![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Co o tym sadzicie? ;-D
No więc.. oto moje kolejne dzieła ;-) Sa to 2 pomieszane kolory Granatowy i wyblakły żółty ;-) I tym razem mam pomalowane usteczka ;-D Twisterem z Rossmana ;-D
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Co o tym sadzicie? ;-D
Jeszcze moge dac w rozpuszczonych włosach.. Tylko ze myłam głowe i dlatego sa takie roztrzepane ;-)
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dolna powieka jest cudna, ale troszke nie podoba mi sie ta gorna
![]() ![]() ![]() aha, no i masz przepiekne rzesy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
mi sie bardzo podoba! masz oczy podobne jak x-tina i pasuja ci makijaze takie jak u niej! tez kocham takie wyraziste, mocne makijaze, rzesy sa super, no i widze ze podkreslilas brwi , co do koloru to mysle ze pasuje do koloru teczowki, ladnie sie to komponuje w taka szaroniebieską calosc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
faktycznie-kolor nieco gasi tęczówkę i ciemny cień jest nieco dziwnie położony na górnej powiece
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Zwróciłam uwagę na to, że mocne makijaże pasują do Twojej urody. Dolna powieka super, ale tak jak dziewczyny wczesniej napisaly, górną powieczkę możnaby było pomalować troszkę inaczej. Ale masz rzęsiska...!
![]() Pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Według mnie ten makijaż Cię nieco przytłacza, gasi, nie wiem jak to ująć.Wydaje mi sie, że żywsze barwy lepiej wydobyłyby Twoją urodę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Jak dla mnie to jest wersja typowo wieczorowa,bardzo mocny makijaz oczu.Nie wiem czego to wina,ale Twoje oczka wydaja sie zmeczone(pewnie sie nie wyspalas,albo masz alergie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Lalesia: ten tusz to Volume Flash Firmy Rimmel! Gorąco polecam.. jak widac po mnie. Efekt jest swietny.
Blondie19 Bo to jest makijaz wzorowany ze zdjecia X-tiny ;-)
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Martaaaa: Wiem ze bardzo to widac.. Ale niestety jest okres Kwitniecia.. A ja mam alergie 3-go stopnia;/ I dlatego mam spuchniete oczy i worku pod nimi. Ale ja zawsze miaUam takie worki.. Nie wiem zbytnio jak z nimi posapic.. Bo nie wszystko działa:/ Ale walcze z nimi
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
makijaż nie jest zły ale chyba trochę zbyt ciemny jak dla ciebie...może dlatego że jeszcze młodziutka jesteś a takie ostre "malowanki" to dla starszych
![]()
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Ale ty masz piekne oczy!!!!!! Mi bardzo podoba sie jak podkerslasz obwod oka ciemna kredka /cieniem! Super!!! Tylko tak jak dziewczyny pisaly ten ciemny cien jest za bardzo wyciagniety. Moze sprobuj jeszcze raz dokladnie tak zrobic jak na zdjeciu Aguilery
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
A przepraszam to ile trzeba miec lat zeby sie mocno malowac.?
![]() ![]()
![]() |
#14 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
hehe,chyba mocny nie pasuje nikomu
![]() bo w młodości mówią nam,że ciemny i zdecydowany makijaż źle wygląda na młodej dziewczynie,potem,że z wiekiem powinnyśmy malować się jeszcze delikatniej ,w stonowanych kolorach,bo ciemne podkreślają wiek ![]() Myślę,że na młodej i gładkiej buzi mocny makijaż na pewno wygląda lepiej niż na trzydziestolatce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Ja zawsze lubialam malowac sie cimnymi kolorami.. Ale wiekrzosc nie patrzala na to ze jest mi np. w tym ladnie, tylko na to ze jestem mloda i naturalne dziewczynki sa ladniejsze.. A starsze panie (babcie) to wogole patrza na mlodziez jak na jakis dziwolongi.. Niewspomnac o tym ze same wygladaja paskudnie z tymi czerwonymi szminkami ;-) No ale cuż... życie sie mówi.
![]() Pozdrawiam ;-)
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej lubie jak babcia wysmaruje sie szminka koloru rubinowego czy jakos tak, taka faktycznie wsciekle czerwona albo amarantowa i to jeszcze tak straszliwie krzyyyywoooo ze pol twarzy ma nia pomalowane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
lalesia: Buheuhe.. Prawdziwe Polki! Czerwono-białe (Czerwone-usta, białe-włosy) Hihi
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
ja nie lubie takich kolorków (u mnie na kompie wpadają w szarości)
ale Tobie w nim dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
mmm... uwielbiam ciemniejsze kolorki choć czasami w świetle dziennym wyglądają trochę dziwnie;-P
nie jestem znawcą ale mi sie podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Dziwne sa jak sie ktos nie umie pomalowac:P Ja w tym makijazu szlam po miescie i nikt konkretnie sie nie przygladal oprocz kosmetyczki w sklepie, ktora gapila sie we mnie jak w obrazek? Eh..
![]()
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Prawdą jest, że dziewczyny z błękitnymi oczami powinny unikać niebieskich cieni, aby nie zatracić wyrazu i kolorytu spojrzenia. Jednak Twoje oczy są pomalowane niesamowicie, bo użyłaś o pare tonów jaśniejszego odcienia i ładnie podreśliłaś spojrzenie ciemniejszym. Wiesz jakbym nazwała taki makijaż?
![]() -Porywający wir wodny w toni oceanu- Naprawdę miałaś świetny pomysł -GRATULUJE!
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Anita86: HIhi... Ślicznie dziękuje za miłe słówka
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
a ja chętnie zobaczyłabym Cię w wersji light...
nie chodzi mi o to, ze źle wyglądasz!!! Spróbuj proszę poszaleć coś w różach ( ale nie takich ala Barbie i niektóre laski na ulicach... brrr) rozświetl oczko może ciut i łuk brwiowy...no tak mi się marzy ale to tylko sugestia - pomyśl... Możesz też np zostać przy czarnej kresce i połączyć to z czymś w wersji light... pokaż nam się tak leciutko i zwiewnie, tak lekko... tak wakacyjnie i swieżo jak poranna rosa...
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
![]()
Horror...wiem że ty dobrowolnie wybrałaś taką opcję ale ja jestem jak najbardziej za subtelnościa i naturalnością u młodych dziewczyn.Jest staranny ale zbyt wyzywający .Szkodaby mi było mojego dziewczęcego uroku żeby używać takich mocnych kolorów.Na dyskotekę...ostatecznie.P ozatym oko wygląda bardzo ciężko i sztucznie.Dziewczyno szkoda mi twojej skóry i piękna jakie każda z nas w sobie ma.Nie umiesz go nioestety wyeksponować...alejeśli ty się w tym dbrze czujesz to wszystko OK
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Aneciak: Okej zrobie jasniutki wiosenno-letni bazgrołek na oczku;-)
![]() n@ta: Widzisz.. Jest takie powiedzenie "nie ma brzydkich kobiet, sa tylko kobiety zaniedbane" Rozumiem ze liczy sie naturalne piekno.. Ale licz sie z tym ze nie kazdemu pasuje taka opcja.. ;-) Ale ten makijaz to jest imitacja.. Nie maluje sie tak na codzien.. ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Ja tylko go oceniłam... lubie zwracać na siebie uwage, ale innymi sposobami, jeżeli tobie taki look ci leży to jak najbardziej OK.Ja cie nie zmuszam żebyś zaczeła chodzić nago i bez butów bo to "naturalne".Ja wole makijaż "nic"(nie ma go ale jest),twój akurat mi sie nie spodobał.I jestem za tym żebyś zrobiła jakiś delikatny mejkap i wtedy można by obiektywnie ocenić w jakim ci lepiej.I jest takie powiedzenie "ładnemu, we wszystkim ładnie"(
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Jak wstaje rano i spogladam i patrze w lustrze na siebie bez makijazu. To czasmi sie zastanawiam czy to naprawde ja.. :P
n@ta: Nie chcem zebys odebrala moja wypowiedz negatywnie. To tylko rzecz gustu ;-) Ale dzieX na opinie. Nie ma przeciez idealnych ludzi ![]()
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
to tak jak ja ![]() Ja osobiście lubię siebie również w mocnych makijażach... "ostry look"... ale muszę przyznać, że z wiekiem są coraz bardziej stonowane... Czasami rano próbuję się delikatnie wymalować ale zazwyczaj kończy się tak samo - zaczynam dodawać kreski i ciemniejsze cienie... najważniejsze to się dobrze czuć w tym co się nosi. I makijaż też powinien pasować do nas... do naszego charakteru, gustu itd. (no oczywiście wiadomo, że troszkę można przystopować jeśli wymagają tego okoliczności typu ważny egzamin, czy praca)... A jesli chodzi o Twój makijaż... bardzo podoba mi się sposób nałożenia cienia (sama robię to podobnie)... ten granatowy - niebieski może zastąpiłabym raczej jakimś odcieniem szarym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:23.