"praca" - dylemat ;/ - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Praca i biznes

Notka

Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-05-27, 18:21   #1
angela92x
Przyczajenie

"praca" - dylemat ;/

Cześć ! Ostatnio na innym forum zobaczylam ogloszenie , że jakiś facet zapłaci mi za filmik , na którym pokaże mu jak robie siku. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie , wydaje się miłym człowiekiem. Nagrałam więc filmik i mu wysłałam. Na następny dzień miałam umówioną kwotę na koncie

Co wy o tym myślicie? Zrobiłąm to bo chciałam. Zarobiłam , ale mam jakieś wyrzuty

Wklejam treść tego ogłoszenia.

Cytat:
Witam. Pewnie niektóre z Was pamiętają mnie z zeszłego roku Znowu zrobiło się ciepło, więc tak jak rok temu, poszukuje pań, które wykonałyby dla mnie jedno zadanie. Oczywiście nie za darmo. Płacę przelewem od 100 złotych w zależności od czynników.

Poszukuje pani tak do 35 roku życia, która nie miałaby oporów przez zrobieniem siku w takim miejscu jak np. piwnica, klatka schodowa, ogródek, zaplecze jakiegoś budynku, parking, itp. Nie ma potrzeby pokazywania twarzy ani miejsc szczególnie intymnych, a także robienia tego 'publicznie' (np. w towarzystwie przechodniów, broń Boże).

Do wykonania zlecenia będzie potrzebna kamera (może być w miarę dobrze wyposażony telefon komórkowy), która/y zarejestruje całą sytuację, a filmik zostanie wysłany pod wskazany adres mailowy.
Wszystko odbędzie się oczywiście anonimowo, płatność przez przelew internetowy na konto w banku. Nie ma mowy o jakimkolwiek oszustwie, ponieważ najpierw dana pani pokazuje mi dowód, że takowy filmik w ogóle powstał, a potem finalizujemy transakcję.

Rozumiem, że taka oferta może wydać się nieco dziwna, jednak nie mam złych zamiarów. W zeszłym roku paręnaście kobiet z Kafeterii poszło ze mną na współpracę i żadna ze stron nie narzekała

Cóż, kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana. Chętne (wstępnie chętne) panie zapraszam po więcej szczegółów pod poniższy adres e-mail.

mail: zrobiesiku@o2.pl

Pozdrawiam.
angela92x jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-27, 19:46   #2
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Dot.: "praca" - dylemat ;/

Łahahahahahahahahahahaha : hahaha:

nie wiedziałam, że można sobie dorabiać sikaniem

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-27, 19:48   #3
anjuta
Zakorzenienie

a to jest Twoje jedyne konto bankowe, czy masz kilka i jakiś fikcyjny adres, który w niektórych bankach internetowych tez trzeba podać?
anjuta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-27, 22:11   #4
angela92x
Przyczajenie

Ja podałam mu numer mojego konta internetowego - w Mbanku. Tylko sam numer, bo inne dane nie sa potrzebne. Tak jak pisałam, kaska jest, niby jestem zadowolona, ale mam jakieś wyrzuty Czuje jakbym sprzedala siebie

Zdecydowalybyscie się na taki filmik? Nie bylo widać mojej twarzy ani nic 'wiecej'.
angela92x jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-28, 08:21   #5
szcesliwa_mamuskaa
Raczkowanie

Nie wiem, czy bym się zdecydowała, ale według mnie nie ma powodu do wstydu czy wyrzutów sumienia.
Stary 2012-05-28, 09:43   #6
tajkuna
BAN stały

Ja bym się ze wstydu spaliła i miała wyrzuty do końca życia. To jest śmieszne i trochę żałosne jak dla mnie . Ten facet na pewno normalny nie jest.
tajkuna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-28, 10:13   #7
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tajkuna Pokaż wiadomość
Ja bym się ze wstydu spaliła i miała wyrzuty do końca życia. To jest śmieszne i trochę żałosne jak dla mnie . Ten facet na pewno normalny nie jest.
bez przesady. Znam gorsze rzeczy.

Fachowo nazywa się to piss i jest odmianą fetyszów.

A co do pytania auotrki, skoro nie pokazywałas twarzy, kasa jest to zapomnij, nie miej wyrzutów sumienia.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Praca i biznes

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości