![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Czarna pomadka.
Hello Dziewczyny.
![]() Postanowiłam zrobić się na czarno. I trochę postraszyć. PO serii cukierkowatych róży, pokazuję się Wam w wersji nieco odważniejszej, żeby nie powiedzieć kompletnie odjechanej. ![]() ![]() Już uzasadniam, dlaczego tak wyglądam na fotkach. Otóż w sobotę strasznie się zeźliłam. BYłam wsciekła... I aby sobie odwrócić myśli od tego co się stało, umalowałam się na czarno. ![]() ZApewniam WAS, że nie poszłam dalej w tym makijażu, jak tylko do łazienki wyszorować się z czarnowidztwa. ![]() Zdjęcia tradycyjnie bez "szopa". Jedynie czarnobiałe przeszło metamorfozę kolorystyczną. ![]() Potraktujcie ten makijaż jako odstresowywacz. Miłej zabawy... ![]()
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2005-07-30 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czarna pomadka.
I jeszcze jedno. Aha, nerwy mi już przeszły.
![]() ZDjęcia usunęłam! ![]()
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2005-07-30 o 17:15 Powód: Usunięcie zdjęć! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
uwielbiam jak sie tu wkleja takie"odstresowywacze" raz na jakis czas. ale powiem Ci ze wcale nie jest on taki zly. zwlaszcza oczy mi sie podobaja- do "normalnej" wersji tego makijazy dodaj troche srebra i bedzie sie nadawal do wyjscia
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
wow.... super
ależ Ty masz kuszące usta Pomadeczko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
uwielbiam cię
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Pomadko jesli makijaz ci pomógł i odstresowal to super! Ciekawy sposob na pozbycie sie zlego humorku.Usteczka bardzo ciemne ...i grozne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
czadowy makijaz !! Jak bede bardzo zla na swojego to sie tak pomaluje na wyjscie do jego mamy
![]()
![]() |
#8 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
wow
taki klimat lat 20-zwłaszcza to czarno-białe zdjecie super,bardzo mi się podoba |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
nie no ten makijaż jest dobry ale na jakiś koncert heavy matalowy- wiem jestem straszna- ale malując dziewczyny pamiętam o zasadzie- oczy ciemne- usta jasne i odwrotnie!!! A i taka rada- juz naprawdę wyjdę na jakąś jędzę!!!- proponuję ci nie robić henny na brwiach- po prostu wyczesz je szczoteczką i pomaluj lekko brązowym cieniem do powiek- będą wyglądały naturalnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Mi sie nie podoba jak dla mnie jest wulgarny jeszcze same oczy na czarno by przeszly ale te ciemne usta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
okrutnica jakaś... |
M@yk@20
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
nie no przecież wiem- zdaję sobie sprawę że nie jest to stronka dla wizażystów- ja tylko mówię co myślę i tylo- a tak poza tym fajne make-up-y Aga BJ
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
okrutnica jakaś... |
wizażyści też się bawią makijażem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Powiem tylko jedno :
Sexownie-bardzo mi sie podoba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Z moderatorem nie będę wchodziła w konflikt żaden!!! Dzieki za przypomnienie!!! Heh zapomniałam malując przeważnie przyszłe żony kilka minut przed ślubem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Wow! Wcale nie jest tak "strasznie". Tak jak zauważyła rzyrafka usta pomalowane baaardzo ciemną pomadką prezentują się zadziwiająco korzystnie.
Oczy są świetne, strasznie mi się podobasz w takim przydymionym makijażu - oczywiście usta nie na wyjście "do ludz", ale jakgdyby potraktować je neutralnym błyszczykiem, brewki w ciut łagodniejszej wersji to by dopiero było.... ![]() A najważniejsze że udało się odstresować ![]() Pozdrawiam
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten makijaż to instna wariacja! Taki była zamiar i wyszedł dokładnie tak jak sobie to zaplanowałam. Jest nietypowy, nieszablonowy... Nie nadaję się na żadne wyjście, moim zdaniem. Nawet na koncert M. Mansona tak bym się nie umalowała. ![]() ![]() Henny nie mam na brwiach. To efekt pomalowania brwi kredką. ![]() Bardzo CI dziękuję za opinię. Naprawdę. NIe żartuję i nie ironizuję. Każde zdanie się liczy. ![]() Aha i nie obraziłam się, ani nie czuję się dotknieta, wręcz przeciwnie, jestem zadowolona nawet bardzo... Jakby miał ktoś watpliwości, że mam pretensję do Mayk@. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Bałabym się w owy dzien spotkac cie na ulicy... z takim makijazem, z taka mina, i z tymi nerwami... oj biedni byli ci napotkani ludzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
ale ja nie chciałam Ciebie w żaden sposób urazic- jeżeli to zrobiłam Bardzo ale to Bardzo przepraszam jak zauważylaś jestem początkująca w waszym kręgu i nie wiedziałam o co w tym wszystkim chodzi zobaczyłam świetne makijaże Agi BJ i pomyslałam o profesjonalna stronka ale ja cenię każdego naprawde i jeżeli to tak wyszło- zły początek- PRZEPRASZAM naprawde teraz już wiem że każda z was się tutaj bawi ale nie tylko- po "opieprzu" moderatorki- Zresztą wielkie dzięki- juz wiem o co to chodzi i już będę cicho siedziała może nie zawsze- ale jak mamy to samo imię to napewno- baw sie dobrze na wakacjach a na Mansona to spoko polecam ale kup sobie jeszcze soczewki żeby wyglądało mroczniej - jak odstraszacz to już na maksa pozdro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNY JA TAK NIE WYSZŁAM NA ULICĘ! Nie byłambym w stanie tak wyjść umalowana gdziekolwiek!
![]() Bez nerwów trzeba się mnie bać. ![]() Aneciaku - dziękuję CI ![]() Rzyrafko - masz racje z tym srebrem. Kiedyś go namiętnie używałam. Teraz odeszłam od tego. Aga BJ - Ty wiesz co... ![]() ![]() Monolitko - usta są, ale mnie się nie podobają. Dziekuję CI, to bardzo miłe. ![]() Neonko, Anydziu - polecam Wam tę metodę terapeutyczną. Działa. ![]() Szczęściarko - więcej optymizmu. ![]() ![]() Elfie - jesteś niesamowita z tymi skojarzeniami. ![]() ![]() ![]() Maju - masz rację, łagodniejsza wersja byłaby całkiem do przyjęcia. A ta nie ![]() ![]() DZIEWCZYNY DZIEKUJĘ WAM BARDZO, BARDZO SERDECZNIE! WSZYSTKIM. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
![]()
napisałaś: naprawde teraz już wiem że każda z was się tutaj bawi ale nie tylko- po "opieprzu" moderatorki- Zresztą wielkie dzięki- juz wiem o co to chodzi i już będę cicho siedziała może nie zawsze...
Widzisz... dziewczyny pokazują makijaże czekając na konstruktywną krytykę bądź poprostu szukają porady. Wszystkie się od siebie w ten sposób uczymy ![]() ![]() Często krytykujemy siebie nawzajem ale to nie ma byc jakies złośliwe czy coś takiego ![]() buziaki
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wizaż jest miejscem gdzie pokazujemy sobie różne makijaże. Pokazujemy makijaże takie jak ten mój-zupełnie nie nadające się na wyjście z domu! Pokazujemy sobie makijaże wszelakiego gatunki i pokroju. Doradzamy, proponujemy zmiany. Podpowiadamy itp. co można zmienić/ulepszyć... Gdybyśmy były profesjonalistkami zapewne to forum wyglądałoby nieco inaczej. ![]() Namawiam abyś sama pokazała swoje dzieła makijażowe. ![]() ![]() Pozdrawiam. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
tak tak tak...
pokaż nam swoje makijaże ![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Tak juz wiem dzięki- nawet nie wiedziałam że mój opis spotka się z taką lawina odpowiedzi dzięki przynajmniej wiem że tutaj sie cos dzieje i nie pozostawiacie tej stronki- fajnie może jeszcze tu zajrzę jak mi pozwolicie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przyłącz się do zabawy, pokazując swoje makijaże. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
no i kolejny opis- zapewne któregoś dnia powysyłam swoje make-upy w końcu po to tutaj sie zalogowałam może nawet jutro- na pewno- mam nawet portfolio może coś z tego wybiorę- i powiecie czy gdzieś mnie do pracy przyjmą. a tak poza tym to ja nie mam prawa Majko czuć się poruszona ale tylko Twoja Osoba. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
A jak juz mam krytykować to w bardziej delikatny sposób albo poprostu się zamknąć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
W calosci makijaz jest taki zlowrogi
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.