|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Patologia Ciąży, przełom 39/40 tygodnia
Cześć! Niedawno trafiłam na patologie ciazy (dostałam skierowanie od lekarza prowadzącego) z powodu obrzęków w obrębie stop (kostek), delikatnie pojawiło się białko w moczu po badaniu. Poza tym wszystkie badania łącznie z przepływami, krwią OK. Martwi mnie ze mam miękką szyjkę ale brak jakiegokolwiek rozwarcia :/ w szpitalu w którym leżę czeka się z wywoływaniem porodu 7dni (a nóż cos się zacznie). Tutaj pojawia się pytanie, czy to ze szpital tak nakazuje to nie mogę w żaden sposób się "umówić" na to, by odbyło się to szybciej? Jutro termin a u mnie żadnych objawów, mam i leczę traumę związana ze szpitalami i bardzo się stresuje będąc tutaj, zazdroszczę jak niektóre kobietki jadą na porodówkę a ja tak tkwię niczego niepewna :/ proszę nie uważać mnie za histeryczkę/egoistke bo zdaje sobie z tego sprawę tyle ze lęki nie są zależne ode mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Patologia Ciąży, przełom 39/40 tygodnia
A pytalas o to lekarzy z tego szpitala?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Pomysl sobie o dziewczynach, które trafiają na patologie ciazy w 24 tygodniu i leżą do rozwiązania, bo znam i takie przypadki. Ty poleżysz pewnie maks tydzień. Zadawaj takie pytania lekarzom, a nie na forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Koleżanka leżała na patologii ponad połowę ciąży, jakieś 5miesięcy, dasz radę, trzymam kciuki. A dla malucha lepiej, jak akcja sama się zacznie
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
dokladnie... na tym etapie ciąży warto przestawic sie na myslenie pt "co jest najlepsze dla mojego dziecka, nie dla mnie"
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.