Więcej informacj oraz odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania, znajdziesz pod pod adresem: FAQ rozłączenie
Mamy nadzieję, że okażą się pomocne.
Informacja o rozdzieleniu kont została wysłana na email, przypisany do konta, jeśli jej nie dostałyście, możliwe, że wpadła do Spamu - prosimy, sprawdźcie także folder Spam w swoim programie pocztowym.
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inneForum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY.
Akcja zakupowa - dziurkacze, wykrojniki, papiery i inne narzędzia :) do 1.06
Oficjalnie mogę już zaprosić na akcję zakupową. Akcja trwa do 1.06.
W ofercie: dziurkacze, kleje Magic, Galaxy i inne, papiery, bazy do kartek, kilka stempli i przede wszystkim wykrojniki. Zamówienia można już składać i opłacać aż do 1.06 TUTAJ (aby przeglądać katalog z cenami oraz aby kupować należy się zalogować).
Nowości: Wykrojniki, BS oraz magnetyczna samoprzylepna taśma (!!!) nagrzewnica do embossingu, bezprzewodowy klej w pistolecie oraz prześliczne papiery (również fanki 'eko' brązowego papieru będą zachwycone) i stemple.
Bardzo proszę o:
- (w miarę możliwości) wpisywanie w komentarz zamówienia jakieś swoje propozycje na co można zamienić brakujące rzeczy (w miarę możliwości podobne kwotowo)
- wpisywanie danych do przelewu zwrotnego (w razie gdy będą pieniążki do zwrotu) - w dziale Akcje zakupowe, menu z lewej strony "zarządzanie kontem"
- oraz proszę pamiętajcie, by TYTUŁ przelewu zawierał tylko numerek zamówienia (!!!)
Stosowanie się do tych punkcików bardzo bardzo pomoże mi w przeprowadzeniu całej akcji.
/ Nowych w temacie informuję, że akcja polega na wspólnych zakupach craftowych przydasiów w hurtowni, a następnie ja rozdzielam i rozsyłam do osób zamawiających ich paczuszki /