Czy powiedzieć facetowi, że mam rozstępy? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-06-04, 19:54   #1
rosfb
Przyczajenie

Czy powiedzieć facetowi, że mam rozstępy?

Witam

Na wstępie chciałabym powitać wszystkie wizażanki i powiedzieć, że jestem tutaj nowa

Mam mały problem.. Otóż, mam 19 lat i od 3 miesięcy jestem w swoim pierwszym, poważnym związku. () i chcielibyśmy zacząć współżyć ze sobą.
To będzie mój pierwszy raz i chciałabym się zapytać, czy waszym zdaniem powinnam powiedzieć mu przed zbliżeniem, że mam kilka pasm rozstępów na piersiach, brzuchu, biodrach i udach, które mnie szpecą praktycznie od zawsze, bo szybko przybierałam na wadze i szybko chudłam. (Nie są one czerwone, tylko blade.)

Nie mówiłam mu jeszcze o nich, bo się ich strasznie wstydzę i to tak jakby paraliżuje mnie, przed powiedzeniem mu, bo nie wiem jaka może być jego reakcja i rozebraniem się przed nim.
On widział mnie już w połowie nagą- jak mi zdjął bluzkę, ale nie sądzę, że widział cokolwiek bo było dosyć ciemno.

Czy powinnam mu powiedzieć o nich przed wszystkim, czy nie mówić mu wcale? Jeśli powinnam mu powiedzieć to w jaki sposób?

Byłabym wdzięczna za pomoc, to jest dla mnie bardzo ważne
rosfb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-04, 19:59   #2
ameliar
Zadomowienie

Dot.: Czy powiedzieć facetowi, że mam rozstępy?

Nic nie mów pewnie nawet nie zauważy. A poza tym niektórzy faceci nawet nie wiedzą co to jest

"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca" Paulo Coelho
(maj 2010-...)

ameliar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-04, 20:04   #3
sarkastiko
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rosfb Pokaż wiadomość
Witam

Na wstępie chciałabym powitać wszystkie wizażanki i powiedzieć, że jestem tutaj nowa

Mam mały problem.. Otóż, mam 19 lat i od 3 miesięcy jestem w swoim pierwszym, poważnym związku. () i chcielibyśmy zacząć współżyć ze sobą.
To będzie mój pierwszy raz i chciałabym się zapytać, czy waszym zdaniem powinnam powiedzieć mu przed zbliżeniem, że mam kilka pasm rozstępów na piersiach, brzuchu, biodrach i udach, które mnie szpecą praktycznie od zawsze, bo szybko przybierałam na wadze i szybko chudłam. (Nie są one czerwone, tylko blade.)

Nie mówiłam mu jeszcze o nich, bo się ich strasznie wstydzę i to tak jakby paraliżuje mnie, przed powiedzeniem mu, bo nie wiem jaka może być jego reakcja i rozebraniem się przed nim.
On widział mnie już w połowie nagą- jak mi zdjął bluzkę, ale nie sądzę, że widział cokolwiek bo było dosyć ciemno.

Czy powinnam mu powiedzieć o nich przed wszystkim, czy nie mówić mu wcale? Jeśli powinnam mu powiedzieć to w jaki sposób?

Witaj,
powiem najprościej jak tylko potrafię...
jeśli się kochacie(bądź super lubicie póki co) to nie myśl o tym Pozwól sobie żyć i jemu także i cieszcie się sobą bez żadnych problemów Wierze, że to dla Ciebie ważne dlatego jeśli poczujesz się lepiej gdy mu cokolwiek powiesz to delikatnie możesz nawiązać do swojej ruchomej wagi, że zostały Ci takie pamiątki, czujesz się z tym średnio ale nie miałaś na to wpływu..po prostu otwórz się ale dla siebie a nie dla Jego informacji Ale tak naprawdę jestem za tym by jak najbardziej o tym nie myśleć bo..na tym właśnie będzie polegał Twój pierwszy poważny związek..na czymś wyjątkowym a nie na rozmowie o rozstępach
Ja wstydziłam się swojego celulajtisu i wiesz co? musiałam mężowi wyjaśnić co to jest bo w ogóle tego nie zauważył, a jak już zauważył to tylko się uśmiechnął i powiedział, że go kocha bo jest mój
Stary 2012-06-04, 20:07   #4
Vivienne
... choć nie Westwood

Szczerze mówiąc zadziwia mnie Twój problem i mam wrażenie, że chyba nie jesteś gotowa na seks, skoro rozstępy przysłaniają Ci wszystko inne.

NIC NIE MÓW. Jestem prawie pewna, że nic nie zauważy. Prawda jest taka, że ludzie często w ogóle nie zauważają naszych defektów*, dopóki o nich nie wspomnimy.

* tysiące kobiet ma rozstępy (ja też )

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-04, 20:17   #5
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Czy powinnam mu powiedzieć o nich przed wszystkim
Ale.. po co?
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-04, 20:22   #6
lenka11o6
Raczkowanie

Dokładnie ! Nie mów, a nawet nie zauważy - tak jak dziewczyny wcześniej wspomniały. a jeśli Cię kocha i chce być z Tobą, to uwierz mi, że nie będzie mu to przeszkadzało zupełnie, bo będzie kochał Ciebie za to jaka jesteś, a nie tylko Twoje ciało. Dla niego może być ono idealne, nawet z Twoimi rozstępami. Nie powinny one stanowić problemu moim zdaniem.
lenka11o6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-04, 20:35   #7
Angel_00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc zadziwia mnie Twój problem i mam wrażenie, że chyba nie jesteś gotowa na seks, skoro rozstępy przysłaniają Ci wszystko inne.

NIC NIE MÓW. Jestem prawie pewna, że nic nie zauważy. Prawda jest taka, że ludzie często w ogóle nie zauważają naszych defektów*, dopóki o nich nie wspomnimy.

* tysiące kobiet ma rozstępy (ja też )
Nie zgodzę się z opinią że ludzie nie widzą, nie wiedzą itd... w moim otoczeniu faceci wiedzą co to rozstępy, pomarańczowa skórka itd. Poza tym jak ktoś idzie np na ulicy to widać że ma niedoskonałości o ile je odsłania...

Angel_00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-04, 20:50   #8
Candy_lips
Zakorzenienie

Ja też mam rozstępy, tyle, że ja akurat nie kilka lecz bardzo wiele: na udach, piersiach, biodrach, przy kolanach nawet. Taką mam skórę, bardzo podatną, najwięcej pojawiło się w okresie dojrzewania, kremy itp, no nie pomogły mi a na zabiegi szkoda kasy, i tak to wiele nie daje. Dlatego wiedziałam, że muszę się z tym pogodzić, że zawsze już będą spore. Ja osobiście powiedziałam facetowi o moich rozstępach, lecz nie przed zbliżeniem, lecz już w związku. Wtedy to biadoliłam, że to raczej nie zniknie itp. A on wtedy: "I co z tego"? I ja sobie pomyślałam, faktycznie narzekam. Teraz nie wstydzę się ani na basen wyjść ani w krótszych spodniach, mimo że wiem że można łatwo je zobaczyć, są wyraźnie zarysowane. Uważam, że nie musisz mu mówić o rozstępach, jasne, może je zobaczyć, nikt nie jest ślepy, lecz to nie znaczy, że będziesz dla niego gorsza. Samo to, że jest z Tobą już świadczy o tym, że mu się podobasz.
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-04, 20:59   #9
mushroomhunter
Zadomowienie

Jeny, dziewczyny, co wy macie z tymi rozstępami - PRAWIE KAŻDA Z NAS JE MA ! Zrozumcie to w końcu i przestańcie z nich robić nie wiadomo co ;P.
mushroomhunter jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-04, 21:18   #10
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Witam

A co za różnica czy facet wie czy nie wie co to rozstępy? Bez przesady, jakbyśmy wszyscy mieli patrzeć na takie pierdoły to żadnych par by nie było na świecie.

Nie przejmuj się i ciesz się seksem, życzę aby był udany !
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-04, 21:23   #11
willy_nilly
Zadomowienie

Cytat:
Mam identyczne spostrzeżenia...
Cytat:
Napisane przez Candy_lips Pokaż wiadomość
Ja też mam rozstępy, tyle, że ja akurat nie kilka lecz bardzo wiele: na udach, piersiach, biodrach, przy kolanach nawet. Taką mam skórę, bardzo podatną, najwięcej pojawiło się w okresie dojrzewania, kremy itp, no nie pomogły mi a na zabiegi szkoda kasy, i tak to wiele nie daje. Dlatego wiedziałam, że muszę się z tym pogodzić, że zawsze już będą spore. Ja osobiście powiedziałam facetowi o moich rozstępach, lecz nie przed zbliżeniem, lecz już w związku. Wtedy to biadoliłam, że to raczej nie zniknie itp. A on wtedy: "I co z tego"? I ja sobie pomyślałam, faktycznie narzekam. Teraz nie wstydzę się ani na basen wyjść ani w krótszych spodniach, mimo że wiem że można łatwo je zobaczyć, są wyraźnie zarysowane. Uważam, że nie musisz mu mówić o rozstępach, jasne, może je zobaczyć, nikt nie jest ślepy, lecz to nie znaczy, że będziesz dla niego gorsza. Samo to, że jest z Tobą już świadczy o tym, że mu się podobasz.
Lubię Twoje posty.
Cytat:
Napisane przez mushroomhunter Pokaż wiadomość
Jeny, dziewczyny, co wy macie z tymi rozstępami - PRAWIE KAŻDA Z NAS JE MA ! Zrozumcie to w końcu i przestańcie z nich robić nie wiadomo co ;P.
No co Ty?! Nie mów, że masz rozstępy i pokazjesz się facetowi nago/uprawiasz seks bez stroju płetwonurka?!
willy_nilly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-04, 21:36   #12
mushroomhunter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez willy_nilly Pokaż wiadomość
Mam identyczne spostrzeżenia...
Lubię Twoje posty.
No co Ty?! Nie mów, że masz rozstępy i pokazjesz się facetowi nago/uprawiasz seks bez stroju płetwonurka?!
Oczywiście, że w stroju płetwonurka, z otworami w odpowiednich miejscach .

Mam rozstępy na udach, na pośladkach, na biodrach i trochę na piersiach. No niestety się rosło do tego metra siedemdziesiąt dwa i skóra nie nadążyła. Nie ja pierwsza, ani jedyna, ani ostatnia. No przecież się nie zastrzelę.

Obsesja na punkcie rozstępów, tudzież cellulitu, dobitnie pokazuje, co z postrzeganiem ciała robią kolorowe pisemka, w których kobiety mają skórę jak niemowlak.

To już któryś z kolei wątek o niedoskonałościach skóry, który mnie oburzył. O.
Stary 2012-06-04, 23:43   #13
nelyen
Zadomowienie

ech, kiedy wytknęłam mojemu byłemu w żartach straszliwy rozstęp, jaki miał w okolicach biodra to wytrzeszczył na mnie oczy i powiedział: to o te śmieszne białe kreseczki się te baby tak zabijają?!

tyle w temacie. po kij mówić?

Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania.

Julia Hartwig, Kot Maurycy
nelyen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-05, 00:07   #14
Marin8d
Raczkowanie

też je mam i wcale ich nie widać. Kiedy byłam w wieku dojrzewania mama zalecała to wcierać oliwką dla dzieci mówiąc, że zniknie. Owszem czerwone zniknęło,ale białe zostało. Szkoda, że nie zwalczyłam tego odpowiednimi kosmetykami, ale skąd miałam wiedzieć?
Marin8d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-05, 00:31   #15
Maniwa
Wtajemniczenie

A może myślisz, że jak mu nie powiesz, to je zobaczy i powie "sorry, ubierz się". No litości.

Wyluzuj dziewczyno i ciesz się życiem
Maniwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-05, 01:12   #16
burrito_
Raczkowanie

GG do burrito_

Cytat:

Chyba nie do końca ufasz (?) swojemu chłopakowi skoro martwisz się o rozstępy
burrito_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-05, 01:25   #17
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez burrito_ Pokaż wiadomość

Chyba nie do końca ufasz (?) swojemu chłopakowi skoro martwisz się o rozstępy
Moim zdaniem tego typu obawy nie muszą wynikać z braku zaufania do faceta.
Taka prawda, że odpowiednia ubrania potrafią zatuszować wiele naszych mankamentów, stąd obawy wielu osób „a co będzie jak zdejmę bluzkę i on(a) zobaczy, że ja mam…”. To dość zwyczajna obawa wynikająca z tego, że ma się poczucie, że druga osoba widziała tylko tę odpowiednio pokazaną część nas i niekoniecznie spodoba jej się to, co mamy pod ubraniami.

Inna sprawa, że nie widzę powodu, by obawiać się, że facet źle zareaguje na rozstępy. Nie sądzę, by wiele osób miało jakieś wielkie ale co do rozstępów na ciele partnera.
Stary 2012-06-05, 01:32   #18
burrito_
Raczkowanie

GG do burrito_

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Moim zdaniem tego typu obawy nie muszą wynikać z braku zaufania do faceta.
Taka prawda, że odpowiednia ubrania potrafią zatuszować wiele naszych mankamentów, stąd obawy wielu osób „a co będzie jak zdejmę bluzkę i on(a) zobaczy, że ja mam…”. To dość zwyczajna obawa wynikająca z tego, że ma się poczucie, że druga osoba widziała tylko tę odpowiednio pokazaną część nas i niekoniecznie spodoba jej się to, co mamy pod ubraniami.

Inna sprawa, że nie widzę powodu, by obawiać się, że facet źle zareaguje na rozstępy. Nie sądzę, by wiele osób miało jakieś wielkie ale co do rozstępów na ciele partnera.
Chyba mam inne do tego podejście. Np. ja mam wielkie grube rozstępy na tyłku mimo, że jestem strasznie chudziutka i wyglądam jak dziecko z podstawówki; w sumie mam sporo mankamentów, które nie dawały spać ale przenigdy nie wstydziłam się rozebrać przy moim Tż. Czasami sobie ponarzekam przy nim jaki to mam cellulit, rozstępy czy chude nóżki-patyczki ale on i tak kwituje stwierdzeniem, że przesadzam A ja się śmieję, że tak sobie tylko narzekam dla rozrywki

Jak się kogoś kocha to się go kocha takim jakim jest bez względu na to czy ma blizny, rozstępy czy inne "straszne rzeczy" Tego powinna być świadoma kochana osoba.

Edytowane przez burrito_
Czas edycji: 2012-06-05 o 01:36
burrito_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-05, 01:47   #19
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez burrito_ Pokaż wiadomość
Chyba mam inne do tego podejście. Np. ja mam wielkie grube rozstępy na tyłku mimo, że jestem strasznie chudziutka i wyglądam jak dziecko z podstawówki; w sumie mam sporo mankamentów, które nie dawały spać ale przenigdy nie wstydziłam się rozebrać przy moim Tż. Czasami sobie ponarzekam przy nim jaki to mam cellulit, rozstępy czy chude nóżki-patyczki ale on i tak kwituje stwierdzeniem, że przesadzam A ja się śmieję, że tak sobie tylko narzekam dla rozrywki

Jak się kogoś kocha to się go kocha takim jakim jest bez względu na to czy ma blizny, rozstępy czy inne "straszne rzeczy" Tego powinna być świadoma kochana osoba.
Ja tam rozumiem obawy „a co będzie jak on(a) zobaczy, że ja mam…”. Przecież po to się ubiera odpowiednie ubrania, żeby zamaskować to, co naszym zdaniem jest w nas nieatrakcyjne/mniej atrakcyjne W efekcie ktoś w ubraniu może naszym zdaniem wyglądać fajnie, a bez ubrania już mniej fajnie. A nie ukrywajmy, wygląd jest istotny.

Tylko jak już mówiłam, moim zdaniem nie ma się co obawiać, że facet się rozstępów przestraszy. Akurat rozstępy są dość powszechne i chyba każdy zakłada, że nowo poznana osoba może pod ubraniem jakieś rozstępy skrywać (pomijam tutaj czerwone rozstępy na całym ciele itd., bo akurat tego się chyba nikt nie spodziewa).

No i mówienie o miłości jest tutaj trochę na wyrost, bo autorka wątku jest w związku 3 miesiące, więc miłość niekoniecznie w ogóle się pojawiła.
Stary 2012-06-05, 01:49   #20
willy_nilly
Zadomowienie

Cytat:
Oczywiście, że w stroju płetwonurka, z otworami w odpowiednich miejscach .
Nooo... już myślałam. Matko, taki wstyd...
willy_nilly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-05, 06:19   #21
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Angel_00 Pokaż wiadomość
Nie zgodzę się z opinią że ludzie nie widzą, nie wiedzą itd... w moim otoczeniu faceci wiedzą co to rozstępy, pomarańczowa skórka itd. Poza tym jak ktoś idzie np na ulicy to widać że ma niedoskonałości o ile je odsłania...
Są ludzie, którzy nie widzą różnych rzeczy. Jeśli są ludzie, którzy nie widzą tego że kuleję i mam krótszą [optycznie] nogę to jestem w stanie uwierzyć, że są tacy co nie widzą rozstępów...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-05, 06:23   #22
melka 1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ameliar Pokaż wiadomość
Nic nie mów pewnie nawet nie zauważy. A poza tym niektórzy faceci nawet nie wiedzą co to jest
zgadzam się, nic nie mów mu o tym, a jak przypadkiem zapyta to powiedz ze każda kobieta to ma tylko że u jednej widać bardziej a u innej mniej
melka 1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-05, 06:28   #23
klempaa
Zakorzenienie

Autorko, nie dość, że ja mam rozstępy... to jeszcze je ma mój TŻ
I co? I mamy naprawdę udany seks
Dwa rozstępiaki

Nie ma po co robić z tego wielkiego halo, nie przesadzaj

Śledź też pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-05, 06:33   #24
melka 1
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ----------

Cytat:
Napisane przez klempaa Pokaż wiadomość
Autorko, nie dość, że ja mam rozstępy... to jeszcze je ma mój TŻ
I co? I mamy naprawdę udany seks
Dwa rozstępiaki

Nie ma po co robić z tego wielkiego halo, nie przesadzaj
faceci też mają, zwłaszcza jak zaczynają pakować na siłowni i przybierają w szybkim tempie na wadze, najbardziej widać to na ramionach, brzuchu i pośladkach a czasami nawet na ich biuście
melka 1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-05, 06:41   #25
KOOL SHEN
Rozeznanie

Autorko sam mam cudne roztępy . I je kocham
Stary 2012-06-05, 07:13   #26
Kolor Bzu
Zakorzenienie

Autorko nie przejmuj się i nic nie mów. Faceci nie zauważają takich drobiazgów- naprawdę
Kolor Bzu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-05, 07:44   #27
karolinaaa92
Zakorzenienie

Sama mam rozstępy na udach, pośladkach i w okolicach kolan. Kiedyś abrdzo mi to przeszkadzało, ale w końcu po rozmowie z pewną dizewczyną stwierdziłam, ze to nie koneic świata i zaczęłam nosić krótkie spódniczki i szorty (miałam wtedy jakieś 15-16 lat). Kiedy zaczęłam byc z TŻem nawet nie myślałam o swoich mankamentach, bo były dla mnie czymś normalnym u mnie. TŻowi też nic o nich nie mówiłam, dzisiaj po prawie 2 latach związku ani razu nie zapytał mnie o rozstępy, dla facetów to naprawdę nie ma znaczenia. Autorko, nie mów nic facetowi, po prostu zaakceptuj siebie, a wtedy inni też będą inaczej na ciebie patrzeć.

♥ i że Cię nie opuszczę... - 18.05.2019

karolinaaa92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-05, 09:39   #28
indiewa
Raczkowanie

ja bym nie mówiła dopóki bym nie sprawdziła czy on przypadkiem nie ma rozstępów!
faceci mają częściej niż kobiety, każdy to wie
indiewa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-05, 09:57   #29
mushroomhunter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez indiewa Pokaż wiadomość
ja bym nie mówiła dopóki bym nie sprawdziła czy on przypadkiem nie ma rozstępów!
faceci mają częściej niż kobiety, każdy to wie
Oooj i to ile i jakie wielkie, czasem nawet babeczki, które rodziły nie mają takich jak mój TŻ na plecach ;].
Stary 2012-06-05, 10:02   #30
bridget0505
Raczkowanie

hehe temat w 100% dla mnie

Ja mojego chłopaka nie informowałam o tym,że mam rozstępy...sam je zobaczył po pewnym czasie i nie widział co to jest,zresztą pisałam już gdzieś o tym. Zapytał się mnie pytać co to jest,od czego to mam,czy to boli i czy to dlatego,że się może cięłam

Szybko zmieniłam temat na inny. Było mi bardzo wstyd,że to zauważył...pewnie już wie,co to jest ale chyba domyślił się ,że mi głupio i przestał zadawać te dramatyczne pytania... A rozstępy mam na udach,koło łydek,na piersiach,biodrach... jeszcze trochę to na oczach mi się chyba zrobią,tyle ich

Nic mu nie mów,a jak je zobaczy i też nie będzie o nich wiedział,to machnij ręką i powiedz ,że to są rozstępy. Nie pokazuj ,że Ci głupio bo pomyśli,że chyba to musi być straszne skoro aż tak reagujesz na to...a jak powiesz tak ,jakbyś się nimi nie przejmowała,to i On się tym nie będzie przejmował
bridget0505 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości