Poświąteczne zrzucanie nadprogramowych kilogramów! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-04-06, 21:38   #1
tobec
Raczkowanie

Talking

Poświąteczne zrzucanie nadprogramowych kilogramów!

Witajcie, na imię mam Ola i mam 20 lat. Od kiedy pamiętam mam problemy z nadwagą. Próbuję i próbuję, niby schodzę, powoli do celu, z milionami pomylonych dróg brnę do przodu! Jednak odchudzam się już od ponad 2 lat z wielkimi odstępamina nadrabianie tego, co udało mi się zgubić. Aktualnie ważę 71 kilo, w najgorszym momencie było mnie o 15 kilo więcej! Chciałabym tego roku pochwalić się fajną (bo świetnej nie uzyskam do czasu wakacji) figurą w szortach!
A więc zaczynamy we wtorek po świętach. Zasady są dwie: zdrowo i... zdrowo! Z ruchem, mniejszymi porcjami
Przyłączycie się? ;>

Do NOT say you “can’t”! You can say, “I don’t want to”. You can say, “I’m not willing to put forth the effort”. But DO NOT say you CAN’T! - Tony Horton

Focus T25 + Ewa Chodakowska

tobec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-06, 22:23   #2
MaryAnne
Rozeznanie

Dot.: Poświąteczne zrzucanie nadprogramowych kilogramów!

dlaczego od wtorku?? jak chcesz mieć lepszą sylwetkę to najlepszy moment, żeby zacząć się starać to TERAZ

MaryAnne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-06, 22:26   #3
Eldo_rado
amor vincit omnia

zaczynam od wtorku równa się przez święta jeszcze się najem ile się da... nie, odchudzamy się od teraz, od zaraz! to proces, który trzeba zacząć w głowie, żeby wgl miał sens... odkładanie diety na jutro, na wtorek itd będzie powodem, który sprawi, ze kiedyś polegniesz. zacznij OD TERAZ!
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-06, 23:04   #4
tobec
Raczkowanie

Kochane, ja nie nażrem się przez święta, bo nie lubię słodyczy, ciast, a i z potrawami typowo świątecznymi jestem wybredna Poza tym `to proces, który trzeba zacząć w głowie, żeby wgl miał sens...` - a więc właśnie, wiem, że przez święta nie będę u babć, cioć i innych członków rodziny wymyślać, że kurczaka gotowanego i brokuły chcę. No bez przesady

Do NOT say you “can’t”! You can say, “I don’t want to”. You can say, “I’m not willing to put forth the effort”. But DO NOT say you CAN’T! - Tony Horton

Stary 2012-04-07, 00:28   #5
jeu
Zakorzenienie

jak się zaczyna dietę od teraz też można polec, bo można mieć jedzenie w lodówce, które będzie kusić, typu właśnie ciasta, czy jakieś czekoladki w szufladzie/szafce.

są rózne podejścia do diety - jedne zakładają podejście od teraz, już, bo jest większa motywacja, ale inne podejścia zakładają przygotowanie się do diety - psychiczne i fizyczne, zakupienie odpowiednich produktów, rozpisanie jadłospisu na parę dni itp.

także myślę, że nie ma powodu do krytyki, bo jak ktoś naprawdę będzie chciał to schudnie niezależnie od tego kiedy zacznie
Stary 2012-04-07, 00:51   #6
tobec
Raczkowanie

O, właśnie. A moja lodówka pęka w niezdrowym żarciu, albo teoretycznie zdrowym a do wtorku mentalnie i fizycznie się przygotuję ;D

Stary 2012-04-07, 08:00   #7
jeu
Zakorzenienie

życzę Ci powodzenia
ja też muszę zrzucić nadbagaż spowodowany kontuzją, także na pewno damy radę grunt to silna wola i samozaparcie.
Stary 2012-04-07, 08:11   #8
uosobienie_melancholii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jeu Pokaż wiadomość
jak się zaczyna dietę od teraz też można polec, bo można mieć jedzenie w lodówce, które będzie kusić, typu właśnie ciasta, czy jakieś czekoladki w szufladzie/szafce.

są rózne podejścia do diety - jedne zakładają podejście od teraz, już, bo jest większa motywacja, ale inne podejścia zakładają przygotowanie się do diety - psychiczne i fizyczne, zakupienie odpowiednich produktów, rozpisanie jadłospisu na parę dni itp.

także myślę, że nie ma powodu do krytyki, bo jak ktoś naprawdę będzie chciał to schudnie niezależnie od tego kiedy zacznie
dokładnie.
ja osiągnęłam jeden sukces, właśnie przez to, że psychicznie przygotowywałam się przez miesiąc. a każde inne podejście, "od teraz", "od jutra" skutkowało krótkim "no dobra, to jednak od jutra, trzeba się pożegnać z jedzeniem"

również życzę powodzenia...
Stary 2012-04-07, 10:28   #9
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

Cytat:
Napisane przez tobec Pokaż wiadomość
Witajcie, na imię mam Ola i mam 20 lat. Od kiedy pamiętam mam problemy z nadwagą. Próbuję i próbuję, niby schodzę, powoli do celu, z milionami pomylonych dróg brnę do przodu! Jednak odchudzam się już od ponad 2 lat z wielkimi odstępamina nadrabianie tego, co udało mi się zgubić. Aktualnie ważę 71 kilo, w najgorszym momencie było mnie o 15 kilo więcej! Chciałabym tego roku pochwalić się fajną (bo świetnej nie uzyskam do czasu wakacji) figurą w szortach!
A więc zaczynamy we wtorek po świętach. Zasady są dwie: zdrowo i... zdrowo! Z ruchem, mniejszymi porcjami
Przyłączycie się? ;>
heeej to i ja będę zaglądać, a co mi tam! jako weteran wizażowego odchudzania muszę być wszędzie
na wstępie gratuluję tych 15 kilosów aaa czy mogłabyś powiedzieć:
a) studiujesz?
b) pracujesz?
c) jaki masz tryb życia?
d) no i jak u Ciebie z facetami masz? szukasz? wybacz wścibskość, ale to najlepszy offtop między pogaduchami o diecie

widzę znajome twarze, witaj Eldo!

katiennn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-07, 10:50   #10
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:
Napisane przez katiennn Pokaż wiadomość
a) studiujesz?
b) pracujesz?
c) jaki masz tryb życia?
d) no i jak u Ciebie z facetami masz? szukasz? wybacz wścibskość, ale to najlepszy offtop między pogaduchami o diecie
oj katiennn

Dlaczego wszystkie boicie się świąt? Jedzcie mniejsze porcje a będzie dobrze, nie musimy rzucać się od razu na całą blachę ciasta

tobec Życzę powodzenia i pozwole sobie tu zaglądać i ponarzekać na nadmiar tłuszczyku Jaką aktywność fizyczną planujesz?

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
StupidAlice jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-07, 11:26   #11
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

no nie! Stupid Alice mnie tu wywęszyła! zaglądaaaj

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-07, 12:50   #12
AlexisN.
Raczkowanie

POLECAM ZDDROWĄ DIETĘ MONTIGNACA< jesz icle chesz bez efektu joj- ja schudłam juz 7 kg w 1,5 miesiaca!!

http://dietamm.com/
Stary 2012-04-07, 12:51   #13
MaryAnne
Rozeznanie

Cytat:
Kochane, ja nie nażrem się przez święta, bo nie lubię słodyczy, ciast, a i z potrawami typowo świątecznymi jestem wybredna Poza tym `to proces, który trzeba zacząć w głowie, żeby wgl miał sens...` - a więc właśnie, wiem, że przez święta nie będę u babć, cioć i innych członków rodziny wymyślać, że kurczaka gotowanego i brokuły chcę. No bez przesady
tak, ale jak skończysz dietę, to przecież będą następne święta i sytuacja się powtórzy. i co wtedy? przecież, żeby utrzymać efekt też trzeba będzie pilnować odżywiania. nikt nie mówi, żeby wywalić całe niezdrowe żarcie świąteczne teraz i jeść brokuła raczej po prostu zacznij myśleć o tym co możesz zrobić teraz, już , od tego momentu. może na przykład nie jeść majonezu? nie objadać się chlebem? jeden kawałek ciasta mniej? nie zjeść jakiegoś sosu? starać się zjeść więcej warzyw? w sensie małe kroki w dobrą stronę i w tym sensie warto zacząć od razu

MaryAnne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-07, 13:07   #14
AlexisN.
Raczkowanie

Diewczyna polecam zapoznanie się z INDEKSEM GLIKEMINCZNYM_ tam wszytko jest napisaen ile czego mozna zjesc, od razu sie chudnie przy tej metodzie. Ja jestsm 7 kg do tyłu ;-D
Stary 2012-04-07, 18:32   #15
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

co tu tak cicho? gdzie jest autorka?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-08, 07:44   #16
Loriette
Zakorzenienie

Jeszcze przed śniadaniem - stawiam się w Waszych szeregach! Nie dam się zbędnym kg!

Pozwolę sobie odpowiedzieć na pytania katiennn:
- jestem w klasie maturalnej
- tryb życia, hmm... biegam raz w tygodniu, mam zamiar biegać co drugi dzień. Na nogach chodzę jedynie do biblioteki i na bus do szkoły, bo kocham auto i mogłabym przykleić swój tyłek do fotela Jem zdrowo, bo moja mama to maniaczka dobrej kuchni - ocet jabłkowy, oliwa z oliwek, jogurty naturalne i tak dalej )
- pozbyłam się beznadziejnego przypadku, który udawał kogoś kim nie jest przez 3 lata | obecnie porywa mnie młody fotoreporter z mojej redakcji i szczerze? Jest genialny

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-08, 23:21   #17
tobec
Raczkowanie

Cytat:
heeej to i ja będę zaglądać, a co mi tam! jako weteran wizażowego odchudzania muszę być wszędzie
na wstępie gratuluję tych 15 kilosów aaa czy mogłabyś powiedzieć:
a) studiujesz?
b) pracujesz?
c) jaki masz tryb życia?

widzę znajome twarze, witaj Eldo!
a) już nie, zrezygnowałam, filologia ang okazała sie kierunkiem nie dla mnie.
b) pomagam rodzicom w sklpie warzywno owocowym
c) tryb życia raczej aktywny, moze nie bardzo, ale troche taak
d) oj to ciężki temat. Niby mam, ale raczej wiatr w oczy nam wieje, ciagle myślę o zerwaniu, ale ciezko po 3 latach kogoś zostawić i tak w koło macieja.

Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
oj katiennn

Dlaczego wszystkie boicie się świąt? Jedzcie mniejsze porcje a będzie dobrze, nie musimy rzucać się od razu na całą blachę ciasta

tobec Życzę powodzenia i pozwole sobie tu zaglądać i ponarzekać na nadmiar tłuszczyku Jaką aktywność fizyczną planujesz?
Nie jest przez te święta aż tak źle, no ale i tak biczem mnie powinnyście zdzielić
zaglądaj, zaglądaj Planuję biegać, bo biegać uwielbiam *.*

Cisza z mej strony była, bo nawet nie miałąm kiedy na komputer zaglądnąć

Stary 2012-04-09, 09:26   #18
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:

Nie jest przez te święta aż tak źle, no ale i tak biczem mnie powinnyście zdzielić

Na życzenie
To sobie pobiegamy razem bo ja też uwielbiam, u mnie święta dobrze pod względem jedzenia, ciasta było tyle ile zamierzałam

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg

Edytowane przez StupidAlice
Czas edycji: 2012-04-09 o 09:45
Stary 2012-04-09, 09:42   #19
katarzyna_91
Rozeznanie

Witam dziewczynki czy mogę się przyłączyć? od wtorku również zaczynam z dietką... ponieważ źle się czuję ze sobą ;/ czuję się gruba, brzydka i ble ble ble... nie wiem ile ważę ale coś koło 75 może więcej ;/ jutro się ważę... zawsze miałam kłopoty z figurą bo nigdy nie byłam chudziną... z 2 lata temu schudłam z 73 kg na 63 i to był mój rekord i co później? znowu przytyłam... walczę walczę od stycznia ale nic ;/ ale jutro już na maksa zaczynam

damy radę? jasne, że damy!
katarzyna_91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-09, 10:23   #20
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Jeszcze przed śniadaniem - stawiam się w Waszych szeregach! Nie dam się zbędnym kg!

Pozwolę sobie odpowiedzieć na pytania katiennn:
- jestem w klasie maturalnej
- tryb życia, hmm... biegam raz w tygodniu, mam zamiar biegać co drugi dzień. Na nogach chodzę jedynie do biblioteki i na bus do szkoły, bo kocham auto i mogłabym przykleić swój tyłek do fotela Jem zdrowo, bo moja mama to maniaczka dobrej kuchni - ocet jabłkowy, oliwa z oliwek, jogurty naturalne i tak dalej )
- pozbyłam się beznadziejnego przypadku, który udawał kogoś kim nie jest przez 3 lata | obecnie porywa mnie młody fotoreporter z mojej redakcji i szczerze? Jest genialny
a jakie plany pomaturalne?

z Twojej redakcji? ;>

odkąd spojrzałam na Twój podpis to się dziwię, dlaczego chcesz się odchudzać masz pięęękne wymiary!

Cytat:
a) już nie, zrezygnowałam, filologia ang okazała sie kierunkiem nie dla mnie.
b) pomagam rodzicom w sklpie warzywno owocowym
c) tryb życia raczej aktywny, moze nie bardzo, ale troche taak
d) oj to ciężki temat. Niby mam, ale raczej wiatr w oczy nam wieje, ciagle myślę o zerwaniu, ale ciezko po 3 latach kogoś zostawić i tak w koło macieja.

czy mogę spytać dlaczego? do pytania a)? (ciekawi mnie, bo sama studiuję fil. ang.)
a co do związku... hmm też kiedyś przez to przechodziłam prawie identyczna sytuacja. trochę ponad 3 lata. ale jak zerwałam, to nie żalowalam, nawet bardzo nie tęskniłam, poczułam ulgę

to co, święta dobiegają końca? jaki plan na jutro? ostro bierzemy się do pracy ?

Cytat:
Napisane przez katarzyna_91 Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki czy mogę się przyłączyć? od wtorku również zaczynam z dietką... ponieważ źle się czuję ze sobą ;/ czuję się gruba, brzydka i ble ble ble... nie wiem ile ważę ale coś koło 75 może więcej ;/ jutro się ważę... zawsze miałam kłopoty z figurą bo nigdy nie byłam chudziną... z 2 lata temu schudłam z 73 kg na 63 i to był mój rekord i co później? znowu przytyłam... walczę walczę od stycznia ale nic ;/ ale jutro już na maksa zaczynam

damy radę? jasne, że damy!
witaj oo widzę podobna waga, aż mi raźniej ile masz wzrostu?

Stupid Alice masz kwiatuszka

Stary 2012-04-09, 10:46   #21
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
a jakie plany pomaturalne?

z Twojej redakcji? ;>

odkąd spojrzałam na Twój podpis to się dziwię, dlaczego chcesz się odchudzać masz pięęękne wymiary!
1. Wrocław i dziennikarstwo sportowe albo Katowice i dziennikarstwo + komunikacja społeczna No i życie w luksusie, BMW 120d za pierwszą wypłatę i jakiś skromny domek w Australii

2. Tak Jestem dziennikarzem sportowym w lokalnym serwisie

3. W sumie ten spadek ma mi do końca wymodelować ciało, bo same ćwiczenia nic nie uwydatnią, jeśli mięśnie będa pod tłuszczykiem.
Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
To sobie pobiegamy razem bo ja też uwielbiam, u mnie święta dobrze pod względem jedzenia, ciasta było tyle ile zamierzałam
Bieganie jest cudowne A najlepiej w kolorowych szortach i seksownej bluzie

Stary 2012-04-09, 11:08   #22
Ala667
Raczkowanie

To i ja się przyłączę i poczytam, może bardziej się znowu zmobilizuję, bo ja też już jestem na Wizażu od jakiegoś czasu na wątkach dietetycznych i różnie to idzie raz do przodu raz do tyłu.
www.cudenkaalicji.pl
http://alicja-bizuteria.blogspot.com
Ala667 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-09, 11:33   #23
katarzyna_91
Rozeznanie

katiennn - niestety jestem niska bo tylko 167cm ;/ a Ty jaki wzrost i waga?
katarzyna_91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-09, 12:31   #24
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

Cytat:
1. Wrocław i dziennikarstwo sportowe albo Katowice i dziennikarstwo + komunikacja społeczna No i życie w luksusie, BMW 120d za pierwszą wypłatę i jakiś skromny domek w Australii

2. Tak Jestem dziennikarzem sportowym w lokalnym serwisie

3. W sumie ten spadek ma mi do końca wymodelować ciało, bo same ćwiczenia nic nie uwydatnią, jeśli mięśnie będa pod tłuszczykiem.

Bieganie jest cudowne A najlepiej w kolorowych szortach i seksownej bluzie
ojej, dziennikarstwo sportowe, fajnie a sama uprawiasz jakiś sport tak na poważnie?

Cytat:
Napisane przez Ala667 Pokaż wiadomość
To i ja się przyłączę i poczytam, może bardziej się znowu zmobilizuję, bo ja też już jestem na Wizażu od jakiegoś czasu na wątkach dietetycznych i różnie to idzie raz do przodu raz do tyłu.
skądś to znam trzeba przestać gadać z dziewczynami i wziąć się do roboty

Cytat:
165cm/74 tak około. było już 78,2 coś strasznego

Stary 2012-04-09, 12:42   #25
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Pozazdrościć wzrostu

Cytat:
ojej, dziennikarstwo sportowe, fajnie a sama uprawiasz jakiś sport tak na poważnie?
Trenowałam siatkówkę, ale potem doznałam kontuzji i odeszłam. Mnie możecie postawić na każdym boisku i wszędzie się odnajdę - kocham sport

Pozbyłam się świątecznych resztek senesem i aż lepiej się czuję

Stary 2012-04-09, 12:45   #26
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:

165cm/74 tak około. było już 78,2 coś strasznego
no aż przejrzałam Twoje zdjęcia, gdzie Ty te kg ukrywasz?

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
Pozazdrościć wzrostu

Trenowałam siatkówkę, ale potem doznałam kontuzji i odeszłam. Mnie możecie postawić na każdym boisku i wszędzie się odnajdę - kocham sport

Pozbyłam się świątecznych resztek senesem i aż lepiej się czuję
za senes, otręby , śliwki suszone namoczone, żadne przeczyszczacze.

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
Stary 2012-04-09, 12:49   #27
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
a) studiujesz?
b) pracujesz?
c) jaki masz tryb życia?
też pozwolę sobie odpowiedzieć na te pytanka, bo sama zaczynam od jutra dietkę

a) studiuję prawo, II rok
b) nie, póki co za duży zapieprz na studiach ale będę szukać jakiejś dorywczej pracy na wakacje
c) kocham ćwiczyć, wręcz uwielbiam, swojego czasu ćwiczyłam 6-7 x w tygodniu, aż się nabawiłam kontuzji - przeciążenie kolana (właśnie w czwartek mi zdjęli szynę) -> stopniowo zamierzam od środy wprowadzać ćwiczenia - najpierw fitness z Mel B i bieganko (jutro jadę kupić butki ), a w maju zamierzam zacząć Turbo Fire. a w lipcu wrócę na siłownię - spinning, indoor walking i ćwiczenia siłowe
d) mam, mam, jestem w szczęsliwym związku od ponad 2 lat i na razie nic nie zapowiada się na zmiany

mam 171cm wzrostu i obecnie ważę jakieś ... 65-66kg (jutro się zważę to powiem dokładnie ile ), a dążę do 56kg już miałam 57 i czułam się już prawie idealnie, ale zawaliłam obżarstwem przez kontuzję...
Stary 2012-04-09, 12:58   #28
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jeu Pokaż wiadomość
a) studiuję prawo, II rok
b) nie, póki co za duży zapieprz na studiach ale będę szukać jakiejś dorywczej pracy na wakacje
c) kocham ćwiczyć, wręcz uwielbiam, swojego czasu ćwiczyłam 6-7 x w tygodniu, aż się nabawiłam kontuzji - przeciążenie kolana (właśnie w czwartek mi zdjęli szynę) -> stopniowo zamierzam od środy wprowadzać ćwiczenia - najpierw fitness z Mel B i bieganko (jutro jadę kupić butki ), a w maju zamierzam zacząć Turbo Fire. a w lipcu wrócę na siłownię - spinning, indoor walking i ćwiczenia siłowe
d) mam, mam, jestem w szczęsliwym związku od ponad 2 lat i na razie nic nie zapowiada się na zmiany
Masz jakieś konkretne buty na oku? Bo podobno EasyTone są beznadziejne, a mało brakowało, żebym je kupiła. Ja biegam w Nike, które są przeznaczone do tańca i w sumie nie narzekam. No i co najważniejsze - nie przeciązają mi kolana

StupidAlice od południa taka perwersja?! Senes to zalecenie lekarza - raz na jakiś czas muszę go wypić, bo w styczniu miałam taką przykrą sytuację, że w łazience nie byłam 2 tyg. Moje jelita pracują na pełnych obrotach jedynie po wypiciu kawy

Stary 2012-04-09, 13:00   #29
jeu
Zakorzenienie

http://www.decathlon.com.pl/PL/eliofeet-207619992/ - te bym chciała, mają amortyzację jutro pojadę i zobaczę czy jeszcze są na stanie i ewentualnie jakieś inne przymierzę
Stary 2012-04-09, 13:03   #30
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:

StupidAlice od południa taka perwersja?! Senes to zalecenie lekarza - raz na jakiś czas muszę go wypić, bo w styczniu miałam taką przykrą sytuację, że w łazience nie byłam 2 tyg. Moje jelita pracują na pełnych obrotach jedynie po wypiciu kawy

Ja też miałam z tym problem, barałam senes i inne cuda potem miałam kłopoty z powrotem do równowagi a teraz od kilku miesięcy na I śniadanie jem otręby z jogurtem i jakimiś dodatkami i nie mam problemu , popijam to kubkiem herbaty, może tak spróbuj. Wszystko się ładnie wyreguluje.

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości