|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
romantyczna kolacja na urodziny? kiedy?
cześć dziewczyny
![]() zawsze jak mam jakiś problem to rozwiązanie znajduje tu u Was, jednak teraz mam inny kłopot. Jestem od paru miesięcy z moim chłopakiem, 20 maja kończy 26 lat, jest on dość bogaty, ja nie dysponuje jakimiś funduszami (mieszkam z rodzicami, uczę sie jeszcze) i wymyśliłam dla niego prezent - romantyczna kolacja, deser oczywiscie wszystko sama zrobię, do tego masaż z olejkiem, wspólna kąpiel, jego ulubiona muzyka w tle, moze film, spędzimy razem noc, rano śniadanko ![]() ![]() Ale jest jeszcze jeden problem, on mieszka daleko ode mnie, jednak pracuje tutaj niestety nie w tym miesiącu, więc przyjedzie w czwartek tylko dla mnie i moze zostanie do niedzieli. I tu moje pytanie... kiedy zrobic ta kolację? czwartek odpada, musze iść w piatek do szkoły i tak nieciekawie... czy zrobic ja w piatek czy dopiero w niedziele (moze pojedzie w poniedziałek, MOZE)? czy ta kolacja zrobiona wcześniej bedzie złym pomysłem? proszę pomożcie dziewczyny i powiedzcie co o tym myślicie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: romantyczna kolacja na urodziny? kiedy?
A kiedy ma te urodziny? Zrób w piątek, albo w sobotę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
dzięki za odpowiedź
![]() urodziny ma w niedziele, czyli uważasz, że nie będzie głupio gdy zrobię to 1 lub 2 dni przed jego urodzinami? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Zrób w sobotę kolację, jak mówisz rano chcesz jeszcze miłe śniadanko dorzucić więc już by było w dzień urodzin. Jakby się uprzeć to 20 maja zaczyna się przecież o pólnocy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
dokładnie, zrób w sobotę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() popieram |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.