|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Vichy Dercos -Help!
Witam. Chciałam zakupić szampon Vichy Dercos przeciwłupieżowy Anti-Pelliculaire i wysłałam moją siostrę po zakup, jednakże przyszła nie dość, że z dużo droższym szamponem to do tego przeznaczonym do łupieżu tłustego. Dokładna nazwa to SZAMPON ZWALCZAJĄCY ŁUPIEŻ TŁUSTY (200 ML) Nowa Formuła http://www.vichy.net.pl/p/2830/VICHY...a-Formula.html Nie wiem co zrobić. Czy mam go używać pomimo tego, że nie mam aż tak poważnych problemów z łupieżem czy lepiej odstawić go. Może któraś z was go używała. Nie ma w ogóle recenzji na internecie. Jeżeli ktoś korzystał z tego szamponu mam nadzieję, że napiszę jak się sprawdza. :
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Vichy Dercos -Help!
Ja używam tego szamponu. Właściwie TYLKO tego. Po innych moje włosy szybciej się przetłuszczają przy skórze i pojawia się straszne swędzenie i łupież. Ja polecam go z czystym sumieniem, ale oczywiście nie wiem jaki masz rodzaj włosów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:28.