|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
Pokaż wyniki sondy: Czy zdarzyło się Tobie przespać z kimś, kto nie był Twoim stałym partnerem? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
70 | 46,98% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
79 | 53,02% |
Głosujący: 149. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
miłość - niezbędna do 'tego' czy nie ?
Czy zdarzyło się Tobie przespać z kimś, kto nie był Twoim stałym partnerem?
Czy może nie potrzebowałaś trwać w miłości, kochać i być kochaną by 'to' zrobić? Edytowane przez ISthereanyHope Czas edycji: 2012-04-04 o 07:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: miłość - niezbędna do 'tego' czy nie ?
A czego ma to dowodzić? Bo mając na uwadze Twój wczorajszy temat, to chodzi chyba o potwierdzenie teorii, że wszystkie kobiety to w jakimś stopniu dzi***.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A tobie słowo "seks" przez klawiaturę nie przechodzi, że musisz określać go tajemniczym słowem "to"?
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Będzie mógł napisać dopiero po ślubie.
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tak poważnie to nie, nie zdarzyło mi się. Edytowane przez andere Czas edycji: 2012-04-04 o 08:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
A nawet jeżeli tak to co? Czyni to z kobiety jakiś podgatunek? Skoro jest wolna i ma ochotę to nie widzę problemu. A Ty teraz będziesz próbował potwierdzić tezę z poprzedniego tematu.
---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Zrobiłaś mi dzień! Już do wieczora będę chodziła uchachana! ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Podpisuje się. Po co Ci ta ankieta? Jak kilka dziewczyn zaznaczy, że się nie zdarzyło, to przywróci Ci to wiarę w kobiety?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ża pożądanie może wystąpić bez miłości to i 'to' zdarzyło się poza związkiem [w okresie singlowania]. I jakoś TŻ nie ma oporów do 'puszczania' mnie na piwo z kolegą od 'tego'. Ale może mnie nie kocha i nie szanuje, snif-snif... ![]()
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Zdarzało wielokrotnie, jakbym nie miała partnera to nadal by się zdarzało, ale że się związałam to sobie muszę odpuścić
![]() Mój chłopak też nie ma oporów, żebym na przykład imprezowała z moimi byłymi od łóżka, chociaż sam nigdy nie miał żadnej poza mną. Kwestia tego, czy kogoś się kocha za jego charakter czy przeszłość. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam identyczne podejście. I gratuluję rozsądnego faceta, którego interesujesz Ty a nie Twoja niepokalana cnota. No ale ja podobno nie mam kręgosłupa moralnego i jestem wyzwolona.. chlip chlip..
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Czy zdarzyło się Tobie przespać z kimś, kto nie był Twoim stałym partnerem?
NIE. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
jestę wieszczę
|
no jasne. W jednym łóżku spałam już z kilkoma osobami. Jednej nawet nie lubiłam
![]() Nie robiliśmy "tego" tylko "tamto" jeżeli wiesz, co mam na myśli. Nieważne kto z kim śpi, byle się wyspał ![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
A w ogóle co to ma znaczyć "czy ZDARZYŁO ci się". Przecież "TO" się samo nie zdarza. Nie jestesmy pozbawieni woli.
Mnie się nie zdarzyło. Ja "TO" zrobiłam. Tymi ręcoma! ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
jestę wieszczę
|
Cytat:
![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
moim zdaniem jeśli sypiesz się na prawo i lewo to coś jest nie tak, jeśli jesteś z kimś 10 lat a tej osoby nie kochasz i nic do niej nie czujesz a mimo wszystko budujesz z nią stały zwiazek to też jest coś nie tak... jeśli ktoś zawróci Ci w głowie życia poza nią nie widzisz, to choćby to trwało chwilę, to jest to słuszny kierunek... ![]() T |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Sonda skierowana do osób normalnych które, jeżeli są w stałym związku znaczy że są w nim z miłości. Nie da się być tyle czasu w związku nie kochając - albo się naprawia, albo się odchodzi, albo się zdradza. Nikt nie chce być masochistą Nie zakładałem że będą brały udział osoby które nie kochają. Znaczy że są dla pozycji? dla kasy? takie osoby raczej nie mają charakteru który nie pozwoliłby im już wcześniej pójść na lewiznę. Proste pytanie - prosta odpowiedź. Albo potrzebujesz miłości żeby się kochać albo nie. Rozbijanie na jakieś tam inne przypadki nie jest konieczne ![]() No ale zostaje kwestia "stałego związku" z kolegą. Akurat jak ktoś potrafi z kolegą bez miłości to itak prawdopodobnie zdarzy się uprawiać seks nie będąc w związku. Kwestia charakteru i granic moralnych. Edytowane przez ISthereanyHope Czas edycji: 2012-04-04 o 21:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
jestę wieszczę
|
Cytat:
![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Gupia Ty, samo się zdarza, tak znienacka. Idziesz sobie spać, a tu się zdarza TO. Trudno przewidzieć.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
jestę wieszczę
|
tak właśnie myślałam. Matko... wszędzie te pytongi biegające samopas i włażące do łóżka porządnym kobietom.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
No nie czaję...
Mnie się nie zdarzyło nigdy "to". Pierwszym i ostatnim partnerem do tej pory jest mój obecny TŻ. Ale w "młodości" szalałam na imprezach zakrapianych alkoholem, miałam różne sytuacje z przeciwną i tą samą płcią, ale seksu... przepraszam, "tego" nie robiłam dopóki się nie zakochałam w moim TŻ. Czyli co? Jestem zła i niegodna? Czy jednak ujdę w tłumie? Seks ("TO") jest czymś zupełnie normalnym, fizjologicznym nawet powiedziałabym. Czy jeśli ktoś nie potrafi znaleźć kogoś, kogo naprawdę pokocha, to ma żyć w celibacie? Przecież każdy w mniejszym czy większym stopniu odczuwa popęd seksualny. Dlaczego miałby tego popędu nie zaspokajać, jeśli ma ku temu sposobność nie będąc w związku? Nie popieram "kibelkowych numerków" na imprezach, czy pójście z kimś do łóżka po pijaku... ale jeśli dwoje znajomych singli dochodzi do wspólnego wniosku: "Fajnie by było 'to' zrobić" - i to robią, żeby się nawzajem zaspokoić... bez miłości, bo jeszcze żadnemu się ta miłość nie przytrafiła... to ja naprawdę nie widzę w tym NIC ZŁEGO. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Zgadzam się z całym Twoim postem, poza jednym:
Cytat:
![]() Bardziej żal mi dziewczyn, które chodzą do łózka z facetem, żeby tylko nie odszedł, albo żeby się zainteresował. Albo jeszcze inny typ - nieszczęśliwie zakochane, rozkładające nogi, "bo może dzięki temu do mnie wróci" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, takie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mam koleżankę, która chodziła do łóżka z kolegami właśnie na podobnych zasadach. Powiedziałam, że jej działania nie popieram... powiedziałam, że nie miałabym nic przeciwko i nie skomentowałabym ani słowem, gdybym miała pewność, że robi to tylko i wyłącznie z powodu pożądania. Niestety ona zawsze robiła sobie "nadzieję" i widziałam jak po fakcie cierpi. Dlatego jej wybijałam z głowy taki "seks bez zobowiązań". |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to kwestia indywidualna , dlatego nie wiem czemu służy ten temat. Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2012-04-06 o 01:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
seks tylko z osobą, do której coś czuję i której ufam (tzw partnerem ![]() niemniej jednak ŻADNEGO ŚLUBU PRZED SEKSEM!!! ![]()
23.07.2011 - I found You ![]() 07.09.2011 - You're mine "Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko." niderlandzki już NIE chudniemy ćwiczymy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Jak dla mnie normalne jest, ze można iść do łóżka z kimś kto cię pociąga a kogo nie kochasz.
To, ze nie ma się stałego partnera nie powoduje, ze tracimy ochotę na sex,wiec jeśli mamy kogoś kto nas pociąga, kogo my pociągamy i komu pasuje sex bez zobowiązań, to dlaczego nie skorzystać z tej przyjemności |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Ja osobiście nie potrzebuję miłości, żeby z kimś pójść do łóżka. Nie muszę też tego kogoś dobrze znać i lubić.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.