|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Urodziny... to jest to!Cześć dziewczyny!
![]() Mam problem! Za nie całe dwa tygodnie mam 15 urodziny.Sorry że w nicku mam agnieszqa 12, ale to przyjaciółka mi oddała ten nick. No więc przejdę do rzeczy. No więc za dwa tygodnie (nie całe) mam urodziny. I nie mam pojęcia co na nich możemy robić. Rok temu nie robilam urodzin, ale dwa lata temu nikomu sie nie podobały. Zrobiłam konkursy z nagrodami. Nikt nie chciał wyjść na dwór, ani grać w gry. Co mogę zaplanować na te urodziny? Te urodziny chcę sama zorganizować. Piszcie co możemy robić na moich urodzinach oprócz tych rzeczy co wymieniłam powyżej i oprócz jedzenia, picia, śpiewania karaoke i słuchania muzy. Czekam na wasze propozycje. A i przepraszam was jeżeli ten wątek zamieściłam w złym dziale. Pozdroffka! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Urodziny... to jest to!
Ja miałam urodziny nie cały miesiąc temu. Było na nich prawie 30 osób. Nie robiliśmy nic konkretnego. Siedzielismy, gadaliśmy, smialismy sie, sluchalismy muzyki.. I było zajefajnie! Na twoich urodzinkach nie musi byc za duzo zabaw. Wystarzcy że beda fajni ludzie, dobry klimacik, fajna muza i jedzonko a urodzinki beda jak najbardziej udane
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Aj zawsze jest z tym problem ale wydaje mi się że własnie tak jak powiedziała Dżastin wystarczy dobra muza, klimacik itd bo wydaje mi sie że nie wszystkim podobały by sie jakies tam gry i zabawy to wkoncu 15 urodziny nie 8 , ale wiadomo wesoło musi być, proponuje jakieś wolniejsze kawałki na jakiś hmm przytulaniec bo wydaje mi sie ze chłopcy też będą
![]() ![]() Aa i własnie idz na Spontan tak najlepiej ![]() ![]() PS. proponuje grę "Twister" (lub inaczej "Wygibatus" ;P ) naprawde super zabawa i integracja towarzystwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]() Dzięki wam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
![]()
"Powiedziała"
![]() ![]() No więc twistera możesz poszukać na allegro, ale moja koleżanka sama zrobiła, a więc: Plansza zrobiona była z obrusu starego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
najwazniejsze, zebys zaprosila osoby ktore Ty lubisz i ktore SIE lubia, bo inaczej lipa, ja swoich nigdy chucznie nie obchodze 4-6 osob, raz trzy lata temyi byly tylko 2 i ja
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Agnieszko bardzo proszę , żebyś nie zakładała kilku watków na ten sam temat. Zdublowany wątek usunęłam.
![]() |
#8 |
Chi~
|
a j proponuję najpierw wybrać się np. na pizze, albo do innej knajpki, a potem w domu zagrać w twistera, pogadać, posłuchać muzy, albo włączyć jakiś ciekawy film na dvd i podrzućić jakieś chrupaki
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:45.