Japonki! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-07-08, 12:19   #1
alex1721
Raczkowanie

Japonki!

HEJ! GDZIE I ZA ILE WIDZIAŁYŚCIE FAJNE JAPONKI? CZEKAM NA ODPOWIEDZI, CHOCIAŻ ILEKROĆ UMIESZCZE JAKIŚ WĄTEK NA TYM FORUM, NKT MI NIE ODPOWIADA, ALE SPRÓBOWAŁAM PO RAZ KOLEJNY I MOŻE CHOCIAŻ JAKIŚ ODZEW BĘDZIE...NAJLEPSZE W TYM WSZYSTKIM JEST JEDNKA TO, ŻE NIEKTÓRE TEMATY SĄ JESZCZE WIĘKSZYMI ******ŁAMI NIŻ MÓJ, A ODZEW NA NIE JEST LICZONY W SETKACH ODPOWIEDZI...
alex1721 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-08, 12:30   #2
chmurka80
Zadomowienie

GG do chmurka80
Dot.: Japonki!

ja zawsz kupuje w ccc bo są ładne a cena też nie wygórowana chociaż nie wiem jak w tym roku z cenami bo byłam tylko tak na szybko i zerknełam tylko na modele
chmurka80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-08, 12:33   #3
Nutka
Nutka nie gryzie!

Cytat:
Napisane przez alex1721
HEJ! GDZIE I ZA ILE WIDZIAŁYŚCIE FAJNE JAPONKI? CZEKAM NA ODPOWIEDZI, CHOCIAŻ ILEKROĆ UMIESZCZE JAKIŚ WĄTEK NA TYM FORUM, NKT MI NIE ODPOWIADA, ALE SPRÓBOWAŁAM PO RAZ KOLEJNY I MOŻE CHOCIAŻ JAKIŚ ODZEW BĘDZIE...NAJLEPSZE W TYM WSZYSTKIM JEST JEDNKA TO, ŻE NIEKTÓRE TEMATY SĄ JESZCZE WIĘKSZYMI ******ŁAMI NIŻ MÓJ, A ODZEW NA NIE JEST LICZONY W SETKACH ODPOWIEDZI...
Ja widzialam duzo fajnych w różnych fasonach japonek, zwracam uwagę bo sama lubie takie butki..gdzie w sklepach obuwniczych A ceny?? różne ja np. ostatnio nabyłam skórkowe za 60 zł moja koleżanka kupiła na targu takie z cekinkami po 25 zł..
Zadajesz dziwne pytania..no bo gdzie mozna kupić buty???
A poza tym troszke grzeczniej proszę...

_________________________ _________________________ _

WYSZUKIWARKA nie gryzie

Nutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-08, 12:58   #4
rzastin
Zakorzenienie

Może gdybyś nie pisała Caps Lockiem, który w necie oznacza wrzask, to więcej dziewczyn by odpowiadało. No i napisz, z jakiego miast jesteś, bo ja widziałam fajne japonki w Buciku z Zielonej Górze, ale nie wiem, czy coś Ci to powie.

rzastin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-08, 13:03   #5
monyczkaaa
Zakorzenienie

faktycznie aż tak dużo wątków założyłaś i na żaden Ci nie odpowiedziałyśmy ja znalazłam tylko 4 Twoje wątki i na dwa uzyskałaś odpowiedź np. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=58815
Stary 2005-07-08, 13:20   #6
gaga87
Zakorzenienie

Nie napisalas skad jestes, a tak na marginesie bylo juz kilka watkow o japonkach:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=japonki
gaga87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-08, 14:07   #7
alex1721
Raczkowanie

ALE BEKA!

1)DO "rzastin": CAPS LOCK'IEM SIĘ POSŁUGUJĘ, ŻEBY BYŁO WYRAŹNIEJ, A NIE DLATEGO, ŻE CHCĘ KOGOŚ WYZWAĆ, BĄDŹ OBRAZIĆ.
2)NIE WIEM DLACZEGO SŁOWO, KTÓREGO UŻYŁAM ZOSTAŁO ZABLOKOWANE GWIAZDKAMI, PONIEWAŻ NIE BYŁO ONO WULGARNE I STOSUJE SIE JE W WIELOKROTNYM UŻYCIU BEZ NADINTERPRETACJI JEGO TREŚCI...
3)UMIEŚCIŁAM CZTERY WĄTKI, KTÓRE BYŁY ZAWSZE BARDZO GRZECZNIE SFORMUŁOWANE, UPRZEJME I PRZYJAZNE A I TAK DWA Z NICH ZOSTAŁY TOTALNIE ZIGNOROWANE, DLATEGO TEŻ, KIEDY SFORMUŁOWAŁAM POST BEZ UŚMIECHÓW I SŁODZENIA, ZNALAZŁ SIĘ NIE TYLKO KTOŚ KTO ODPOWIEDZIAŁ, ALE I JESZCZE W NIEKTÓRYCH WYPOWIEDZIACH POJAWIŁ SIE TON OSKARZYCIELSKI...DZIWNE! WYDAJE MI SIĘ, ZE NIE ŚWIADCZY TO O SZCZEGÓLNEJ GRZECZNOŚCI, NA KTÓRĄ TAK BARDZO ZWRÓCIŁA UWAGĘ "NUTKA"...AHA I JESZCZE JEDNO "NUTKO" - NIE WYDAJE MI SIĘ, ŻEBYM ZADAWAŁA DZIWNE PYTANIA, PONIEWAŻ NIECO SPŁASZCZYŁAŚ MOJ POST...ZDAJE SOBIĘ SPRAWĘ Z TEGO, ZE BUTY KUPUJE SIĘ W SKLEPACH, PYTAJĄC SIĘ NATOMIAST O TO, "GDZIE WIDZIAŁYŚCIE FAJNE JAPONKI" MIAŁAM NA MYŚLI KONKRETNE NAZWY SKLEPÓW...DZIĘKUJĘ CI SERDECZNIE "chmurko80"BUŹKA DUŻA DLA CIEBIE....PYTAM SIĘ O LISTĘ SKLEPÓW, BO MOŻE ZNACIE JAKIEŚ "WARTE GRZECHU" SKLEPY...JA OSTATNIO SPROWADZIŁAM PIĘKNE JAPONKI DOLCE&GABBANA Z WŁOCH. CENA DOŚĆ ODSTRASZAJĄCA, ALE MATERIAŁ Z JAKIEGO SĄ WYKONANE I WYKOŃCZENIA SĄ NAPRAWDĘ BARDZO PIĘKNE...
ALE TERAZ CHCIAŁABYM COŚ MNIEJ WYTWORNEGO, TAKIE DO "POLATANIA"

POZDRAWIAM SERDECZNIE WSZYSTKIE UPRZEJME I WYROZUMIAŁE "WIZAŻANKI"!!
Stary 2005-07-08, 14:18   #8
Melvina
Rozeznanie

Ja kupiłam bardzo ładne w trollu, fajne japonki były też w diverse.
Melvina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-08, 14:24   #9
alex1721
Raczkowanie

DZIĘKI MELVINA CHYBA WŁAŚNIE KUPIE TAKIE SPORTOWE.
DOWIEDZIAŁAM SIE O JAPONKACH WYSTARCZAJĄCO DUŻO, A JEDNOCZEŚNIE DOŚĆ NA TEMAT "WIZAŻANEK"....
ZAMYKAM ZATEM WĄTEK, KTÓRY SAMA ZAINICJOWAŁAM...POZDRAWIA M!
Stary 2005-07-08, 14:26   #10
gaga87
Zakorzenienie

Jak na moj gust z Caps Lock'iem wcale nie jest wyrazniej, bo zle sie to czyta... Oskarzenia pojawily sie, bo Ty sama oskarzasz - jakies pretensje, ze nie ma odpowiedzi na Twoje posty... Zajrzalam jakie topiki zakladalas - o makijazu przdymionym byl juz nie jeden watek, a czasem sie juz poprostu nie chce odpowiadac po raz kolejny na dany temat. Na poczatek najlepiej zaprzyjaznic sie z wyszukiwarka. Nie jest to zlosliwe z mojej strony Pozdrawiam
Stary 2005-07-08, 14:34   #11
gaga87
Zakorzenienie

Nie bede sie z Toba klocic. Twoja decyzja czy bedziesz tu zagladac, czy nie. Stwierdzilam jedynie fakty.

EOT.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-07-08, 15:04   #12
rzastin
Zakorzenienie

Alex, ja bym chętnie pomogła Ci z tym przydymionym makjazem, ale założyłaś ten wątek na Targowisku- niby jak wizażanki interesujące się akurat makjażem miały tam dotrzeć?
Wpisz w wyszukiwarke na 'wizażytce' słowo 'przydymiony' , tam jest sporo instrukcji Ja wkleiłam Ci tu taki link, ale sie nie otwierał ten wątek

Edytowane przez rzastin
Czas edycji: 2005-07-08 o 16:28
rzastin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-08, 16:23   #13
Nutka
Nutka nie gryzie!

Wyłącz jednak Caps Locka bo czyta sie Ciebie niewygodnie, a Caps Lock oznacza w Internecie krzyk
Nie splaszczylam twojej wypowiedzi absolutnie , staraj sie zadawać pytania bardziej konkretnie i nie ma sie co unosić poobserwuj Wizaż, podyskutuj z dziewczynami może komus Ty cos doradzisz lub bedziesz mogla sluzyc pomocą a nie na wejściu obrażasz się i na nas i na Wizaż..Każda z nasz oprócz Wizażu ma jeszcze inne zajęcia, często pracę, dzieci, swoje problemy ..i zapewniam Cie że moje watki też czasami sa "ignorowane" trzeba je wtedy gzecznie podnosic do góry aż ktos odpowie...

WYSZUKIWARKA nie gryzie

Nutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-08, 17:14   #14
aniielica
Zakorzenienie

A co do japonek to w Inblu są śliczne za malutką kase
aniielica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-08, 17:23   #15
4n1t4
Raczkowanie

swietne japonki sa w reserved takie na malutkim koreczku za 39 zl sa :P ja mam niebieskie :P mimo iz ja nie preferuje takiego stylu bo wole sportowy to ja je po prostu musialam miec :P:P:P taki kaprys

pozdro
4n1t4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-07-16, 13:18   #16
alinab
Zadomowienie

Mi się podobają japonki z cekinkami lub koralikami, materiałowe albo skórzane. Dużo widziałam na allegro, ale wolałabym przed kupieniem przymierzyć, bo często puchną mi stópki i istnieje ryzyko, że mogłabym kupić za małe Widział ktoś może takie cekinowe cudeńka w Trójmieście?
Proste modele japonek (nie takich gumowych na basen) widziałam w Diverse, H&M, trochę bardziej eleganckie w CCC, w marketach typu Ambra, Deichmann (tam kupiłam w zeszłym roku materiałowe bardzo wygodne, ale już mi się popsuły, tzn. urwał mi się pasek). Całkiem wdzięczne japonki na paski z syntetycznej plecionki z kółeczkami na koturnie (o dziwo wygodne) kupiłam na straganie nad morzem.
alinab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-16, 13:31   #17
liquid
Raczkowanie

Terranova - na szpilce, obcasie, plaskie.... do wyboru, do koloru...
liquid jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-17, 09:15   #18
alinab
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez liquid
Terranova - na szpilce, obcasie, plaskie.... do wyboru, do koloru...

Muszę tam zaglądnąć
alinab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-17, 11:43   #19
kiciuś
Raczkowanie

Japonki to wogóle buty - rewelacja. Zazwyczaj taniutkie (nie patrzę nawet na te powyżej stówki), śliczniutkie, na stopkach wyglądają wdzięcznie, słodko i seksownie. Ja kupuję takie w granicach 20-40 zet, w zasadzie wszędzie (w każdym sklepie, nie tylko
obuwniczym) można je znależć. Polecam Inblu, H&M, Reserved, CCC, Deichman, ale myślę, że najlepiej poszukać w malutkich sklepikach obuwniczych, można trafić na prawdziwe cudeńkach w nielicznych egzemplarzach za małe pieniążki
kiciuś jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości