|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
Demeter:Snow,Pumpkin Pie.Chypre Rouge SL. Szukam Shalimar, Euphoria i Fille GRUDZIEŃ
SZUKAM:
Słoń Jungle Elephant Kenzo Fille en Aiguilles Serge Lutens ODDAM: Chypre Rouge Serge Lutens - 25/50ml. (tylko na Fille Odlewki: Demeter: Never Never Land - 8ml. Próbki: Boadicea Victorious Intense - 1,5ml. Elie Saab - 0,8ml. Kelly Calache edt - troszku PG L'Eau Guerriere L'Artisan: Motyle edt - 0,5ml. Opium edt - 1,2ml. Opium edp 2009 - 1,6ml. Black Orchid Tom Ford - 0,4ml. Demeter Thunderstorm - 1ml. IHP November - o,2ml. Histoire d'Eau - 2ml. Narciso Rodriguez edp - 1,5ml. In Black Jesus del Pozo - 0,2ml. Mogę zrobić odlewkę (o) lub próbkę (p): Marron de Noel YR - o,p Demeter: -Pumpkin Pie - p -Pina colada - p - Blueberry Muffin - p Yvresse - p Evidence YR - p,o Youth Dew - p Habanita - p, Avignon - p He Wood Rocky Mountain - p She Wood - p Prowl Avon -p Angel la Rose - p,o Perły -p Fuel for Life -p Aroma Allegoria Exaltant - p. Edytowane przez lady_poison Czas edycji: 2012-04-30 o 11:52 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Demeter:Snow,Pumpkin Pie.Chypre Rouge SL. Szukam Shalimar, Euphoria i Fille GRU
może znajdziesz coś u mnie?
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Demeter:Snow,Pumpkin Pie.Chypre Rouge SL. Szukam Shalimar, Euphoria i Fille GRU
Zależy mi raczej na większej wymianie, zwłaszcza flakonów. Także dziękuję.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Avignon - p
Habanita - p, Elixir des Merveilles - cos za te probki?
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Dynke sce....
a nic nie mom buuuu |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
nie mam zapachów z twojej wish
![]() ponieważ będziesz mi wysyłała odlewkę ogródka, może zainteresuje cię coś z moich próbek: firmowe: ogródek nilowy - flaszka 15 ml H. Boss Boss edt for woman Cacharel Amor Amor Beckham Intimately Yours men 2 ml Lutens Daim Blond Gucci edp Gucci by Gucci edp Hermes eau d'orange verte Etro Magot Laura Biagotti Due odlewki 2 ml (z sklepu): YSL Belle d'opium Trussardi Skin Chopard Wish Caron Eau de Reglisse próbki z wymianek: Prada Infusion d'Homme 10 ml Molinard Butterfly 4 ml R. Gigli G by Gigli 4 ml Miyake A Scent 2 ml Lutens Claire de Musc 1 ml Mugler Angel Violet 1 ml Mugler Angel Pivoine 1 ml Dior Dolce Vita 1 ml z własnych zasobów: Bourjois Soir de Paris (stara wersja) YR - Venice, Ispahan, Iris Noir, Ming Shui, So Elixir |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Ale wygrzebałaś wątek, już o nim zapomniałam.
![]() A co byś chciała ode mnie, wiele próbek i odlewek jest już nieaktualnych, postaram się zaktualizować listę. Jak pachnie Butterfly Molinard? Nigdzie nie mogę znaleźć nut. |
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
No tak, wątek jakby nie patrzeć zeszłoroczny
![]() Butterfly pachnie toffi, ew. krówką ![]() Ja nie mogę znaleźć jak pachnie demeter never never land ![]() W każdym razie interesują mnie: Demeter: Never Never Land - 8ml. Demeter Thunderstorm - 1ml. IHP November - o,2ml Yvresse - p She Wood - p Perły -p pozdrawiam agnieszka ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- No tak, wątek jakby nie patrzeć zeszłoroczny ![]() Butterfly pachnie toffi, ew. krówką ![]() Ja nie mogę znaleźć jak pachnie demeter never never land ![]() W każdym razie interesują mnie: Demeter: Never Never Land - 8ml. Demeter Thunderstorm - 1ml. IHP November - o,2ml Yvresse - p She Wood - p Perły -p ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- No tak, wątek jakby nie patrzeć zeszłoroczny ![]() Butterfly pachnie toffi, ew. krówką ![]() Ja nie mogę znaleźć jak pachnie demeter never never land ![]() W każdym razie interesują mnie: Demeter: Never Never Land - 8ml. Demeter Thunderstorm - 1ml. IHP November - o,2ml Yvresse - p She Wood - p Perły -p ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- ratunku, wpadłam w pętlę samopowielania! Nie umiem tego wykasować
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No więc nie dziwię się, że nie mogłaś znaleźć Nibylandii w Demeter, bo jest od SmellBent. Nie wiem czemu miałam ją wpisaną tak. Pachnie jak szarlotka z paczulą. November wyszedł, nie mogę znaleźć. Thunderstorm jest A Pereł, Yvresse i She Wood mogę zrobić próbki 1ml. U Ciebie zainteresowały mnie: R. Gigli G by Gigli 4 ml Dior Dolce Vita 1 ml Etro Magot Molinard Butterfly 4 ml Gucci edp p.s. a czy ten Butterfly to czasem nie Hanae Mori? Bo tak pasowałyby mi nuty do toffi. Motyla od Molinard nie mogę znaleźć nigdzie w necie. ![]() Czy pasowałaby Ci taka wymiana? |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czyj jest Butterfly, bo to odlewka od Wizażanki, tak była opisana, na butelce jest tylko przyklejone Butterfly (brałam w ciemno z ciekawości). Szarlotka z paczulą brzmi interesująco, chętnie spróbuję. Możemy się wymieniać, Twoje dane mam, postaram się wysłać w piątek.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.

oraz każdą ilość Hot Couture

buuuu
5269