|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Brałyście Therm Line S?
Hej!
Chciałam samą L-karnitynę ale nie było ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Brałyście Therm Line S?
Powiem tak, każde ciało reaguje inaczej na dane produkty.
Ja kiedyś brałam L-karnitynę z Olimpu i łącznie z aerobami i restrykcyjną dietą schudłam kilka ładnych kg ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
no niestety już zakupiłam TLS ;p no mam do zrzucenia jeszcze z 3 kilo bo 4 już schudłam ale stwierdziłam, że warto jeszcze z 3 żeby się pozbyc tej oponki na brzuchu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Po takich tabletkach bardzo często pojawia się efekt JO-JO mimo, że producenci zapewniają, że coś takiego nie nastąpi
![]() Tym bardziej, że masz niezbyt dużo do zgubienia ![]() Jakaś spoko dietka, trochę ruchu i moim zdaniem efekt będzie ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Skutków ubocznych nie miałam, ale musisz pamiętać żeby nie brać go przed snem, bo ciężko ci będzie zasnąć. Zmiany zależą chyba od organizmu ale po 2-4 tygodniach powinnaś już widzieć skutki. Co do do tabletek Linea to z moich doświadczeń nie polecam Brałam je i schudł jedynie mój portfel ![]() Powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
miejmy nadzieję że mi sie uda! ;DDD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
około 4 lata temu po ciąży ważyłam ok 80 kg. Mi np pomogły te tabletki z tym, że forte brałam... TLS pojawiło się trochę później, ale też brałam. Ja przeszłam na diete cwiczenia ale nie jakieś tam siłownie czy coś.. skakanie na skakance i bieg w miejcu w domu bo nie miałam z kim dziecka zostawić, dieta tez nie jakaś wymyślna tylko zero słodyczy ograniczyłam tłuszcze sól i tak spadło mi ok 18 kg w ok pół roku. Już dokładnie nie pamietam.. Efektu jojo nie miałam mimo ze wróciłam do poprzedniego stylu życia. Zaczełam przybierać na wadze dopiero jak zmieniłam prace na siedzącą i miałam piekarnie pod bokiem i wtedy próbowalam term line s ale juz mi tak nie pomogło.. Teraz jestem po urodzeniu drugiego dziecka i tylko jak przestane karmić znów wróce do tabletek wspomagajacych.. Moze i nie sa zdrowe ale pomagaja bynajmniej mi motywuja. Therm line polecam osobom które chca dużo schudnąć. Bardzo dużo informacji jest na różnych forach. mozna poszukac poczytać.. ja tak robiłam. Przy term line najlepiej cwiczyc.. Mi dawał dużego powera..a moze to był efekt placebo.. Mam nadzieje ze pomogłam.. przepraszam ze tak moze nie składnie ale mam dziecko na kolanach wiec pisze szybko i nie sprawdzam błedów.. pozdrawiam i powodzenia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:32.