|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 | |
Przyczajenie
|
"praca" - dylemat ;/
Cześć ! Ostatnio na innym forum zobaczylam ogloszenie , że jakiś facet zapłaci mi za filmik , na którym pokaże mu jak robie siku. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie , wydaje się miłym człowiekiem. Nagrałam więc filmik i mu wysłałam. Na następny dzień miałam umówioną kwotę na koncie
![]() Co wy o tym myślicie? Zrobiłąm to bo chciałam. Zarobiłam , ale mam jakieś wyrzuty ![]() Wklejam treść tego ogłoszenia. Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strzelaj lub emigruj!
|
Dot.: "praca" - dylemat ;/
Łahahahahahahahahahahaha
![]() ![]() ![]() nie wiedziałam, że można sobie dorabiać sikaniem ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
a to jest Twoje jedyne konto bankowe, czy masz kilka i jakiś fikcyjny adres, który w niektórych bankach internetowych tez trzeba podać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ja podałam mu numer mojego konta internetowego - w Mbanku. Tylko sam numer, bo inne dane nie sa potrzebne. Tak jak pisałam, kaska jest, niby jestem zadowolona, ale mam jakieś wyrzuty
![]() ![]() Zdecydowalybyscie się na taki filmik? Nie bylo widać mojej twarzy ani nic 'wiecej'. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Nie wiem, czy bym się zdecydowała, ale według mnie nie ma powodu do wstydu czy wyrzutów sumienia.
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Ja bym się ze wstydu spaliła i miała wyrzuty do końca życia. To jest śmieszne i trochę żałosne jak dla mnie . Ten facet na pewno normalny nie jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Fachowo nazywa się to piss i jest odmianą fetyszów. A co do pytania auotrki, skoro nie pokazywałas twarzy, kasa jest to zapomnij, nie miej wyrzutów sumienia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.