|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wszystko zepsułam!!!
Cześć!
![]() jestem beznadziejna! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziewczyny proszę pomocy! co mam zrobić, żeby oczyścić trochę organizm! moim problemem jest to, że nie mam czasu przez week poćwiczyć i problem z moją wspaniałą mamą, ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko zepsułam!!!
Wyluzuj
![]() 9 cukierków to nie koniec świata, ludzie mają o wiele większe problemy w życiu.
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale psychikę do oczyszczania to bym zaniosła do lekarza psychiatry, masz dziewczyno ED. kilka cukierków, a histeria jakby chodzi o kilo strychniny. ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
na czym polega to ED?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Wtajemniczenie
|
na tym:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mówienie ludziom „nie” jest wspaniałą rzeczą, jest to część przebudzenia. I zrozum, to nie jest egoizm. Egoizmem jest wymaganie od innych, by żyli życiem, które akurat tobie wydaje się najwłaściwsze. To jest egoizm. Żyć swoim życiem nie jest egoizmem. Anthony de Mello kocham Cię życie! |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
jeden dzień nie uczyni Cię ani szczupłą, ani otyłą. chill.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Spokojnie! Wypij sobie herbatkę czerwona, zieloną.A jeśli chcesz coś na przeczyszczenie polecam herbatkę senes( w aptece 4, 5 zł) w saszetkach. Niedrogi, a pomaga! Od kilku cukierków nie umrzesz! Aby się to nie powtórzyło polecam ci abyś 1 dzień w tygodniu poswiecała na malutki grzeszek, np sobota, kawałek czekolady, czy cukierek. Nie katuj sie jak masz ochote zjedz, bo jak cie najdzie następnym razem to zjesz tego o wiele wiecej, czego byś na pewno nie chciała! Powodzenia Ci życzę!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Do autorki: nie chcę Cie straszyć, ale u mnie zaczynało się dokładnie ta samo. Odmawianie sobie wszystkiego, 0 słodyczy, a potem ogromne wyrzuty sumienia po zjedzeniu paska czekolady. To były początki. I potem duuużo różnych epizodów, otarłam się o bulimię, ortoreksję, obecnie walczę z kompulsywnym objadaniem się i depresją. I bardzo żałuję, że nie szukałam pomocy wcześniej. Ty jesteś w takim momencie, że jeszcze możesz sobie pomóc. Pozdrawiam i powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Otóż to, mądre słowa.
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.