|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
powiększanie oczu
witam serdecznie
ostatnio czytałam sporo o operacjach plastycznych, natchnął mnie do tego program "rozmowy w toku" hehehehhe ![]() normalnie to wszystkojest niewyobrażalne, co można zrobić z człowiekiem a pytanie moje dotyczy operacji powiększania oczu, zastanawiałam się na czym może ona polegać? [z pewnością niefachowo to określiłam, ale mam nadzieję, ze będzie Pan wiedział o co chodzi ![]() dziekuje serdecznie za odp
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
powiększanie oczu
witam serdecznie
ostatnio czytałam sporo o operacjach plastycznych, natchnął mnie do tego program "rozmowy w toku" hehehehhe ![]() normalnie to wszystkojest niewyobrażalne, co można zrobić z człowiekiem a pytanie moje dotyczy operacji powiększania oczu, zastanawiałam się na czym może ona polegać? [z pewnością niefachowo to określiłam, ale mam nadzieję, ze będzie Pan wiedział o co chodzi ![]() dziekuje serdecznie za odp
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Re: powiększanie oczu
Witam Pania,
Zabieg "powiekszania oczu" polega na korekcji ich oprawy. Sklada sie na to korekcja kacikow zewnetrznych oka oraz (jezeli jest konieczna) korekcja powiek i ew. obnizenie brzegu rzesowego powieki dolnej. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Re: powiększanie oczu
Witam Pania,
Zabieg "powiekszania oczu" polega na korekcji ich oprawy. Sklada sie na to korekcja kacikow zewnetrznych oka oraz (jezeli jest konieczna) korekcja powiek i ew. obnizenie brzegu rzesowego powieki dolnej. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: powiększanie oczu
A jeżeli mam opadnięta prawą powieke i chce ją zoperowac ile będzie mnie t o kosztowało i czy będe miała blizny po zabiegu? Mam dopiero 15 lat dlatego nie chce aby to było widać;/ prosze o odpowiedź...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dot.: powiększanie oczu
Ja Się Podłanczam Pod Pytanie Chciałabym Się Dowiedzieć Ile Kosztuje Operacja Powiększania Oczu Taka Własnie Z Korekcją Kącików Oczu I Obniżeniu Dolnej Powieki?? Bardzo Proszę O Odpowiedź .
Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Często efekt powiększenia oczu uzyskuje się poprzez usunięcie nadmiaru skóry powiek. Moja siostra zrobiła to u chirurga plastyka na Oświtowej 14 w Warszawie i efekt jest zdumiewający. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
a ile to kosztuje??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
cena zależy od rodzaju zabiegu, bo może to być korekcja powiek dolnych, korekcja powiek górnych lub korekcja brwi. W Urszula Brumer Medycyna Urody przy ul. Oświatowej w Warszawie kosztuje to od 2000 - 3000 PLN.
Zaletą tego typu zabiegu jaK skutek na całe życie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
A jak w Polsce wyglądałoby powiększenie azjatyckich oczu? Z tego, co wiem, taki zabieg jest trochę bardziej skomplikowany, niż w przypadku europejczyków, zresztą, kliniki zajmujące się tym znalazłam jedynie w Japonii. Czy w Polsce przeprowadza się tego typu zabiegi? Jeśli tak, to czy można gdzies znaleźć zdjęcia osób, które się im poddały? No i : mam 42 lata, ale w zasadzie żadnych zmarszczek na twarzy, jaka byłaby ewentualna procedura przed i po zabiegu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Chciałabym się dowiedzieć gdzie i za ile przeprowadza się w Gdańsku taką operację bardzo proszę o informacje. I jeszcze z jakim wyprzedzeniem trzeba się umówić na zabieg, po jakim czasie można stosować makijaż i przez ile blizna jest bardzo widoczna proszę o odpowiedzi pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
![]()
Oczywiście chodzi mi o powiększenie europejskich oczu moje nie są aż takie małe ale chce mieć duuuże od kilku lat zazdroszczę takich koleżance
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
ktos jeszcze poddal sie temu zabiegowi?W sumie 2- 3 tys to nie az tak duzo. Zawsze marzylem zeby miec duze piekne oczy.Mam ladny kolor tylko problem w tym ze sa takie malutkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
.
Edytowane przez charliee Czas edycji: 2010-04-26 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
ostatnio rozmawialem z moją okulistką o tego typu zabiegach na powiekach itp no i sie dowiedzialem ze to jest bardzo ciezkie i ryzykujące ...Ponoc kobieta widziała już duzo nieudanych operacji (m. in. po Polanicy)Powiększanie oczu nie jest zbyt popularnym zabiegiem w Polsce wiec lekarze nie mają za dużego doświadczenia...sam nie wiem...a co wy myślicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A czy mogłabyś mi przesłać zdjęcia jeśli takie posiadasz swojej siostry przed operacją i po? Wiem, że dużo wymagam ale bardzo chciałabym zobaczyć jaki jest efekt i czy warto i jeszcze ile Twoja siostra zapłaciła wraz z wszystkimi dodatkowymi kosztami i z jakim wyprzedzeniem umówiła się na zabieg będę bardzo wdzięczna mój adres allanyaaa@o2.pl z góry dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Bardzo interesuje mnie zabieg "powiększenia oczu"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Podbijam temat.
Orientuje się ktoś czy takie zabiegi wykonywane są w Rzeszowie? Jeśli tak, to jaki byłby ich koszt? Jakiś gabinet? Ktoś coś? :p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.