|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Jak go odszukać? kraków
Witam, zarejestrowałam sie specjalnie po to abyście mi doradziły co mam zrobić. mam 19 lat i mieszkam w krakowie, nowa huta osiedle złotego wieku. jakies pół roku temu poznałam pod dolnym lewiatanem czarującego chłopaka, nie wiem jak ma na imie, ile ma lat ale kolo 20, teraz juz nie pamietam jak wygląda. pamietam tylko ze mial dredy i psa rasy bokser, nasze psy sie razem bawiły, rozmawialismy własnie o psach, nie wiem czy jest przystojny czy nie, poprostu byłam tak zauroczona ze nie zwróciłam na to uwagi!.
ostatnio zaczął mi sie śnić i dużo o nim myśle, chciałabym go znowu spotkać mimo tak długiego czasu postanowiłam go odnaleźć. wkleiłam na facebooku(anonimowym kontem ) informacje o tym że go szukam. dostałam jedną odpowiedz od pewnego chłopaka ktory twierdzi ze mija go praktycznie codziennie kolo 16 kolo tego lewiatana bo mieszka gdzies w okolicy i ze juz niema dredów. nic wiecej nie wiem. zastanawiam sie co mam teraz zrobić, mam chodzić tam codziennie koło 16? mam blisko mogłabym chodzić ale boje sie ze go nie poznam bez dredów. musiał by sie odezwac albo musiałabym zobaczyc go z psem bo go poprostu nie poznam! może któraś z was mieszka gdzieś blisko? wiem ze weźmiecie mnie za nienormalną ale przez tą całą sytuacje sie wlasnie czuje nienormalnie ![]() pozdrawiam Was gorąco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak go odszukać? kraków
mozesz wziasc psa na spacer, zwierze sie ucieszy a Ty przynajmniej bedziesz miala poczucie ze sprobowalas.
ten dolny leviatan to kolo kolo tego malego placyku z owocami jest? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
tak, koło placu to jest.
jutro pojde na spacer tak kolo 16 i zobaczymy, kiedys go spotkam wkoncu. chyba |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.