![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]()
NIEAKTUALNE
Zapraszam ![]() Szukam: * Pure Poison Dior * YR: Tendre jasmin, Naturelle * Gloria Cacharel * Parisienne YSL * nature millenaire yr * Addict 2 * The beat edt *róży i cieni mineralnych (głownie fiolety, róże, złote) * czarnych kredek, lub eyelinery w żelu * zawsze chętnie książki psychologiczne, lub czasopisma Sens * karty pamięci powyżej 4gb, a za dysk zewnętrzny oddam b. dużo * i wszystkiego czego potrzebuję, a akurat nie jest tego świadomo ![]() Do oddania: Flakony: 1. CK Euphoria edt, poj. początkowa 50ml pozostało ok 35 2. E. Arden, True Love, poj początk. 50 ml pozostało ok 22 3. Oriflame, Giordani Gold edp, poj 40/50 ml 4. Pierre Cardin, Cologne męskie, 79/80ml 5. Be Delicious DKNY ok 10/100 ml 6. Tendre jasmin YR 40/50ml + balsam Odlewki i miniatury - Burberry, Burberry of London Original edp 7,5/10ml Lalique de Cristal 4/5ml Kenzo Flower 3/4 ml Poison, Dior - 3,5/7ml HP Elixir Dior 2ml w penie YR, Comme une evidence 7ml YSL, Baby Doll 8,5/10 ml apewu Be Delicious dkny 1,5 ml f Daisy m.jacobs 1,2 ml f Saharienne Ysl 1,5 ml f zestaw zapachów FM: 232 Pleasures--Estee Lauder - ok 7/15 ml 126 Remix for her, Armani - ok 9ml 178 Truth - CK - ok 15ml zestaw anigielskich miniaturek, ciężkawe zapachy ![]() Edytowane przez gorzkawa Czas edycji: 2012-06-16 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.:
Balsamy perfumowane
- Nina Ricci- Ricci Ricci - balsam 90/100 ml[COLOR="Silver"] - Jil Sander, Sensations - body spray ok 70/150ml - Inositol YR, krem przywracający blask, nowy zafoliowany - balsam Avon "dotyk jedwabiu" intensywnie nawilżający pozostalo ok 80-90% - 2 balsamy lirene - paleta NYX Champagne & Caviar - paletka Revlon Sterling Rose - róż u.m.a w kremie - cienie my secret 208 - estee lauder sypki puder Lucidity o1 light - różności kosmetyczne (2 kredki do oczów (perłowa i lekko fioletowa), szminka loreal, błyszczyki (sesnoquie, eveline i bys), wosk, podkład clinique, żel po opalaniu - lakier Catrice 050 Moulin Rouge Light - użyty 2 razy - 2 x zestaw mini past: 20 sztuk (w składzie m.in sensodydne, colgate, paradontax, blend a med) idealne np na wypady weekendowe czy wakacje - pełnowymiarowa pasta paradontax - 3 x kid kid dla dzieci 2-6 lat (szczoteczka + mini pasta) Edytowane przez gorzkawa Czas edycji: 2012-04-25 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.:
cos u mnie za :
- paleta NYX Champagne & Caviar
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.:
Lakier Catrice 050 Moulin Rouge Light - użyty 2 razy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyczny misz masz zapachy makijaż pielęgnacja od lutego..
witaj, moze cos za
YR, Comme une evidence 7ml YSL, Baby Doll 8,5/10 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.:
odpisane
![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś za True Love?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() zapraszam do OBu.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za calvin klein euphoria?poza wątkiem mam źelowe eyelinery i róźne cienie
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.:
odp
![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- odp ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dot.:
Witaj
![]() Inositol YR, krem przywracający blask, nowy zafoliowany? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
YSL, Baby Doll 8,5/10 ml
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Dot.:
ja mam cienie Gosha braz,fiolet ecru i bezo roz-zuzyty 40%,pozostale ecru 5% a braz i fiolet mazniete ,mam nowy roz mineralny z pedzlem Suhada odien delikatny naturalny ,wazny do 2013,mnie interesuje krem YR i Baby Doll,nie ma teraz swojego watku jakbys byla zainteresowana daj znac na PW a odpisze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
zestaw zapachów FM:
232 Pleasures--Estee Lauder - ok 7/15 ml 126 Remix for her, Armani - ok 9ml 178 Truth - CK - ok 15ml cos u mnie?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.:
odp
![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- wsio ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Dot.:
cos za estee lauder?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Dot.:
OK, ale co konkretnie chciałabyś za krem YR?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
wiec podoba mi sie:
euphoria odlekwa baby doll co chcialabys w zamian? ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- kozaczki rozmiar 40 kosmetyki to: firmy next balsam i zel do kapieli nowe zapakowane iwostin krem matujacy zostala polowa ponad baza pod podklad Sheisedo cała nowa garnier antycelilutowy ile zostalo widac na zdjeciu garnier czysta skóra połówka zostala mleczko antycelicutowe z pompka cale nowe odzywki dave fruktis ponad polowa balsam neomi cambell nowy balsam z drobinkami avon 3/4 i krem do depilacji ponad połowa Edytowane przez Patrycja_65547 Czas edycji: 2012-02-24 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Dot.:
Dziękuję, ale w moim odczuciu taka wymiana jest dla mnie bardzo niekorzystna.
30 ml J'adore w Douglasie (sprawdziłam na str. internetowej) kosztuje 239 zł- czyli za moje 15 ml wychodzi ok. 119 zł, do tego chciałaś jeszcze miniaturkę Parisienne. Twój krem Inositol kosztuje w YR 75 zł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
przykro mi ale nic nei znalazłam.
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
witaj, coś u mnie za jabłuszko 10/100?
![]()
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.:
Witaj
![]() Może za Euphorię u mnie skubniesz coś, z mojego skromnego wątusia? ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Hm no tak, brakowałoby z mojej strony jakieś 9-10 ml. To może odłożymy sprawę na boczek, niech dojrzewa , może coś wyszukam i dołożę. Na razie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.