiadam Beyonce heat, christina aquilera wersja z koronką dzienna, i inspire ale wymieniam zapachy za zapachy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:43.