|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wyjazd ze znajommymi. Problem
Hej dziewczyny
![]() Przeszukałam wątki na dziale 'podróże', ale niestety nie znalazłam nic ciekawego co by mnie interesowało i to skłoniło mnie do założenia tego wątku. Ogólnie ze znajomymi planujemy wyjazd (8 osób) w sierpniu na wakacje jakieś 7-10 dni no i tutaj pojawia się pewnien problem. Wiemy, że będzie to na pewno Polska, ale nie mamy pomysłu gdzie konkretnie. W zeszłym roku byliśmy nad morzem, 2 i 3 lata temu nad jeziorem. Teraz niby planowaliśmy wyjazd na mazury, ale troche nas przerażają ceny. Może Wy dziewczyny macie jakieś miejsca godne polecenia? Najlepiej gdzieś nad jeziorem, blisko centrum, żeby było dość sporo atrakcji (kluby, puby, knajpki itp). szukam w googlach, ale ciągle mi coś nie pasuje. Może macie jakieś sprawdzone miejsca, albo godne polecenia? ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wyjazd ze znajommymi. Problem
aaa to takie atrakcje masz na myśli, na początku myślałam, że turystyczne. Ja byłam dwa razy w Jesionce http://www.ow-jesionka.ta.pl/. To było dość dawno temu i było troszkę na uboczu, ale miejsce świetne. Nie wiem jak jest teraz, pewnie wiele się zmieniło. Może coś w okolicach tego jeziorka znajdziesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:03.