|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Test kremu ujędrniającego Isana Q10 wedlug szminki111:)
Po raz pierwszy udało mi się otrzymać produkt do testowania z Klubu Recenzentki Rossmann. Dziś odebrałam kremik i od razu musiałam wypróbować
![]() Zawsze przed pierwszym użyciem kosmetyku sprawdzam jego działanie na niewielkim obszarze skóry ze względu na możliwe reakcje alergiczne, tak też zrobiłam i tym razem. Krem nie podrażnia skóry ani nie uczula więc złapał pierwszy plusik ![]() Troszkę nie przypadło mi do gustu opakowanie, bo jest takie trochę jakby "giętkie" i ciężko się zdejmuje folię, ale za taką cenę w jakiej sprzedawany jest ten krem (niecałe 11zł) raczej nie można oczekiwać więcej. Na podkreślenie zasługuje zapach kremu - jest bardzo miły i delikatny. Konsystencja kremu też mi odpowiada, ponieważ nie jest tłusty i szybko się wchłania nie pozostawiając tłustego filmu na skórze. Zauważyłam, że krem dość dobrze nawilża skórę, jeśli chodzi o ujędrnianie to raczej cudownych efektów nie przewiduję, ale zobaczymy po dłuższym czasie stosowania ![]() To by było na tyle jeśli chodzi o moje pierwsze wrażenia po użyciu kremu ujędrniającego Isana Q10, więcej wrażeń niebawem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Test kremu ujędrniającego Isana Q10 wedlug szminki111:)
Używam kremu już kilka dni. Muszę przyznać, że przyjemnie nawilża skórę, a efekt utrzymuje się przez dobrych kilka godzin. Poza tym uwielbiam jego zapach
![]() Jeśli chodzi o ujędrnienie to nie zauważyłam jakiejś ogromnej zmiany, chociaż po tak krótkim czasie ciężko też oczekiwać nie wiadomo czego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.