|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
farbował ktos juz czerwieniami z alcantry?
czy te kolory wychodza tak jak są na probkach?
i czy jak ma sie ciemnijsze włosy to wyjda kolory ciemniej?(te na ktorych jest zaznaczone ze mona farbowac na ciemne włosy) I czy na odrostach nalezy trzymac dłuzej czy krocej? |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: farbował ktos juz czerwieniami z alcantry?
Wczoraj założylas podobny wątek
Wyjasnilam Ci tam jak wychodzi winna czerwien 5/7 i żeby uwazac z odrostami przy mocniejszym utleniaczu. Wystarczyło podbić wątek, chyba, że moja odpowiedź w ogóle sie nie przydała, trzeba było napisać po prostu. Spośród wizazanek stosuję alcantarę od bardzo dawna i miałam bardzo dużo kolorów z tej palety, więc służę pomocą chetnie. Ale nic na siłę.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
interesuja mnei czerwienie,chce aby kolor wyszedł mi jasnijszy,bardziej czerownawy niz mam teraz,
i nei wiem ktora farbe mam zamówić,zazyczaj kazdy kolor ktory biore wychodzi o 2 tony ciemnij |
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
i czy na odrostach powinno sie trzymac dłuzej czy krocej?
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.

Wyjasnilam Ci tam jak wychodzi winna czerwien 5/7 i żeby uwazac z odrostami przy mocniejszym utleniaczu. Wystarczyło podbić wątek, chyba, że moja odpowiedź w ogóle sie nie przydała, trzeba było napisać po prostu. Spośród wizazanek stosuję alcantarę od bardzo dawna i miałam bardzo dużo kolorów z tej palety, więc służę pomocą chetnie. Ale nic na siłę.