|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Szampon Na Porost Włosów
Witam!!
Któraś w Was próbowala szampon z nowej serii Joanny "Z Apteczki Babuni"? To co piszą o serii: Włosy cienkie, delikatne, ze skłonnością do wypadania - Dla tego typu włosów stworzyliśmy produkty wzmacniające oparte o składniki naturalne: skrzyp i rozmaryn, aby optymalnie pielęgnować włosy cienkie, delikatne, ze skłonnością do wypadania. Zmniejszają one przetłuszczanie się włosów, mają działanie wzmacniające i antybakteryjne oraz zapobiegają ich wypadaniu. Dodatkowo korzystnie wpływają na proces wzrostu włosów. W rezultacie włosy stają się mocniejsze i zdrowsze, a skóra głowy zyskuje tak ważne prawidłowe ukrwienie. W skład serii do włosów cienkich, delikatnych, ze skłonnością do wypadania wchodzi:Włosy szybciej rosną, kiedy skóra glowy jest dobrze ukrwiona, więc skoro ten szampon pobudza ukrwoienie, to chyba powinien dzialać... No i na ukrwienie dobrze działa szczotkowanie włosów. Więc szczotkujmy ! ![]() Co do serii Babuni to chyba się skuszę, nawet jak żadna z Was nie próbowała. Produky są na bazie naturalnej, więc na pewno jakiś pożytek będzie. Jak kupię, to zdam relacje z pierwszego mycia ![]() No i cena jest bardzo przystępna: szampon 5,70, odżywka 5,20, kuracja w ampułkach 10,50 - w końcu no polski produkt, nie sprowadzany.
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szampon Na Porost Włosów
A gdzie to można kupić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Nie wiem, w supermarketach pewnie nie ma, ja będę szukać w zielarskim albo w aptece.
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
A może w sklepach fryzjerskich...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Witam
Kupiłam balsam oraz kompres z tej serii w drogeri...były też ampułki. ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Nie sądzę... tam raczej mają kosmetylki profesjonalne, które kosztują nie 5,70 ale 57...
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
hmmm.. a w drogerii natura to może to-to jest...?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
to jest w zwyklych drogeriach
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Kupiłam! Włosy wydają się po nim bardzo śliskie, tzn nawilżone, że aż nie chcą trzymać się upięte. Są bardzo sypkie. Szampon bardzo je kołtuni, no ale po to jest odżywka. No i jest bardzo wydajny, bardzo dobrze się pieni. No i ten zapach... nic sztucznego, sama natura!
Ciekawe co z tym porostem włosów, za jakiś miesiąc dam znać a w miedzyczasie kupię jeszcze ampułki.
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hmm ciekawe...jak mi się pokończą moje odżywki to z pewnością sięgnę po ten specyfik
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ja mam kompres z tej seri
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Z tej serii mam szampon balsam i kompres , wlosy sa miekkie i delikatne w dotyku mozna kupic w drogeriach, kazdy specyfik kosztuje kolo 6 i sa bardzo wydajne, kompres najlepiej nalozyc na mokre wlosy i owiniete recznikiem trzymac 1-2h po czym umyc normalnie szamponem wlosy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ja widziałam serię w sklepie spożywczym z art. chemicznymi, w hiperach pewnie też będzie coś z tej serii i oczywiście drogeriach
![]() Ja narazie biorę odżywkę wzmacniającą z tego rodzaju ![]()
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
ja mam ta odzywke do splukiwania, dopiero raz uzylam, ale juz widze ze nie obciaza wlosow, ja jakby gestsze, nie przetluszczaja sie szybko. za taka cene polecam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
a ja polecam serię *** - ampułeczki i szampon. są to preparaty oparte na ziołach i składnikach naturalnych, więc nie trzeba się martwić, że będą jakieś skutki uboczne, tak jak przy produktach posiadające w składzie jakieś tam hormony...
Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2010-01-29 o 22:26 Powód: spam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
ja używałam tego szamponu i balsamu i nie zauważyłam ,żeby przyspieszał porost
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
The Pink Power Mołderajtor
|
Punkty za spam już poleciały.
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
a ja z pytaniem: stosowałyście może szampon revita? Trochę drogi i właśnie zastanawiam się nad zakupem, bo nic innego mi nie pomaga nawet ampułki kupowane u fryzjera, mam tak osłabione włosy, że jeśli w ciągu najbliżego czasu nic się nie zmieni do jesieni zostaną mi nieliczne kosmyki, do trychologa iść nie dam rady (daleko, dwudniowa wyprawa), a dermatolog jakoś nie jest w stanie mi pomóc, robię teraz jeszcze badania hormonów, ale to też wszystko trwa dosyć długo, a potrzebuję czegoś natychmiast
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-09-24 o 13:28 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.