|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
KWIECIEŃ Oddam Ralph Lauren, Sleek, Rimmel, YR, Joanna, Farmona, Avon
WYMIENIONE = NIEAKTUALNE
PILNIE potrzebuję na długi wyjazd: ![]() zestaw 1
LUB zestaw 2
( LUB jeśli ktoś ma coś z tych rzeczy i coś innego - co jest na mojej liście życzeń - proszę pisz, napewno się dogadamy, najważniejsze dla mnie zeby było to za jedna wysylką) Edytowane przez m139 Czas edycji: 2012-04-12 o 09:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: KWIECIEŃ Oddam Ralph Lauren, Sleek, Rimmel, YR, Joanna, Farmona, Avon
nieaktualne
Edytowane przez m139 Czas edycji: 2012-04-26 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
- paletka Sleek Chaos - brakuje cienia białego i czarnego, reszta niewielkie zużycie, poza tym nie posiada lusterka bo mi peklo i wypadl kawalek wiec reszte wyjelam zeby sie nie kruszylo i nie kaleczylo, i ostatnia wada jest taka ze testowalam na niej wyciaganie cieni "podgrzewaniem" wiec jest slad z tylu pudeleczka, bedzie widoczne na zdjęciu
- Oriflame Silk, żel eliminujący wrastanie włosków 75ml, ubytek 30%, ważne do 04.2014 - masełko Tutti Frutti Farmona - kiwi&karambola, zostało przynajmniej 90%, mam z wymianki, nie mój zapach - nie doszlo do wymianki - i dokładam jeszcze jedną ampułkę Radical - zapach męski Ralpf Lauren The Big Pony Collection 2, limitowanka 15ml, zostało tyle co na zdjęciu - nie doszlo do wymianki - Joanna, Z Apteczki Babuni, Szampon nawilżająco - regenerujący z ekstraktem z miodu i proteinami mlecznymi nowa wersja, zostalo 80%, swierzutki -Joanna, Z Apteczki Babuni, Balsam nawilżająco-regenerujący nowa wersja, zostalo prawie 90%, swierzutki - Avon Naturals mgiełka do włosów Kwiat wiśni, nowa - Radical ampułki, 3 ampułki - nowe, nieotwierane, świeze cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Mam Twój zestaw numer 1, tj nowy Laktacyd- wersja klasyczna,chyba z pompką+chusteczki (wszystko nowe)
![]() Poza wątkiem.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2012-04-12 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
dziekuje za wszystkie odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
coś u mnie ?
![]()
Agatkaa ; ** < 3 Wish ! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=29200695 WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post30870031 Odpisz u mnie proszę ![]() SZUKAM KSIĄŻEK DO BIOLOGII I CHEMII ORAZ CZASOPISM ! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za:
- NOWY RÓŻ SLEEK FLAMINGO - paletka Sleek Chaos - brakuje cienia białego i czarnego, reszta niewielkie zużycie, poza tym nie posiada lusterka bo mi peklo i wypadl kawalek wiec reszte wyjelam zeby sie nie kruszylo i nie kaleczylo, i ostatnia wada jest taka ze testowalam na niej wyciaganie cieni "podgrzewaniem" wiec jest slad z tylu pudeleczka, bedzie widoczne na zdjęciu
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Poza wątkiem mam nowy ochronno łagodzący żel do higieny intymnej algi morskie Venus 250 ml, nowe chusteczki hypoalergiczne do higieny intymnej Venus,i dwie próbki po 6 ml żelu z aloesem Venus https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=605067 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za
- NOWY RÓŻ SLEEK FLAMINGO - paletka Sleek Chaos - brakuje cienia białego i czarnego, reszta niewielkie zużycie, poza tym nie posiada lusterka bo mi peklo i wypadl kawalek wiec reszte wyjelam zeby sie nie kruszylo i nie kaleczylo, i ostatnia wada jest taka ze testowalam na niej wyciaganie cieni "podgrzewaniem" wiec jest slad z tylu pudeleczka, bedzie widoczne na zdjęciu ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.