|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Prezent dla chłopaka - zegarek.
Witam. Mój chłopak ma niedługo urodziny i tak podpytując uznałam, że mogłabym mu podarować zegarek. Nie ma własnego, a wydaje mi się, że to dość przydatna rzecz i byłby skłonny nosić.
I tu pojawia się mój problem, gdyż nie jestem znawcą w tej dziedzinie, ale może ktoś mi podpowie. Do wydania mam około 90zł, szukając natknęłam się na zegarek marki Perfect, aczkolwiek w Internecie ma różne opinie. Czy opłaca się go zakupić? Jaką innę firmę polecacie, jeżeli chodzi o zegarki i ten zakres cenowy? Czy może wstrzymać się na razie, a zegarek kupić, gdy będę miała do dyspozycji większą sumę pieniędzy? Z góry serdecznie dziękuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent dla chłopaka - zegarek.
Chetnie podłaczam sie do tematu z tym, że w moim przypadku cena nie gra roli (nio moze bez przesady) bo to ma byc prezent na 30stke wiec... nio własnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
EDUkator
|
Cytat:
![]() A odnośnie zegarków, to jest taki przesąd, że ponoć zegarek podarowany ukochanej osobie odlicza czas do rozstania ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
http://imageshack.us/photo/my-images/97/31495442.jpg/ Dziewczyny a co myślicie o takim zegarku retro? Bo mój TŻ raczej nie jest eleganckim typem i coś wspominał o zegarkach casio takich jak były kiedyś. Tylko tak głupio podpytać, bo z niespodzianki nici. Z drugiej strony jeśli to nei taki to też kicha....To ma być prezent na urodziny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Nie taki retro, a bardziej hipsterski, w klimacie lat 90-tych
![]() Jak lubi takie zegarki w stylu MacGyver, to pewnie się ucieszy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z własnego doświadczenia wiem, że jeśli ktoś nie nosi zegarka to może być mu się ciężko przestawić. Sama korzystam od lat z komórki, więc zegarek w końcu wylądował na allegro. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Jeśli sądzisz, że będzie nosił to czemu nie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ten jest fajny http://www.apart.pl/pl/zegarki,c,2,UEFA_EURO_2012,2421 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Teraz ostatnio nastąpił trend na gumowe bransoletki w zegarkach. Ja rozumiem, że dziewczynom to nawet pasuje, fajnie wygląda, kolorowo itp, ale coraz częściej widuję je w wydaniu męskim lub unisex. Czy to nie lekka przesada? Czy młody mężczyzna, nie należący do tych zbytnio wylansowanych, będzie chciał nosić coś takiego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:51.