|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Dukanki ze szczecina łączmy się!!!:)
[B]WITAM WSZYSTKIE DZIEWCZYNY ZE SZCZECINA CHCĄCE ROZPOCZĄĆ LUB ODCHUDZAJĄCE SIĘ NA DUKANIE
![]() ![]() ![]() MAM NADZIEJĘ, ŻE TROCHĘ SIĘ TU NAS UZBIERA ![]() POZDRAWIAM I ZAPRASZAM CZAROWNICA ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dukanki ze szczecina łączmy się!!!:)
zglaszam swoja obecnosc wsrod szczecinianek dukanek
![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Moze zaczniemy od tego co gdzie i jak polecamy?;PP Polecam wedzona lekko piers z indyka w lidlu....super do rozpustnych kanapek oraz jako dodatek do jajecznicy, jest wydajna ![]() serek pilos 3% w lidlu maslanka pilos 1% w lidlu kefiry 1,5% w lidlu serki wiejskie piatnica 3% w kazdym super markecie chyba ![]() Otreby ostatnio kupilam w Realu ![]()
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
o jak miło, ktos tu zawitał
![]() Dzięki za porady, na pewno skorzystam. Ja polecam serek wiejski z auchan 3% JANA, otręby w auchan i w tesco za 2,49 albo pszenne za jakos 1,49, wędliny w biedronce (sokołów) szynka babuni i szynka biała, tłuszcz 3% i bardzo smaczna i w biedronie 3,99 a np w auchan prawie 7zł! makreli nie polecam z tesco bo strasznie słona ta pakowana próżniowo. No to narazie tyle ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczęta
Na Ducanie jestem od tygodnia ale już wcześniej ja stosowałam i wtedy straciłam 6kg niestety musiałam przerwać choć waga od tego czasu stoi w miejscu. Dla mnie hitem jest serek Quark z netto 0,1%tł szczególnie polecam do deserów ducanowych Dziewczyny jak długo jesteście na diecie i z jakiej wagi rozpoczynałyście ja mam jeszcze 20 kg do zrzucenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
na diecie ejstem dwa tygodnie, schudlam juz 3 kilo, zostalo mi jeszcze 3 wiec w sumie jestem dobrej mysli chyba ciezko nie bedzie
waga wyjsciowa 56,
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
ja jestem na dukanie 3 dzien, mam do zrzucenia 15-20kg ale nie chce sie chwalic z jakiej wagi startuje, ale z duuuuzo wiekszej niz wy
![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Ja jestem na diecie od 2,5 miesiąca w tym od 1,5 miesiąca na III ![]() Co do produktów to polecam Kaufland: są tam otręby owsiane (bo w Realu jak jestem to nigdy nie ma i już teraz wiem kto wykupuje ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
ja polecam sklep ze zdrową zywnością na jagiellonskiej 86 chyba... ten odcinek miedzy wojska polskiego a deptakiem bogusława po lewej stronie idąc od deptaku
![]() są tam skrobia kuku, otreby itd a do tego Pan jest bardzo obcykany w temacie i udziela dobrych rad ![]()
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Czarownica widzę że mamy szanse na dłuższy pobyt na tym wątku bo ja też mam jeszcze 20 kg do zrzucenia Niestety musiałam zrezygnować z przestrzegania wszystkich zasad Ducana bo okazało się że mam poważny niedobór magnezu spowodowany stosowaniem diety. Odchudzania nie mam zamiaru przerywać ale muszę jeść więcej warzyw szczególnie świeżych ale w zamian za to zaczęłam od poniedziałku marszobiegi 60 minut dziennie.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
witam dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() z jedzenia polecam serek homogenizowany o smaku waniliowym FruitJumbo z Lidla po prostu niebo w gębie i tylko 3,5% zawartości tłuszczu ![]() za godzinę idę pobiegać, bo na razie się objadłam kurczakiem i nie mogę się ruszyć :P
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
jeny dziewcyzny a mi sie cwiczyc wogole nie chce :P
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Mi też
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
ale i tak chudne stosujac diete wiec jestem szczesliwa
![]() zrobilam sobie wczoraj sernik--> nie musze sie chwalic ze zjadlam juz prawie polowe?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Witam Szczecinianki
![]() za mną już tydzień diety,zrzuciłam jakieś 2kg ![]() wagowo jest prawie ok,doszłam do wagi która mnie zadowala,ale wizualnie jeszcze dużo brakuje,więc pobędę trochę z Wami ![]() ja odrzuciłam całkowicie jogurty owocowe,bo w nich jest cukier a wg.tej diety nie wolno ![]() a co myślicie o śledziach smażonych takie z zalewy octowej,można? dla mnie wyzwaniem jest aby dużo pić,muszę się pilnować aby 1,5l wyszło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Emi nie wiem jak ze sledziami ale w occice chyba moga byc....napewno nie w oleju
![]() za sledziami nie przepadam wiec ich nie robie.... polecam wedzonego pstraga z biedronki mniami ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
moje dzisiejsze menu
![]() 3 plasterki szynki+jajko na twardo 2 kawałki dorsza zapiekanego w foli z przyprawami serek wiejski ze słodzikiem szklanka kefiru 2 małe kawałki polędwiczki grillowanej w przyprawach 1 duża galaretka z piersią kurczaka i jajkiem,póżniej 1 rolmops nie za dużo tych posiłków?za mało? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
placuszki otrebowe to juz moj nalog nie jem nic innego na snaidanie tylko wlasnie placki sa super ;DDD
u mnie dzisiaj wzrost o 300 gram...wina wciagnietego sernika na noc, nutelki i szynki koncerwowej....ale mialam gloda
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
a jaki jest przepis na te placuszki?
bo już bokiem mi jajka powoli wychodzą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Witam! Bardzo chętnie bym się dołączyła, ale nie mogę nic o tej diecie znależć.. Jak trzeba się do niej stosować? Co jeść wolno czego nie?!
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Wyślę Diete DUKANA na meila
"Nie potrafię schudnąć",porady,przepisy ,co jeść itp ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Jakby Ktoś miał ochotę to piszę bloga i wrzucam przepisy właśnie dotyczące tej diety. Mój chłopak już chudnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie Panie
![]() A ile kosztuje taka książka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
wszystko o diecie dukana: informacje, jadłospis, przepisy, porady http://www.diety-diety.net/porady.html
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.