|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kapelusze, kapelusiki i kapeluszowe inspiracje
Cześć,
szukałam jakiegoś zbiorczego wątku o kapeluszach, ale wyszukiwarka nic konkretnego mi nie podsunęła, więc postanowiłam sama założyć takowy. W zeszłym roku kupiłam sobie słomiany kapelusik niby na praktyki terenowe, ale służył mi dzielnie całe lato na plaży i na spacerach. Niestety zużył się (ktoś genialny wpadł na pomysł wylewania nim wody z kajaka), więc już nabyłam kolejny. Jest to coś w tym stylu: bailey-panama-sydney.jpg Coraz bardziej jestem w nim zakochana i zastanawiam się, z czym go łączyć, gdzie nosić itd. Jakieś propozycje? I czy Wam podobają się kapelusze? Jak je nosicie? Może macie zdjęcia jakichś fajnych stylizacji z kapeluszami? Czekam na Wasz odzew, to sama też dodam trochę zdjęć stylizacji z kapelutkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kapelusze, kapelusiki i kapeluszowe inspiracje
znalezione
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że wątek umarł ale chyba bez sensu zakładać nowy...
Zauważyłam, że w Polsce praktycznie nie nosi się kapeluszy, a jeśli już to raczej noszą je mężczyźni, no i kobiety czasem noszą na plaży. A ja szukam czegoś, co mogłabym nosić latem w mieście i nie wywoływać głupich komentarzy... doradzicie coś? Ubieram się raczej w ciemne kolory, czarne rurki albo szorty, jakiś kolorowy t-shirt, trampki, balerinki... albo spódniczki, sukienki ale raczej nie eleganckie. Najlepiej gdyby kapelusz był czarny i nie rzucał się w oczy, niestety kompletnie nie znam się ani na fasonach ani na tym żeby go dopasować do moich ubrań ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja tam kocham kapelusze, chodzę w nich po mieście i nikt na mnie głupio nie patrzy
![]() ![]() Wybierz się do sklepu, poprzymierzaj wszystkie jakie napotkasz, wybierz ten, w którym się najlepiej czujesz i już. Możesz kogoś wziąć do sklepu żeby ocenił, w którym Ci najlepiej ![]() ![]() A co do dopasowania, na ogół mi pasuje do wszystkiego. Noszę do sukienek, spódnic, spodni, do obcasów, do balerinek i do trampek. Stań przed lustrem ( najlepiej zebyś się cała widziała) i jak się podoba Tobie to nie zwracaj uwagi na innych ![]()
"Jeśli jesteś psem i twój właściciel zaproponuje ci włożenie gustownego sweterka - zasugeruj mu gustowny ogonek" Fran Lebowitz Edytowane przez glertiespy Czas edycji: 2012-05-05 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:47.