|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
do dziewczyn z lublina!
Jeszcze kiedyś, kiedyś był na krakowskim sklep yves rocher, od dłuższego czasu już go tam nie ma, w zwiazku z czym chce spytac gdzie go przeniesli? A jeśli został zlikwidowany, a chyba tak sie stało, to gdzie moge kupic w lublinie kosmetyki tej firmy?
pzdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: do dziewczyn z lublina!
![]() ivesa Rochera zlikwidowali jakieś 4 lata temu ![]() ![]() ![]() Moim zyczeniem byłoby, żeby w tym mieście zamiast otwierać kolejnego butiku z odzieżą identyczną jaka jest sprzedawana w 150 innych sklepikach obok, pojawiły się prawdziwe i dobrze zaopatrzone wielkie drogerie- np Sephora czy Douglas. Naprawdę wstyd, ze w tak dużym mieście nie ma dobrych sklepów kosmetycznych. Może ktoś w końcu zwęszy że tu znajduje się dość atrakcyjny rynek zbytu i minimalna konkurencja... ![]() dopisek: acha, podejrzewam, ze IR wykończył czynsz na Krakowskim, gdzie wówczas głośno było o kosmicznych kosztach, jakie płacili wtedy wszyscy najemcy, ten czynsz wykończył wiele sklepów... o różnym asortymencie, dlatego dosc zauważalna jest tam dynamiczna rotacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
No właśnie, tak też mi się zdawało, ze nigdzie nie można
![]() ![]() pzdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Perfumerie w Lublinie sa beznadziejne , ja czuje sie tam bardzo niekonfortowo zreszta w kazdym dosłownie w kazdym
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Zgadzam się w 100%, ja tez zgrzytam zębami w lubelskich sklepach, grrrrrr Mam nadzieję, że to się kiedyś zmieni, ale prędzej chyba się wyprowadzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Zgagunia- mam dla Ciebie dobrą wiadomosć- na pewno znajdziesz Guerlaina w Marionaudzie- ha, jednak pokonalam samą siebie i tam wlazłam, o głowy mi ie przyszło, że w tm miejscu właśnie powstał sklep tej sieci...- a oczywiscie mam na myśli tę perfumerie na Krakowskim Przedmieściu- teraz chyba odnawiają elewację, jest bardzo opancerzony i trudny do zauważenia... zniechcęcona niegdysuiejszą wizytą w tym miejscu / ale wtedy to był jakis inny właściciel chyba? nie wiem, na pewno nie był to Marionaud, który teraz ma 1 urodziny w L-nie, moze jakieś bedą niespodzianki z tej okazji?/ ale grunt że kupić guerlaina można...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Mariqa , dziekuje za info
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy znacie jakąś dobrą kosmetyczkę w Lublinie? Chciałabym sie wybrać na oczyszczanie twarzy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
i czy któras z lubelskich wizazanek znalazle gdzie mozna kupic te kosmetyki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:59.