|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Zmiana profilu klasy w wakacje.
Część,
Mam problem. Potrzebuję waszej rady. Dostałam się do Liceum jednak nie na ten profil co chciałam. Jestem obecnie w klasie hiszpańskiej a chcę być na biolchemie. Teraz są wakacje, nie wiem czy mogę się już teraz przenosić czy czekać do września a może i nawet dłużej. Nie ukrywam,że klasy są pełne, ale koleżanka mi powiedziała że w jednej klasie jest 34 osoby na 30. Czy muszą być koniecznie wolne miejsca by zmienić klasę.? Jest to możliwe w wakacje.? W tym roku dziwnym trafem nie ma już wolnych miejsc, pewnie jest to wynikiem wyżu demograficznego w moim roczniku, jak myślicie jakie są szanse, że wykruszą się chętni. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmiana profilu klasy w wakacje.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Lepiej zorientuj się co i jak w szkole już teraz, bo możliwe, że teraz jest jeszcze szansa a we wrześniu już nie będzie tak łatwo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Z tego co ja pamiętam (jestem w 3kl.) w pierwszej klasie we wrześniu była wielka rotacja wszyscy zmieniali profile klas
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Wiesz, to chyba zależy od szkoły. Mój kolega gdy chciał się przenieść do klasy o innym profilu musiał pisać takie testy z przedmiotów kierunkowych, a materiał obejmował rzeczy, które ta klasa, gdzie chciał iść, już to przerobiła.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Najlepiej niech zapyta teraz w szkole |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
dziękuję za rady. : )
hmm. jak rozmawiałam z innymi osobami, które miały taką samą sytuację rok temu to u nich były wolne miejsca. Szkoła do której się dostałam jest jedną z najlepszych szkół w województwie. Ciężko jest w tej szkole z takimi rzeczami. Gdy dzwonię do sekretariatu <kochane sekretareczki^ ^> to one mnie zbywają. Nigdy nie mogę dowiedzieć się konkretów. Wybiorę się do szkoły, na wszelki wypadek już z podaniem z prośbą o przeniesienie. Wątpię czy coś wskóram. musza być wolne miejsca by się przenieść.? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.