|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Do warszawianek Od kilku dni jestem w warszawie i mozliwe ze zostane juz tu na dluzej. Dostalam sie na studia magisterskie. Znalazlam prace ale nie znam tu nikogo i nic nie moge znalezc (sklepy, kluby) .Szukam dobrego fryzjera godnego polecenia, nie chce zeby ktos eksperymentowal na moich wlosach, dobry zaklad kosmetyczny. fitness, basen i moze jakas chetna wizazanke do latania po sklepach. Jakis fajny klub lub pubik.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Do warszawianek
No, dziewczyny, nie bądźcie takie i pomóżcie
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fryzjer (tzw fryc byle nie Jean David Louis nie widzialam jeszcze nikogo, kto bylby dobrze przez nich ostzrzyzony. pochlebne opinie byly na temat np salonu "Trend' na Komisji Edukacji Narodowej /daleeeeki ursynow / polecam poszukać w wyszukiwarce forum - może znajdziesz cos bliżej siebiePuby: klimatowE Gniazdo Piratów, Organza, Muza /dwa ostatnie w centrum/ Kluby studenckie i mniej studenckie (oprocz tego ze kazda wieksza uczelnia ma swoj wlasny uczelniany klub : Organza. Hybrydy, Fabryka Trzciny itp ![]() a sklepy znajdziej wszędzie, gdzie sie obejrzysz ![]() pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo nie znam tutaj żadnego dobrego![]() Fitnes: zapraszam do Wola Parku, Studio Calypso, karnet full open kosztuje 150zł/miesiąc[ i 100zł. na dzień dobry opłata członkowska ] w tym: siłownia full open, fitnes[ 2 czy też 3 razy w tyg.], sauna, instuktorzy Basen- Warszawianka? ![]() Gdzie mieszkasz w Wawie? ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Kasiaak ja tez dostalam sie na studia do Wa-wy, mozemy sie jakos zgadac i od pazdziernika zrobic jogging po sklepach albo wyskoczyc gdzies do knajpy (jak to studentka ze studentka
). Odezwij sie prosze na maila dominika1186@poczta.onet. pl jesli jestes zainteresowana ( to brzmi jak oferta matrymonialna)
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
No nareszcie
. Aktualnie mieszkam na powislu, no ale to sie moze zmienic.DZieki za pomoc. Ryfka na pewno sie odezwe. |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Na Powiślu? Ja polecać mogę tylko w obrębie Ursynowa.
Wspomniany przez Palomino salon fryzjerski "Tren" na KENie. Fitness klub w szkole na Hawajskiej.A gdzie będziesz miała te studia magisterskie? Jak na UW, to odradzam od razu perfumerię na Oboźniej (drogo jak cholera) i siłownię na Browarnej (gdzieś był cały wątek o niej). Polecam perfumerię na Świętokrzyskiej (Natura-Med czy jakoś tak). |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
AON- Akademia Obrony Narodowej - Rembertow
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
A mi sie zawało, że silownia na Browarnej właśnie dobra jest...
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Również polecam tę siłownię, choć od pół roku tam nie zajrzałam . A jeśli chodzi o fryzjera, to z czystym sercem i po raz kolejny rekomenduję Montownię Fryzur: http://www.montowniafryzur.pl/, chodzę tam od dwóch lat do p. Jacka Dzierby i jestem bardzo zadowolona .demonik warszawianka-niewarszawianka
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale kto wie, może znowu się skusisz na siłkę ?![]() |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ooo teraz to i mnie zniechęcił
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Wiem, to paradoks, ale na razie się wstyyydzę . Najgorzej czuję się - o dziwo - nie na sali ćwiczeń, ale w damskiej szatni, gdzie roznegliżowane laseczki paradują "w tę i z powrotem", jakby chciały poprawić sobie humor moim kosztem... Na razie nie dam im tej satysfakcji . Ale od września - kto wie . Może się tam spotkamy, a może nawet na jakąś kawusię razem pójdziemy? ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Palomino,
ale sobie Kobieto strzeliłaś Avatara Ja do mnie przyjdziesz w czwartek, to zostaw w domu tego węża, bo mi się pies wścieknie ze strachu albo wykorbi na zawał, a wtedy do śmierci nie wypłacę się byłym teściom |
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
Na początek - gratuluję dostania się na studia!
![]() No, a teraz konkrety: fryzjer w Warszawie to sprawa dyskutowana nie raz i nie dwa w sieci, jeśli masz dużo czasu i samozaparcia, polecam lekture poniższej strony: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...&w=7154618&s=0 to naprawdę kopalnia wiedzy, ja dzięki niej znalazłam bardzo porządny salon Stylissimo na Rondzie ONZ (łatwo dojechać z Powiśla ) - tylko niestety szukając fryzjera w Warszawie weź pod uwagę jedno - że ceny też są warszawskie (niestety).Co do fitnessu - nie wiem, czy będziesz studentką UW, ale jeśli tak - również niedaleko będziesz miała na Karową - gdzie albo możesz zaliczać wf obowiązkowy, albo chodzić na zajęcia komercyjne - mają konkurencyjne i przystępne dla studentów ceny. Szczególnie polecam tamtejsze aerobiki prowadzone przez panie ze studium wf, dużym plusem Karowej jest także sauna... no i jest tam czysto ![]() O klubach się specjalnie nie rozpiszę, bom mało klubowa, ale jeśli masz ochotę na doskonałe lody - to lekturą obowiązkową jest Grycan - albo na placu Unii Lubelskiej, albo w Arkadii (szalejąc zakupowo na pewno prędzej czy później do Arkadii trafisz )Cóż więcej - powodzenia! |
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje Wam za pomoc
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:06.

Od kilku dni jestem w warszawie i mozliwe ze zostane juz tu na dluzej. Dostalam sie na studia magisterskie. Znalazlam prace ale nie znam tu nikogo i nic nie moge znalezc (sklepy, kluby) .Szukam dobrego fryzjera godnego polecenia, nie chce zeby ktos eksperymentowal na moich wlosach, dobry zaklad kosmetyczny. fitness, basen i moze jakas chetna wizazanke do latania po sklepach.
Jakis fajny klub lub pubik.

] w tym: siłownia full open, fitnes[ 2 czy też 3 razy w tyg.], sauna, instuktorzy
.
.