|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() chce zmiany!
witam mam 18 lat waże 75 kg za 84 dni będzie moja 18
![]() marzę o czerwone sukience i czarnych szpilkach. planuje do tego dnia schudnąc 20 kg ciągle próbuje ale nie wiem dlaczego mi nie wychodzi. czuje się gorsza.. nigdzie nie wychodze... ![]() nie mam ochoty! dziewczyny prosze pomózcie... przez to wszystko czuje się samotna ja chciałabym w końcu zacząć się podobać chłopakom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez natalia523 Czas edycji: 2012-05-18 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: chce zmiany!
Jesteś gotowa na zdrową i racjonalną dietę+ wyrzeczenia? i olbrzymią dawkę ruchu? Jeśli tak- daj znać, wszystko jest do zrobienia.
1. najważniejsze- nie patrz na wagę tylko w lustro, zmierz się - całe ciało, waga nie jest tak istotna. 2. czekam na Twoją odpowiedź- wtedy z chęcią pomogę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Dot.: chce zmiany!
Cytat:
Przedmówczyni ma rację, nie sugeruj się wagą... Zmierz dokładnie obwód piersi, talii, bioder, itd... Musisz być w pełni świadoma, że podjęcie walki z nadwagą wiąże się z ogromnymi wyrzeczeniami, tj. ścisła dieta, ćwiczenia, itp. Same chęci niestety nie wystarczą. Do tego nie można przerwać np. w połowie, bo efekt Jo-Jo murowany. Jeśli cechuje Cię konsekwencja i dążenie do celu, to jesteś gotowa na podjęcie walki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.