![]() |
#1 |
BAN stały
|
Ślubny image -jedyny , najważniejszy dzień , tylko dla nas!
Witajcie , chciałabym prosić Was o opinie odnośnie mojego wyboru
![]() prosze o dobre i mniej dobre opinie ![]() Również i o wyrozumiałość odnośnie naszych różnych gustów ![]() Czy współgra ze sobą mój wybór? Co myslicie? Najbardziej mam problem z fryzurą ![]() Edytowane przez marzenkafiorka Czas edycji: 2012-10-08 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Ślubny image -jedyny , najważniejszy dzień , tylko dla nas!
sorki za zmiane kolejności , ale musiałam "powiększyć " zdjęcie butów , bo nie było widać wzoru , ponieważ WIZAŻ zasłonił
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Piękna sukienka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Suknia jest bogato zdobiona, więc w dodatkach postawiłabym na "spokój". Jakiś delikatny bukiet, np. z róż.
We włosy nie dawałabym dodatków typu kwiat czy diadem. I w ogóle jakoś widzi mi się do tej sukni gładka fryzura a nie loki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale loki to moje całe życie a w prostych się nie widze w ogóle ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Japońska rzepa
|
Suknia jest śliczna,mimo że nie w moim stylu,podoba mi się
![]() Tak jak piszą dziewczyny wyżej - również wydaje mi się,że pasowałaby do niej prosta fryzurka,najlepiej z dość wysoko upiętych włosów.Suknia jest strojna,ma sporo kryształków,wydaje mi się,że loczki sprawią,ze będzie ciężka.Ale jeśli koniecznie musisz je mieć,to proponuję ,tak jak napisałam,wysokie upięcia. Butki ładne. Nie napisałaś,czy już którąś z tych rzeczy masz w domu?Suknie,buty?Będziesz mieć welon?
![]() |
#7 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() później wstawię jeszcze sukienkę nad którą się zastanawiam. Mam wybór między 3 ale jedna z nich jest na 90 %. Welon do tej sukni - nie za bardzo. Buty raczej jako ostatnie będą kupowane, teraz najważniejsza dla mnie jest suknia. Jak bedzie oststeczna decyzja , pewnie bedzie łatwiej dobrać resztę. Ale jest tyle pięknych , różnych dodatków , że ciężko się zdecydować , dlatego chciałabym ograniczyć i zawęzić " wybór". Toteż zwróciłam się do Was z prośbą o podpowiedź. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
a ja myślę, że to wszystko zależy ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 | |
BAN stały
|
Cytat:
tylko luźne fale ![]() ![]() A teraz fotki sukienek na które stawiam. Na innym wątku wstawiłam sukienkę jaka bardzo mi się podobała, ale u nas niestety jaj nie ma, a szyc nie bede, bo nie wiadomo co krawcowa wymodzi ![]() oto one 1i2 - przód i tył 3i4 -również 5i6 ? co o tej myślicie?Ta jest w podobie tej co wstawiałam na innym watku- tylko góra- gorset mi się nie podoba ![]() i ta którą jako pierwszą wstawiłam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Japońska rzepa
|
Mi sie nadal podoba najbardziej ta,którą podałaś jako pierwszą.Chociaż ta na pierwszym i drugim obrazku też ładna. Dobrze by było,gdybyś powiedziała,jaką masz figurę,albo w której Ci najładniej.Cięzko oceniać same sukienki
![]()
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Ta którą wystawiłaś jako pierwszą na samym początku jest naj!
Klasa , szyk i elegancja ![]() Co do biżuterii z doświadczenia wiem że przy tego typu sukienkach idealnie sprawdzają się dłuższe kolczyki ładnie eksponujące szyję i przy okazji podkreślą i nawiązują do dekoltu. I bransoletka do kompletu. Mylne jest myślenie że jeśli bogata suknia to skromne kolczyki. Do gorsetu można zaszaleć.Sprawdzone wielokrotnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Co do wzrostu 170 cm waga 61 kg Cytat:
![]() Dodatek delikatny we włosach będzie, włosy raczej zdecydowanie podpięte, i falowane , nie loki (takie najbardziej preferuję- wygląda to elegancko w moim przypadku)Biżuteria również bedzie złożona z kolczyków i bransoletki(ale to wybór już na samym końcu jak to najważniejsze będzie wybrane na 100% ) Jedynie zastanawiam sie jeszcze nad doborem kolorystycznym butów i co za tym idzie wiązanki. Czy myślicie że do takiej sukni będzie pasować coś z wstawką innego koloru- mam na myśli buty. Czy raczej do tak "zdobionej" sukni raczej delikatne białe np. te które wybrałam jako pierwsze? Nie powiem żeby zdecydowane kolory mi się nie podobały- wręcz przeciwnie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
bedzie , bo będa włosy podpiete i malutki dodatek się pojawi (coś w rodzaju jak na zdjęciu)- nie będzie to kwiat taki jak na fotce która pokazałam
dziękuję że mnie zacytowałaś, bo właśnie tak pomyslałam , że wcześniej napisałam co innego i zastanawiałam się kto pierwszy zwróci mi uwagę. Jeszcze raz dzięki ![]() Dziękuję wszystkim za wypowiedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Podłączam się do tematu i też prosiła bym o rady odnośnie stylizacji w tym dniu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
moja znajoma miala podobna sukienke i wlasnie tak jak mowisz taka fryzure i szczerze wygladalo to kiepsko za duzo tych marszczen fal...oczywiscie wszystko zalezy od twoich wlosow ,ogolnie wygladu ale pomysl o jakiejs gładszej fryzurce wg,mnie ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
hmmm... mi się wydawało właśnie, że takie fale skompnują się z suknią.... na co dzień prostuje włosy i mam rozpuszczone także chciałam stworzyć na ten dzień coś innego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
może coś takiego?
stawiam na ostatnią |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
a dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Loki to mają Ci się zgrać z twarzą a nie sukienką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
ja równiez zdecydowałam sie na firme Annais model Rosabela
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Ja również zamówiłam Rosabelę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Ja też proszę o rade. Będe miala prawdopodobnie ta sukienke, jutro jade zamawiac chyba, ze cos innego jeszcze wpadnie mi w oko. Ale mam dylemat co do wlosow. Mam czarne - ciemno brazowe za ramiona jak sa wyprostowane. Myslalam zeby dokupic jeszcze sztuczne i wplatac bo umyslilam sobie takie fryzurki ( tylko mam problem bo nigdzie nie ma takiej opaski) myslicie ze pasuje do tej sukni?
Jak ktos widzial taka opaske blagam dajcie mi znac.
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
ja tez zastanawiam sie nad wlosami podoba mi sie gladkie uczesanie ale nie wiem czy pasuje do takiego modelu sukienki?
co myslicie o tym? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
Marzenkafiorka masz może tą swoją piękną sukienkę na sprzedaż? Napisz jeśli tak, proszę, za ile i jaki rozmiar!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Witajcie!
Ja również proszę o radę... Mam już zakupioną sukienkę firmy Gala, model Zasta w kolorze białym. Dodatkowo w zestawie znajduje się koronkowe bolerko oraz pas, który zakłada się po zdjęciu bolerka. Zastanawiam się nad stylizacją. Nie lubię przesadzać z ozdobami, dlatego myślę o kolczykach, ale jakie? Zamiast tego oryginalnego pasa z kwiatami, chcę zakupić delikatny pas z aplikacją z przodu może z cyrkonii lub kryształków. Kolejne pytanie - jakie buty?jestem raczej niską osobą (160cm)więc muszę mieć 8-10 cm obcas (jestem przyzwyczajona do takiej wysokości ![]() Planuję uczesać się w hiszpański kok, nisko opuszczony, do tego delikatny welon (mam długie ciemne włosy). Jaki bukiet? Czy do tej prostej stylizacji, o której myslę nie dodać jakiegoś pazura w formie czerwonego koloru? (auto, którym pojedziemy to model z lat 70tych w kolorze głębokiej czerwieni) Nie chcę jednak przesadzać jak już wspomniałam i boje się, że wyjdą z tego barwy narodowe ![]() ![]() Ślub odbędzie się w lipcu. Bardzo proszę o jakiekolwiek sugestie, gdyż od tego wszystkiego kręci mi się już w głowie ![]() Ps. Postaram się dołączyć fotkę sukienki... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Ciekawy pomysł z tym kolorem!
Nie wiem czy taki dłuuugi welon będzie pasował, gdyż jestem niska i w dodatku jest tam już przy sukience tren...dlatego byłabym wdzięczna za fotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.