|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Koncik oka(czym rozświetlic?)
Hej może któraś z Was wie, jakie cienie najlepiej się sprawują w tym zadaniu?
![]() ![]() Dodaje zdjęcie, żebyście mogły jaśniej wiedzieć o co mi chodzi. ( o te rozświetlenie przy kąciku oka jednego i drugiego od strony nosa;-)) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Koncik oka(czym rozświetlic?)
Kurczę, nie doradzę Ci zbytnio, ale muszę to napisać ; ) Masz przepiękne oczy ; )
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
To są akurat oczy http://brunettesheart.blogspot.com/
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
oczy nie moje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
białym, perłowym cieniem
z tańszych np. Joko - mają w miarę dobrze napigmentowane perłowe cienie i z Miyo ostatnio widziałam, ale numerku nie pamiętam... taniutkie ![]() i z tańszych jeszcze Sensique - paletka 4 cieni, tam jest ładna perłowa biel (numer 109) ps. kĄcik oka.... ![]() Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2012-04-22 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Zamiast krasc zdjecia/uzywac ich bez zgody wlasciciela wstawiaj linki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Kącik, nie "koncik", błagam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Kącik oka możesz rozświetlić każdym jasnym, perłowym cieniem i każdą jasną, perłową kredką, jaką znajdziesz. Poszukaj po szafach My Secret, Essence, Sensique, Miss Sporty - na pewno coś znajdziesz, nie są to sprawy bardzo drogie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
tak jak piszą dziewczyny - perłowym cieniem, jasną kredką. albo - najmocniejszy efekt - typowym rozświetlaczem właśnie. u mnie najlepiej się sprawdza biała część rozświetlacza z Inglota, uwielbiam ten efekt.
poza tym polecam Tobie stronę i kanał na YT Brunette'sHeart (jej oczy właśnie wkleiłaś), często opisuje swoje makijaże i produkty, którymi je wykonała: )
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Czesc
Ja uzywam do rozswietlenia kacika i pod luk brwiowy ,cien Mac Chill. Jest on bialy,satynowy, bezdrobinkowy , nie swieci sie ![]() Zawsze uzywalam mocno blyszczacych cieni do tego celu, ale odkad zaczelam stosowac ten cien, zaprzestalam wszystkich innych ![]() Nie mowie, zebys odrazu kupowala ten konkretny cien, ale przemysl wybor wlasnie tego typu wykonczenia. To naprawde daje przepiekny i naturalny efekt. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
do rozswietlania polecam cien sensique velvet touch 117
jest sliczny, jasny bez matowy z drobinakmi tanasza wersja (podobno to zamiennik z maca- slynna Vanila) ja osobiscie lubie ten cien ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.