![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Tableciary plotkary zapraszam do nowego wąteczku oby był tak szczęśliwy jak poprzedni
![]() Liczymy na duzo fasolek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
juz sie melduje na starcie
![]() kurcze, jakos nie moglam spac, caly czas mysle o naszej Gizelci ![]() dziewczynki, jak tam po imprezce? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Cytat:
Ja sie wyspałam i popijam herbatke, misje spełniłam Agatka została obudzona, chociaż powiedziała że juz nie spi ![]() Agatko jestesmy z Toba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
mnie niestety nie bylo wczoraj na wieczorku panienskim, bo moj mezus nie dal mi przy kompie posiedziec, mowil, ze nie ma go po calych dniach a jak przychodzi to ja dalej przy tym kompie.......... ![]() ![]() a ja zaraz jade do szpitala na kolejne badanie krwi, wyniki we wtorek ![]() sprobuj od nich wysepic moje wyniki hcg i progesteronu sprzed 2 dni- moze dadza dziady ![]() ![]() mam takie pytanko- bo od 5 dni rano mam taka sama tempke- 37 stopni- czy to normalne??????? pozdrowionka i wszystkiego najlepszego dla Gizelci i jej rodzinki- coruni i mezusia na nowej drodze zycia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do temperaturki to w ciąży jest podwyższona troche wiec spokojnie ![]() No 9.30 sie zbliża pan T miał przyjść po swoja Księżniczke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
po pierwsze dla gizelci, ktora za pol godziny stanie przed oltarzem
![]() zycze Ci przede wszystkim milosci, aby trwala i ewoluowala, aby namietnosc powoli przerodzila sie w milosc gleboka, dojrzala i trwala; zycze tez zaufania, aby pozwolilo Wam zyc w komforcie, ze wasza milosc jest przy was w czynach i myslach, zycze takze porozumienia, abyscie rozumieli sie wszystkim zmyslami caly czas i mieli tego swiadomosc i abyscie ta umiejetnosc pielegnowali nikt nie jest doskonaly, zycze wiec cierpliwosci, aby przynisla wam spokoj, poczucie bezpieczenstwa i harmonie, cierpliwosc jest trudniejsza niz wszystko inne, ale jednoczesnie jest jedynym, czego warto sie uczyc ![]() zycze wam rowniez radosci, abyscie w zyciu pelnym napiec umieli znalezc radosc siebie, umieli sie cieszyc rzeczami malymi, wspolnymi przyjemnosciami, ktore wywolaja usmiech na waszych twarzach Na koniec zycze wan zaangazowania w wasza milosc kazdego dnia bez wzgledu na okolicznosci oraz oczywiscie ZDROWEGO PIEKNEGO BOBASA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
co do temperatury to faktycznie w ciazy ( przynajmniej na poczatku wynosi 37), ale po co ty ja tak mierzysz?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Mezatka czekamy na Twoje wyniki
![]() dziewczyny Gizelcia juz pewnie jest pania T ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Witajcie Dziewczynki.
No to bierzemy się za nowe strony II części wątku ![]() Słoneczko przyświeca z za okienka ![]() Życzę Wam udanego weekendu i usmiechu od ucha do ucha. Czekam na powrót naszej Gizelci, jejku kolejna mężatka ![]() ![]() ![]() Okij, ja uciekam na śniadanko. Dzisiaj mężuś robi swoją firmową jajecznicę mniam mniam.... paluszki lizać. Mykam troszkę się nim nacieszyć. pa pa
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Od 04.09. zaczynam chodzić do Klubu Fitness+ zabiegi w salonie kosmetycznym refundowane przez mężusia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Nie moglam wczoraj byc na necie wieczorem, a tu nowy watek!!!!!! ![]() Dla Gizelci naszej kochanej wiele szczescia na NOWEJ drodze zycia!!!! ![]() Zapewnie juz jest po, ze slniaca obroczka na placu kroczy dumnie usmiechnieta ![]() U mnie ciag dalszy zalatwiania, zaraz ide do ksiedza, a potem mierzenie sukni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madziu to fajnie mierzenie sukni masz ja tez bym już chciała, ale musze czekać ![]() Emi was gorąco pozdrawia i oczywiście składa najlesze życzenia dla naszej Gizelci od teraz juz Pani T ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Bądźcie dla siebie i ziarnem pieprzu, i szczyptą soli, i tym co cieszy, i tym co boli. Trwajcie razem, gdy miłość w rozkwicie i gdy ku jesieni swe kroki skieruje życie...
Gizelciu kochana wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze życia, niech uśmiech nie schodzi Wam z twarzy nie tylko dzisiaj, ale i w każdy dzień wspólnej drogi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Przedewszystkim wielkie gratki dla Gizelci
![]() ![]() ![]() Teraz nowina: zrobilam test z samego rana i druga kreska jest wyrazniejsza niz wczoraj ![]() Za to druga wiadomosc jest zla: chyba zostane samotna matka ![]() Moj TZ tak mnie wkurzyl, ze kazalam mu sie wyprowadzic. Nie wiem co we mnie wstapilo, powiedzialam mu o testach a on mi na to zeby isc do lekarza i potwierdzic i ze nie wie czy sie cieszy czy nie bo jest w szoku. Normalnie taka nerwowa nie jestem ale mnie ponioslo i kazalam u sie wynosic az mam teraz wyrzuty sumienia i mam ochote zadzwonic i przeprosic.Ale nie zrobie tego, jak wroci to znaczy ze jest odpowiedzialny i nie zostawi kobiety w ciazy na pastwe losu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojoj ![]() ![]() ja jak brałam tabsy to często miałam takie napady złości i kłuciłam sie o byle co ![]() Asiu gratuluje drugiej kreseczki ![]() ![]() A nasze spotkanie aktualne? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pogonilam dziada to musze sie wyzalic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
No i ja rowniez melduje sie na drugiej czesci naszego wateczku,jejeus ale my to potrafimy sie rozgadac ale to dobrze,zaraz bedziemy zakladac nastepna czesc watku hihih
Rybko ogromne gratulacje z powodu 2 kresek,teraz do lekarza potwierdzic i juz mozesz byc Happy,a o faceta sie nie martw,ja ostatnio swojemu tez powiedzialalm ze ma sie wyprowadzic no i wyjechala na tydzien w trase(do pracy)ale caly tydzien dzielnie sie nie odzywal a jak przyjechal to sam nawet zaczal pierwszy sie odzywac,wiec u Ciebie tez bedzie dobrze,faceci tak maja,musza sobie przemyslec a pozniej przyjda i przepraszaja,ech te stworzenia.. Madziu to milej przymiarki sukni slubnej A nasza Gizelcia juz od 2,5 godziny ma na paluszku sliczna obraczke i juz jest pania a nie panna,jejus o 10 caly czas o niej myslalam i az mi sie przykro zrobilo ze ja nie moge narazie byc na jej miejscu Mykam dziewczynki bo Tz wrocil wczoraj wiec musze jakis obiad uszykowac a pozniej standard jak zwykle do pracy ale pocieszam sie tym ze to ostatni dzien a pozniej dopiero we wtorek do pracy |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to Kasiulku troche wolnego masz ![]() ![]() Ja to powera nie potrzebuje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Witam Dziewczynki!!
Ja też się melduję w II części naszego wątku.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze życzonka dla Młodej Pary - Agatki i Tomka!!
"Nie szukajcie szczęscia daleko, za siodma gora i rzeka Nie szukajcie go wsrod gwaru, pustki i głuszy, Ale odnajdźcie we własnej duszy." Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!! ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i przesyłam całuski!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Rybka, gratulacje z powodu 2 kreseczek!! Dbaj o siebie a facetem się nie przejmuj - przemyśli i będzie Cię przepraszał na kolanach!!
![]() Jejciu a kiedy ja w końcu Wam przekażę taką radosną nowinę? Tyle ostatnio fasolinek się pokazało a ja jeszcze nie.... ![]() ![]() ![]() Dobra uciekam do sprzątania...a tak mi sie nie chce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Rybko, wiedzialam, ze to druga kreska - Gratulki!!!!!!!
![]() Ciesze sie ogromnie!!! mierzylam suknie ![]() ![]() ![]() Nikitko, spotykacie sie z rybka?? alleee fajnieee |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 5 (0 użytkowników i 5 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.