|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
ISANA Q 10 kontra CELLULIT
Witam,
przyznam, że dość niespodziewanie okazało się, że razem z setką innych dziewczyn będę miała przyjemność testowania kremu ujędrniającego ISANA Q10. Z kosmetykami tej marki już się spotkałam - używałam wielu ich kosmetyków, ale do ciała jak dotąd tylko żelu pod prysznic, więc jakże ogromna była moja radość gdy dostałam maila, że mnie wybrali, tym bardziej, że zgłosiłam się pierwszy raz ![]() ![]() Do zobaczenia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: ISANA Q 10 kontra CELLULIT
Isana q10 krem ujędrniający - dane techniczne
![]() Pojemność: 300ml Cena: 10,69 Data ważności: 12 miesięcy od otwarcia Dostępność: drogerie Rossmann Opakowanie: krem zamknięty jest w praktycznym słoiczku, przez co możemy zużyć go do końca, nabrać tyle ile potrzebujemy Obietnice producenta: No właśnie, takowych brak:P Na opakowaniu znajdziemy informacje o tym, że jest to krem ujędrniający z Q10, anti-age, z gliceryną do każdego typu skóry i właściwie tyle. Brakuje informacji o sposobie użycia, partiach ciała na które powinien działać, jak często powinnyśmy go nakładać i najważniejsze - jakich efektów możemy oczekiwać. Cóż, pierwsze testy za mną, w następnym poście opiszę moje wrażenia i spostrzeżenia, do zobaczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: ISANA Q 10 kontra CELLULIT
Hmmmm, dawno mnie tu nie było, ale ten tydzień był dla mnie bardzo pracowity. Teraz mam chwilę więc podzielę się moimi wrażeniami z używania kremu.
Konsystencja: krem jest dosyć gęsty, ale dobrze się rozsmarowuje Zapach delikatny, przyjemny, dla amatorów mocnych, perfumowanych kremów może być zbyt kremowy - dla mnie w sam raz Wchłanianie przy cienkiej warstwie wchłania się dosyć szybko, ja nakładam grubszą warstwę na uda więc chwilę to trwa Wydajność : tak jak pisałam wyżej, nie żałuję go sobie ![]() Nawilżenie: bardzo dobre, zostawia lekką powłoczkę, którą czuję jeszcze następnego dnia Działania antycellulitowego nie zauważyłam, ale po jego użyciu skóra jest miękka i wygładzona. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.