Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-25, 00:08   #1
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.

Tableciary plotkary zapraszam do nowego wąteczku oby był tak szczęśliwy jak poprzedni
Liczymy na duzo fasolek
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-25, 07:32   #2
kina2807
Zakorzenienie

Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.

juz sie melduje na starcie
kurcze, jakos nie moglam spac, caly czas mysle o naszej Gizelci
dziewczynki, jak tam po imprezce? kac meczy?, bo ja normalnie jak nigdy, jak nowo narodzona

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-25, 07:35   #3
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
juz sie melduje na starcie
kurcze, jakos nie moglam spac, caly czas mysle o naszej Gizelci
dziewczynki, jak tam po imprezce? kac meczy?, bo ja normalnie jak nigdy, jak nowo narodzona

Ja sie wyspałam i popijam herbatke, misje spełniłam Agatka została obudzona, chociaż powiedziała że juz nie spi

Agatko jestesmy z Toba
Stary 2007-08-25, 08:18   #4
mezatka07
Zakorzenienie

czesc dziewczyny
mnie niestety nie bylo wczoraj na wieczorku panienskim, bo moj mezus nie dal mi przy kompie posiedziec, mowil, ze nie ma go po calych dniach a jak przychodzi to ja dalej przy tym kompie.......... same rozumiecie -mus to mus

a ja zaraz jade do szpitala na kolejne badanie krwi, wyniki we wtorek\
sprobuj od nich wysepic moje wyniki hcg i progesteronu sprzed 2 dni- moze dadza dziady i wtedy sobie policzymy ktory to tydzien ciazy moglby byc i czy progesteron w normie czy nie

mam takie pytanko- bo od 5 dni rano mam taka sama tempke- 37 stopni- czy to normalne???????
pozdrowionka i wszystkiego najlepszego dla Gizelci i jej rodzinki- coruni i mezusia na nowej drodze zycia
mezatka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-25, 08:27   #5
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
mnie niestety nie bylo wczoraj na wieczorku panienskim, bo moj mezus nie dal mi przy kompie posiedziec, mowil, ze nie ma go po calych dniach a jak przychodzi to ja dalej przy tym kompie.......... same rozumiecie -mus to mus

a ja zaraz jade do szpitala na kolejne badanie krwi, wyniki we wtorek\
sprobuj od nich wysepic moje wyniki hcg i progesteronu sprzed 2 dni- moze dadza dziady i wtedy sobie policzymy ktory to tydzien ciazy moglby byc i czy progesteron w normie czy nie

mam takie pytanko- bo od 5 dni rano mam taka sama tempke- 37 stopni- czy to normalne???????
pozdrowionka i wszystkiego najlepszego dla Gizelci i jej rodzinki- coruni i mezusia na nowej drodze zycia
Witaj
Co do temperaturki to w ciąży jest podwyższona troche wiec spokojnie

No 9.30 sie zbliża pan T miał przyjść po swoja Księżniczke
Stary 2007-08-25, 08:33   #6
india1983
Raczkowanie

po pierwsze dla gizelci, ktora za pol godziny stanie przed oltarzem
zycze Ci przede wszystkim milosci, aby trwala i ewoluowala, aby namietnosc powoli przerodzila sie w milosc gleboka, dojrzala i trwala;
zycze tez zaufania, aby pozwolilo Wam zyc w komforcie, ze wasza milosc jest przy was w czynach i myslach,
zycze takze porozumienia, abyscie rozumieli sie wszystkim zmyslami caly czas i mieli tego swiadomosc i abyscie ta umiejetnosc pielegnowali
nikt nie jest doskonaly, zycze wiec cierpliwosci, aby przynisla wam spokoj, poczucie bezpieczenstwa i harmonie, cierpliwosc jest trudniejsza niz wszystko inne, ale jednoczesnie jest jedynym, czego warto sie uczyc
zycze wam rowniez radosci, abyscie w zyciu pelnym napiec umieli znalezc radosc siebie, umieli sie cieszyc rzeczami malymi, wspolnymi przyjemnosciami, ktore wywolaja usmiech na waszych twarzach
Na koniec zycze wan zaangazowania w wasza milosc kazdego dnia bez wzgledu na okolicznosci oraz oczywiscie ZDROWEGO PIEKNEGO BOBASA
india1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-25, 08:35   #7
india1983
Raczkowanie

co do temperatury to faktycznie w ciazy ( przynajmniej na poczatku wynosi 37), ale po co ty ja tak mierzysz?
india1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-25, 09:17   #8
kina2807
Zakorzenienie

Mezatka czekamy na Twoje wyniki
dziewczyny Gizelcia juz pewnie jest pania T (az sie lezka w oku zakrecila)

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-25, 09:19   #9
ja22
Zadomowienie

GG do ja22

Witajcie Dziewczynki.
No to bierzemy się za nowe strony II części wątku
Słoneczko przyświeca z za okienka
Życzę Wam udanego weekendu i usmiechu od ucha do ucha.
Czekam na powrót naszej Gizelci, jejku kolejna mężatka aż mnie na wspomnienia wzieło. Chętnie jeszcze raz ubrała bym suknie ślubną Jednak mój brzuszek już by nie zmieścił sie w gorsecik heehe....

Okij, ja uciekam na śniadanko. Dzisiaj mężuś robi swoją firmową jajecznicę mniam mniam....
paluszki lizać. Mykam troszkę się nim nacieszyć. pa pa
Stary 2007-08-25, 09:30   #10
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja22 Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczynki.
No to bierzemy się za nowe strony II części wątku
Słoneczko przyświeca z za okienka
Życzę Wam udanego weekendu i usmiechu od ucha do ucha.
Czekam na powrót naszej Gizelci, jejku kolejna mężatka aż mnie na wspomnienia wzieło. Chętnie jeszcze raz ubrała bym suknie ślubną Jednak mój brzuszek już by nie zmieścił sie w gorsecik heehe....

Okij, ja uciekam na śniadanko. Dzisiaj mężuś robi swoją firmową jajecznicę mniam mniam....
paluszki lizać. Mykam troszkę się nim nacieszyć. pa pa
Karolinko ja też sie rozczuliłam i też sie w swój ślubny gorsecik nie mieszcze ale kto wie kto wie, jak wezme sie za siebie to moze wróce do poprzedniej wagi i wygladu
Od 04.09. zaczynam chodzić do Klubu Fitness+ zabiegi w salonie kosmetycznym refundowane przez mężusia i troche silnej woli i może jakies cuda sie zdarza
Stary 2007-08-25, 09:38   #11
Mijalea
Zakorzenienie

Witajcie!
Nie moglam wczoraj byc na necie wieczorem, a tu nowy watek!!!!!!

Dla Gizelci naszej kochanej wiele szczescia na NOWEJ drodze zycia!!!!

Zapewnie juz jest po, ze slniaca obroczka na placu kroczy dumnie usmiechnieta

U mnie ciag dalszy zalatwiania, zaraz ide do ksiedza, a potem mierzenie sukni
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-25, 09:46   #12
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Witajcie!
Nie moglam wczoraj byc na necie wieczorem, a tu nowy watek!!!!!!

Dla Gizelci naszej kochanej wiele szczescia na NOWEJ drodze zycia!!!!

Zapewnie juz jest po, ze slniaca obroczka na placu kroczy dumnie usmiechnieta

U mnie ciag dalszy zalatwiania, zaraz ide do ksiedza, a potem mierzenie sukni
No trzeba było zalożyc nowy wątek bo jak jest 5000 postów to już się strony wolniej otwieraja i w regulaminie jest zeby kolejna część otworzyc

Madziu to fajnie mierzenie sukni masz ja tez bym już chciała, ale musze czekać ,zdaj potem relacje co i jak.

Emi was gorąco pozdrawia i oczywiście składa najlesze życzenia dla naszej Gizelci od teraz juz Pani T
Stary 2007-08-25, 09:49   #13
Kasiulka22
Zakorzenienie

Bądźcie dla siebie i ziarnem pieprzu, i szczyptą soli, i tym co cieszy, i tym co boli. Trwajcie razem, gdy miłość w rozkwicie i gdy ku jesieni swe kroki skieruje życie...

Gizelciu kochana wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze życia, niech uśmiech nie schodzi Wam z twarzy nie tylko dzisiaj, ale i w każdy dzień wspólnej drogi
Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-25, 10:13   #14
rybkad
Zadomowienie

GG do rybkad

Przedewszystkim wielkie gratki dla Gizelci
Teraz nowina: zrobilam test z samego rana i druga kreska jest wyrazniejsza niz wczoraj
Za to druga wiadomosc jest zla: chyba zostane samotna matka
Moj TZ tak mnie wkurzyl, ze kazalam mu sie wyprowadzic.
Nie wiem co we mnie wstapilo, powiedzialam mu o testach a on mi na to zeby isc do lekarza i potwierdzic i ze nie wie czy sie cieszy czy nie bo jest w szoku.
Normalnie taka nerwowa nie jestem ale mnie ponioslo i kazalam u sie wynosic az mam teraz wyrzuty sumienia i mam ochote zadzwonic i przeprosic.Ale nie zrobie tego, jak wroci to znaczy ze jest odpowiedzialny i nie zostawi kobiety w ciazy na pastwe losu
rybkad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-25, 10:17   #15
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybkad Pokaż wiadomość
Przedewszystkim wielkie gratki dla Gizelci
Teraz nowina: zrobilam test z samego rana i druga kreska jest wyrazniejsza niz wczoraj
Za to druga wiadomosc jest zla: chyba zostane samotna matka
Moj TZ tak mnie wkurzyl, ze kazalam mu sie wyprowadzic.
Nie wiem co we mnie wstapilo, powiedzialam mu o testach a on mi na to zeby isc do lekarza i potwierdzic i ze nie wie czy sie cieszy czy nie bo jest w szoku.
Normalnie taka nerwowa nie jestem ale mnie ponioslo i kazalam u sie wynosic az mam teraz wyrzuty sumienia i mam ochote zadzwonic i przeprosic.Ale nie zrobie tego, jak wroci to znaczy ze jest odpowiedzialny i nie zostawi kobiety w ciazy na pastwe losu

Ojoj nie dobrze, ale kobiety w ciąży maja takie zmiany nastroju
ja jak brałam tabsy to często miałam takie napady złości i kłuciłam sie o byle co
Asiu gratuluje drugiej kreseczki dbaj o siebie i pomysl nad swoja pracą czy nerwowo dasz rade dalej tam pracować
A nasze spotkanie aktualne?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-25, 10:19   #16
rybkad
Zadomowienie

GG do rybkad

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Ojoj nie dobrze, ale kobiety w ciąży maja takie zmiany nastroju
ja jak brałam tabsy to często miałam takie napady złości i kłuciłam sie o byle co
Asiu gratuluje drugiej kreseczki dbaj o siebie i pomysl nad swoja pracą czy nerwowo dasz rade dalej tam pracować
A nasze spotkanie aktualne?
No jasne, ze aktualne
Pogonilam dziada to musze sie wyzalic
Stary 2007-08-25, 10:21   #17
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
No jasne, ze aktualne
Pogonilam dziada to musze sie wyzalic
No to super bardzo sie ciesze, ja bede ubrana cała na czerwono tzn spódnica i koszula a sandałki czarne i czarna torebka
Stary 2007-08-25, 10:23   #18
rybkad
Zadomowienie

GG do rybkad

Cytat:
No to super bardzo sie ciesze, ja bede ubrana cała na czerwono tzn spódnica i koszula a sandałki czarne i czarna torebka
A ja chyba na czarno, ale sie wscieklam bo zeszlam rano na parking a tu samochod nie chcial odpalic, ale nic to, najwyzej autobusem przyjade
Stary 2007-08-25, 10:28   #19
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
A ja chyba na czarno, ale sie wscieklam bo zeszlam rano na parking a tu samochod nie chcial odpalic, ale nic to, najwyzej autobusem przyjade
Czy przypadkiem 186 nie jeździ tam niedaleko ciebie?
Bo on dojezdza do parku Moczydło
Stary 2007-08-25, 10:33   #20
rybkad
Zadomowienie

GG do rybkad

Cytat:
Czy przypadkiem 186 nie jeździ tam niedaleko ciebie?
Bo on dojezdza do parku Moczydło
Nie mam pojecia ale w najgorszym razie na piechote sie przejde, mam jakies 20 minut z domu.
Stary 2007-08-25, 10:37   #21
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam pojecia ale w najgorszym razie na piechote sie przejde, mam jakies 20 minut z domu.
No co ty na piechote ja nie mam autka przy sobie bo bym podjechała po ciebie chociaż boje sie jeździc
Stary 2007-08-25, 10:39   #22
rybkad
Zadomowienie

GG do rybkad

Cytat:
No co ty na piechote ja nie mam autka przy sobie bo bym podjechała po ciebie chociaż boje sie jeździc
Przejde sie to spale pączki co je jadlam na sniadanie
Stary 2007-08-25, 10:53   #23
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Przejde sie to spale pączki co je jadlam na sniadanie
he he pączki ja nie pamiętam kiedy ostatnio je jadłam
Stary 2007-08-25, 11:29   #24
kachula27
Zakorzenienie

No i ja rowniez melduje sie na drugiej czesci naszego wateczku,jejeus ale my to potrafimy sie rozgadac ale to dobrze,zaraz bedziemy zakladac nastepna czesc watku hihih
Rybko ogromne gratulacje z powodu 2 kresek,teraz do lekarza potwierdzic i juz mozesz byc Happy,a o faceta sie nie martw,ja ostatnio swojemu tez powiedzialalm ze ma sie wyprowadzic no i wyjechala na tydzien w trase(do pracy)ale caly tydzien dzielnie sie nie odzywal a jak przyjechal to sam nawet zaczal pierwszy sie odzywac,wiec u Ciebie tez bedzie dobrze,faceci tak maja,musza sobie przemyslec a pozniej przyjda i przepraszaja,ech te stworzenia..

Madziu to milej przymiarki sukni slubnej
A nasza Gizelcia juz od 2,5 godziny ma na paluszku sliczna obraczke i juz jest pania a nie panna,jejus o 10 caly czas o niej myslalam i az mi sie przykro zrobilo ze ja nie moge narazie byc na jej miejscu
Mykam dziewczynki bo Tz wrocil wczoraj wiec musze jakis obiad uszykowac a pozniej standard jak zwykle do pracy ale pocieszam sie tym ze to ostatni dzien a pozniej dopiero we wtorek do pracy
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-25, 11:37   #25
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
No i ja rowniez melduje sie na drugiej czesci naszego wateczku,jejeus ale my to potrafimy sie rozgadac ale to dobrze,zaraz bedziemy zakladac nastepna czesc watku hihih
Rybko ogromne gratulacje z powodu 2 kresek,teraz do lekarza potwierdzic i juz mozesz byc Happy,a o faceta sie nie martw,ja ostatnio swojemu tez powiedzialalm ze ma sie wyprowadzic no i wyjechala na tydzien w trase(do pracy)ale caly tydzien dzielnie sie nie odzywal a jak przyjechal to sam nawet zaczal pierwszy sie odzywac,wiec u Ciebie tez bedzie dobrze,faceci tak maja,musza sobie przemyslec a pozniej przyjda i przepraszaja,ech te stworzenia..

Madziu to milej przymiarki sukni slubnej
A nasza Gizelcia juz od 2,5 godziny ma na paluszku sliczna obraczke i juz jest pania a nie panna,jejus o 10 caly czas o niej myslalam i az mi sie przykro zrobilo ze ja nie moge narazie byc na jej miejscu
Mykam dziewczynki bo Tz wrocil wczoraj wiec musze jakis obiad uszykowac a pozniej standard jak zwykle do pracy ale pocieszam sie tym ze to ostatni dzien a pozniej dopiero we wtorek do pracy

No to Kasiulku troche wolnego masz a ja w poniedziałek juz do pracki ale sie steskniłam za praca. rzeczywiście pracownik powinien iśc na urlop bo wtedy przychodzi ze swierza energia i powerem do pracy

Ja to powera nie potrzebuje ale jak rano zaspana nad kompem to strzelam sobie ... kawe ale napoj tiger lub tym podobne i wtedy mam tyle energi ze firme bym rozniosła
Stary 2007-08-25, 11:55   #26
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

Witam Dziewczynki!!
Ja też się melduję w II części naszego wątku..Wczoraj niestety nie mogłam być na panieńskim naszej kochanej Gizelci bo ....zapomniałam że jest 35-lecie ślubu moich rodziców i idziemy na imprezke do restauracji!!!Taka roztrzepana jestem Wróciliśmy późno i już się nie załapałam. Ale przeczytałam do końca wasze wszystkie posty więc wiem co się tu działo:pi jemy:k laski:Brawo dziewczyny!!
Mała75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-25, 12:11   #27
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

I jeszcze życzonka dla Młodej Pary - Agatki i Tomka!!

"Nie szukajcie szczęscia daleko, za siodma gora i rzeka
Nie szukajcie go wsrod gwaru, pustki i głuszy,
Ale odnajdźcie we własnej duszy."

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!

Pozdrawiam i przesyłam całuski!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-25, 12:19   #28
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

Rybka, gratulacje z powodu 2 kreseczek!! Dbaj o siebie a facetem się nie przejmuj - przemyśli i będzie Cię przepraszał na kolanach!!
Jejciu a kiedy ja w końcu Wam przekażę taką radosną nowinę? Tyle ostatnio fasolinek się pokazało a ja jeszcze nie....
Dobra uciekam do sprzątania...a tak mi sie nie chce
Stary 2007-08-25, 12:33   #29
Mijalea
Zakorzenienie

Rybko, wiedzialam, ze to druga kreska - Gratulki!!!!!!!

Ciesze sie ogromnie!!!

mierzylam suknie jest gotowa, tylko bolerko zostalo do zmniejszenia, bo ja taka malutka i jak zawsze wszystko za duze wiec wrocilam do domu z welonem

Nikitko, spotykacie sie z rybka?? alleee fajnieee
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-25, 12:42   #30
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Rybko, wiedzialam, ze to druga kreska - Gratulki!!!!!!!

Ciesze sie ogromnie!!!

mierzylam suknie jest gotowa, tylko bolerko zostalo do zmniejszenia, bo ja taka malutka i jak zawsze wszystko za duze wiec wrocilam do domu z welonem

Nikitko, spotykacie sie z rybka?? alleee fajnieee
Tak spotykamy sie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 5 (0 użytkowników i 5 gości)

Zasady wysyłania wiadomości