|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czas na ujędrniający krem do ciała Isana z Q10
Witam wszystkich serdecznie
![]() na wstępie chciałabym podziękować za możliwość przetestowania tego właśnie kremiku ![]() ![]() Dzisiaj dopiero odebrałam swój krem w drogerii, bo przyznam się, że nie wierzyłam, że znajdę się wśród 100 szczęściar ![]() ![]() Co do kremu myślę, że się nie zawiodę, bo produkty marki Isana nie są mi obce ![]() ![]() Wielkie testowanie kremu ujędrniającego do ciała Isana z Q10 czas rozpocząć! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Czas na ujędrniający krem do ciała Isana z Q10
Opowiem dzisiaj o opakowaniu i samym kremie
![]() Krem znajduje się w zakręcanym pojemniczku o pojemności 300ml. Jego koszt w drogerii Rossmann to 10,69zł. Czy to cena adekwatna co do jakości kremu to się dopiero okaże po przetestowaniu ![]() Opakowanie, czyli słoiczek wydaje się być solidnie wykonany. Po wykorzystaniu kremu może nam służyć do chowania jakiś drobiazgów ![]() ![]() ![]() Gdy otworzymy słoiczek to czeka nas miła niespodzianka ![]() ![]() Zapach kremu jest raczej neutralny, delikatny i nie nachalny ![]() ![]() Konsystencja jak to krem mocno kremowa, dość gęsta przez co nie rozlewa się i swobodnie można aplikować na skórę. Jeśli chodzi o wydajność to tutaj ogromny plus dla Isany ![]() ![]() Wchłanianie tego kremu jest również na plus, gdyż wchłania się dość szybko przez co nie musimy się martwić, że ubrudzimy nasze ubranie ![]() Skóra po zastosowaniu kremu ujędrniającego Isana z Q10 jest przyjemna i miła w dotyku, wyraźnie nawilżona i jakby gładka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.