|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
ZSK, lakiery i trochę próbek - wymienię w KWIETNIU
Witam Wizażanki
![]() Zasady jak wszędzie: - wysyłamy w bąblach, poleconym, żeby w razie czego nie było problemu, ekonomiczny lub prio - to do dogadania - jestem uczciwa i tego też oczekuję od drugiej strony - odpisuję u Ciebie, Ty u mnie - odpisz proszę nawet jeśli nic Ci się nie spodoba, to tylko chwilka - na szaro zaznaczam wymienione, a zdjęcia usuwam Szukam głównie: - róży do policzków - hydrolat oczarowy, kocanka - oleje: pestki malin, jeżynowy, z orzechów laskowych - WITAMINA C - TETRAIZOPALMITYNIAN ASKORBYLU - odżywki do włosów kallos i stapiz - i dużo innych ![]() Zapraszam! W razie czego pytajcie ![]() Edytowane przez 0f0603ed06f411a5d3d78a7f01b50240947bf49a_602474279be1e Czas edycji: 2012-04-10 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: ZSK, lakiery i trochę próbek - wymienię w KWIETNIU
ZSK
daty przydatności widać na zdjęciach, czarne kreseczki wskazują ilość: zdj. 1 gliceryna roślinna (nie mogłam dopatrzyć się ilości, dlatego nie zaznaczyłam, ale jest jej bardzo dużo biorąc pod uwagę ciężąr butelki, dodawałam sobie jej kilkanaście razy po kropli do hydrolatu) 2-3 ekstrakt do cery naczynkowej 4-5 wyciąg z aloesu koncentrat 10% 6-7 olej z pestek granatu - została malutka ilość akurat do przetesowania - dodam chęnie do wymiany idzie do MysiaJadwisia iiiii na śmierć zapomniałam: mam jescze HYDROLAT CYTRYNOWY z ZSK - jakieś 185ml z 200ml Edytowane przez 0f0603ed06f411a5d3d78a7f01b50240947bf49a_602474279be1e Czas edycji: 2012-04-10 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
coś za : zdj. 1 gliceryna roślinna
4-5 wyciąg z aloesu koncentrat 10% 6-7 olej z pestek granatu ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
lakiery
* MIYO w kolorze kiwi nr 12 - zużycie praktycznie żadne - 2 razy pomalowałam nim paznokcie * Golden Rose nr 145 - piękny różowy opalizujący na złoto, na zdjęciu nie udało mi się uchwycić - będzie super wyglądał do opalonych dłoni lub ciemniejszej karnacji - zużycie również praktycznie żadne * HEAN nr 454 - ciemny grafit, stalowy z bardzo drobno zmielonym brokatem - zmienia odcienie w zależności od kolorystycznego otoczenia - użyty ok. 3 razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
próbki:
* BANDI: Intensywne serun przeciw zmarszczkom, Krem na noc z kwasami AHA, Krem wyrównujący koloryt, Opalizujący bronzer * Garnier Czysta Skóra Active - peelineg eliminujący zaskórniki *Lirene Dermoprogram - cera naczynkowa krem witalizująco-przeciwzmarszczkowy na dzień i na noc *Flos_lek make-up - antybakteryjny kolor 1 *ZIaja kuracja lipidowa fizjoderm krem na noc i na dzień * Eveline ogród natury - kakao+koenzym Q10, na dzień, cera normalna i sucha * BANDI: żel do demakijażu oczu, Odmładzająca maseczka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Cos za rozowy lakier i ekstrakt do cery naczynkowej?
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
VITALITY'S ekstrakt koloru - ORANGE - z opakowania 60 ml. została połowa czyli ok. 30 ml. Kupiony jakoś w połowie ubiegłego roku, termin ważności 18 miesięcy od otwarcia.
zdjęcie z internetu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za: 2-3 ekstrakt do cery naczynkowej
4-5 wyciąg z aloesu koncentrat 10% 6-7 olej z pestek granatu - została malutka ilość akurat do przetesowania - dodam chęnie do wymiany |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
[1=0f0603ed06f411a5d3d78a7 f01b50240947bf49a_6024742 79be1e;33278722]Witaj
![]() byłabym chętna na: -bb krem Skin79 The Oriental Gold Plus- mam z wymianki. Wizażanka, od której je mam określała, że została ponad połowa (pierwotnie 40g). Ja użyłam go raz. -> mogłabyś napisać co było u Ciebie z nim nie tak? -paletka Sleek Oh So Special -ekstrakt z owoców truskawki z mazideł-30g (całość, 11.2012)[/QUOTE] to nie było na takiej zasadzie, że było "coś nie tak", tylko chodzi o to, że używanie go kłóci się trochę z moimi przekonaniami stosowania jedynie kosmetyków naturalnych. Wiadomo, że kremy bb do takowych nie należą ![]() ![]() a tak poza tym to nie oddam Ci wszystkich 3 rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- no jednak za paletkę lub krem to trochę za mało, a za sam ekstrakt to za dużo, a zresztą myślę, że i nieopłacalne dla Ciebie ![]() także masz może coś poza wątkiem z mojej wish? bo bardzo chętnie bym się z Tobą dogadała ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- no kurczę, naprawdę nic nie widzę, a nie chcę brać niczego na siłę ![]() a może jakieś próbki/odlewki półproduktów lub produktów do włosów? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
[1=0f0603ed06f411a5d3d78a7 f01b50240947bf49a_6024742 79be1e;33277906]ZSK
2-3 ekstrakt do cery naczynkowej HYDROLAT CYTRYNOWY z ZSK - jakieś 185ml z 200ml[/QUOTE] coś w zamian u mnie? odpisz proszę w moim wątku
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Dziś mam mało czasu, ale myślę, że uskutecznimy wymianę (jutro na spokojnie siądę i pomyślę)
![]() podoba mi się gliceryna, olej z granatu (jeśli możesz to zarezerwuj, ale jeśli nie to rozumiem) i ten sweterek fioletowy z golfem (tylko że ja noszę rozmiar 40 i nie wiem, czy będzie dobry na mnie ![]() Maskę Leo mogę wysłać w oryginalnym opakowaniu z pompką, w tej chwili jest tam ok 400 ml (zrobiłam ogromne zapasy, więc mogę się podzielić ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos za rzeczy z zsk?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Mgiełko, jutro pomyślę na spokojnie co z naszą wymianą i dam Ci znać, pozdrawiam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
up up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Shea mogę dorzucić
![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Mila 200 ml a Leo podeślę foto zużycia jak wrócę do domu (na oko 300 ml zostało ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Jeżeli możesz go wyprać w płynie do prania wełny/ delikatnych albo w płatkach mydlanych to będę wdzięczna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
coś za wyciąg z aloesu koncentrat 10% i Garnier Czysta Skóra Active - peelineg eliminujący zaskórniki
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=33448082 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
[1=0f0603ed06f411a5d3d78a7 f01b50240947bf49a_6024742 79be1e;33510785]Znajdziesz coś w moich wątkach za:
28.03 - DOKŁADAM NOWIUTKI KREM BB: SKIN 79 - HOT ORANGE (40g)! Kupiłam go w ciemno i niestety okazał się za jasny ![]() ![]() ![]() 2) hydrolat z kocanki (BU) - używałam go 2 razy w sumie na dwóch wacikach, więc zostało 99,99% ![]() 3) pomarańczowy olejek do mycia twarzy (BU) również użyty tylko 2 razy, dostałam go 28.02 ![]() Hej, niestety nic nie znalazłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
[1=0f0603ed06f411a5d3d78a7 f01b50240947bf49a_6024742 79be1e;33650096]Coś w moich wątkach za:
4) hydrolat z kocanki BU 200 ml Dostałam go 28.02.12, data ważności to 2013 r. Użyłam go ok. 2 razy, więc zostało może 195 ml ![]() wartość cenowa: ok. 20 zł (trochę ponad, bo jeszcze płaciłam za przesyłkę) 6) Peeling enzymatyczny z bromelainą i papainą BU Ważny przez rok od 28.02.12, użyty 5 razy (ok. 5 płaskich łyżeczek). wartość cenowa: aktualnie z ubytkiem i przesyłką szacuję na 13 zł 8) Serum-olejek z wit. C 10% BU Buteleczka jest nieprzezroczysta, więc nie wiem dokładnie ile olejku zostało... myślę, że ok. połowa buteleczki, czyli 10 ml. wartość cenowa: ok. 15 zł 9) Próbka: Skin79 - Super+ BB Cream VIP Gold Collection Próbeczka jak na zdjęciu. wartość cenowa: ok. 5 zł 13) Próbka: Skin79 - The Oriental Gold PLUS Próbka-odlewka w słoiczku, maźnięta parę razy na ręce. wartość cenowa: ok. 8 zł (sama próbka 7 zł + przesyłka) ![]() Niestety wciąż nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.